Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Δόξα Λευκάδας στην Α1!

-Και επίσημα πλέον η Δόξα Λευκάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία.
-Ιστορική ημέρα για τη Δόξα Λευκάδος

     Η Δόξα Λευκάδας… προβάρει κοστούμι Α1, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κέρδισε οριακά το Ηράκλειο στη σημερινή ψηφοφορία της πενταμελούς επιτροπής και θα πάρει την wild card για τη μεγάλη κατηγορία.
   Τυπικά πρόκειται για εισήγηση της επιτροπής που πρέπει να εγκριθεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ και από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για την τελική απόφαση, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι.
     Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες του σκεπτικού και άλλα πολλά, αν και φημολογείται ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 3-2 υπέρ της Δόξας.....



Ιστορική ημέρα για τη Δόξα Λευκάδος
      Μια από τις πιο ιστορικές μέρες σήμερα για τη Δόξα Λευκάδας, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτή που θα πάρει το χρίσμα ανάμεσα στους έξι υποψήφιους για να αγωνιστεί στη Basket league την ερχόμενη χρόνια
     Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές του λευκαδίτικου αθλητισμού (αν όχι την κορυφαία). Οι άνθρωποι της ομάδας νιώθουν δικαιωμένοι μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το καλοκαίρι μιας και επιθυμούσαν διακαώς αυτή την άνοδο. Η μάχη ήταν σκληρή με τους ανταγωνιστές και ειδικά με το Ηράκλειο και μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν ήξερε τι θα προκύψει από τις συνεχόμενες διαβούλευσης των αρμοδίων. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση λοιπόν το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό για τους ανθρώπους και τον κόσμο της Λευκάδας.
        Aπό την άλλη πλευρά βέβαια τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, μιας και όλη αυτή η καθυστέρηση έφερε τη δόξα σε θέση τέτοια που δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Έτσι χάθηκε χρόνος και η δόξα καλείται σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό για να μπορέσει διεκδικήσει την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.
       Ακόμα πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα σε συνδυασμό με το αγωνιστικό πρόγραμμα με βάση το οποίο η Δόξα ξεκινάει τις υποχρεώσεις τις με πολύ δύσκολα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Επίσης θα πρέπει γρήγορα να διευθετηθούν πολύ σημαντικά ζητήματα όπως αυτό του γηπέδου, αλλά και άλλα όπως αυτό της δημιουργίας ΚΑΕ, εύρεσης παιχτών και προπονητή αλλά και χορηγών που θα βοηθήσουν την προσπάθεια.
Ευχόμαστε δύναμη και στήριξη από όλες τις πλευρές…

lefkadapress.gr

1 σχόλιο:

  1. η Λευκάδα είναι η μόνη ομάδα, στα παγκόσμια χρονικά, που με μια φορά πρωταθλήτρια ανέβηκε τρεις κατηγορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο