Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

      Οριστική λύση στο χρόνιο και οξύτατο πρόβλημα με το νερό που αντιμετωπίζει ο Αστακός δίνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα εντάσσεται η «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5001075 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020». Δικαιούχος ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, συνολικό κόστος πράξης 1.500.000,00 ευρώ.
    Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που προωθείτε στον Αστακό καθώς αφορά την εξασφάλιση επαρκούς και ποιοτικού πόσιμου νερού για εκατοντάδες οικογένειες.....


   «Στόχος μας είναι οι εργασίες αυτές να συμβάλλουν στην επάρκεια του πόσιμου νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, στην αποκατάσταση των υφιστάμενων υποδομών, με ειδική μέριμνα στις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
  «Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης του πληθυσμού και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με γνώμονα την τοπική κοινωνία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους» κατέληξε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως η ένταξη των έργων έγινε βάσει των ευρωπαϊκών κανονισμών, κριτηρίων και προϋποθέσεων του προγράμματος.


1 σχόλιο:

  1. Αντε να δουμε τι θα γινει με αυτο το θεμα του νερου...
    Και επι τη ευκαιρια, κανενα καινουριο δικτυο τηλεφωνου θα ηταν καλο, μας εχει γδυσει ο οτε....,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο