Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

1.219.465,78 € το ύψος των απ' ευθείας αναθέσεων του Δήμου Ξηρομέρου στο δεύτερο έτος θητείας της δημοτικής αρχής. Η δική μας γνώμη.

Στο αρκετά μεγάλο ποσό του 1.219.465,78 € (ενός εκατομμυρίου διακοσίων δέκα εννιά χιλιάδων τετρακοσίων εξήντα πέντε ευρώ και εβδομήντα οκτώ λεπτών)έφτασαν οι απ' ευθείας αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου για το δεύτερο έτος θητείας της δημοτικής αρχής.
Εμείς σαν Blog, προς διευκόλυνση των δημοτών που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν, με την χρήση του Excel καταγράφουμε και αθροίζουμε όλες τις απ' ευθείας αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου και των Νομικών του Προσώπων και σας τις παρουσιάζουμε.
Τονίζουμε ότι αυτά που δημοσιοποιούμε είναι ήδη δημοσιοποιημένα έγγραφα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».....

Για το δεύτερο έτος λοιπόν καταγράψαμε 184 απ' ευθείας αναθέσεις συνολικής αξίας 1.219.465,78 €. Δεν καταγράψαμε πάρα πολλές απ' ευθείας αναθέσεις μικροποσών κάτω από 1000 €, που αφορούν κυρίως προμήθειες κρεοπωλείου, αρτοποιείου, αναλώσιμων, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α.

Η δική μας γνώμη για τις απ' ευθείας αναθέσεις είναι καταγεγραμμένη με πολλές αναφορές μας στο παρελθόν, με τελευταία εδώ και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά τα ίδια, γιατί κουράζει.
Δείτε εδώ το αρχείο excel με όλες τις απ' ευθείας αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου για το χρονικό διάστημα ΣΕΠ 2015 έως σήμερα.

mytikaspress

4 σχόλια:

  1. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ...ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει κανενας ελεγχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολιτική των απευθείας αναθέσεων είναι πολιτικά απαράδεκτη. Καταργεί την ισονομία και την ισοπολιτεία, υπηρετεί το ρουσφέτι και την αδιαφάνεια.
    Όλοι μαζί στον αγώνα να αλλάξει σελίδα το ορεινό και παραθαλάσσιο Ξηρόμερο.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατέλειωτα φαγοπότια αιρετών, προμηθευτών και εργολάβων. Προμηθευτές και εργολάβοι μην κόβεται εικονικά τιμολόγια. Θα πληρώσετε πολλά χρήματα στην εφορία. Σας δουλεύουν οι αιρετοί όταν σας λένε ότι πληρώνουν τους εργάτες. Αυτά τα ποσά είναι τεράστια και δεν καταλήγουν σε εργάτες. Οι αιρετοί και ο Θεός ξέρουν σε ποιους τραπεζικούς λογαριασμούς βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο