Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥTΕΙΩΝ: Απάντηση στο Χρήστο Κολοβό, για τα ζητήματα υγείας της Δ.Ε. Φυτειών

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥTΕΙΩΝ: Μια οφειλόμενη απάντηση…

          Αγαπητέ, κύριε Κολοβέ Χρήστο κατανοούμε την ενόχληση σας, κατανοούμε που χάσατε την ψυχραιμία σας και επίσης κατανοούμε το υποτιμητικό και σφοδρό σας «ύφος» απέναντι στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην Κυβέρνηση γενικότερα. 
      Επιπλέον, κατανοούμε την έντονη εμμονή με το «ΕΓΩ ΣΑΣ»! Απλά, η μεταξύ διαφορά μας είναι ότι εμείς προβάλλουμε το «ΕΜΕΙΣ» προς όφελος της κοινωνίας μόνο και αυτό το αναδεικνύει η μέχρι τώρα πορεία μας!
     Μείνετε με τα «ΕΓΩ ΣΑΣ» λοιπόν και όσον αφορά τους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και την ψηφοθηρική λογική ορισμένων να είστε σίγουρος ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ!........



      Για εμάς η ΥΓΕΙΑ αποτελεί το υπέρτατο δημόσιο αγαθό και σεβόμενοι όλους τους συμπολίτες μας δεν συμμετέχουμε σε «διαδικτυακά σόου»!    
Όμως οφείλουμε να πούμε τούτο μόνο:

      ΕΜΕΙΣ, ως μόνιμοι κάτοικοι των χωριών μας, σε αντίθεση με εσάς και κάποιους άλλους που διαμένετε εκτός Δ.Ε. Φυτειών, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. Όλο αυτό τον καιρό «αθόρυβα» χωρίς «τυμπανοκρουσίες» θέσαμε και θέτουμε στην 6η Υ.ΠΕ. τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της πρωτοβάθμιας υγείας μας με σκοπό πάντα να υπάρχουν λύσεις προς όφελος όλων ΕΜΑΣ που διαμένουμε μόνιμα στα χωριά μας αλλά και όλων εσάς τους επισκέπτες!
      Ε ναι λοιπόν, «ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ», αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΧΩΡΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ "ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι κανουν αντιπολητεφσι στο συριζα
      ο χρ. κολοβος εκανε αντιπολητεφσι στη Ν.δ. ;
      οτι πει ο αρχηγος

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο