Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Με επιτυχία η «Γιορτή ψαριού» στον Αστακό (ΦΩΤΟ: Make art))

        




      Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, η Ναυτική εβδομάδα στον Αστακό με την «γιορτή Ψαριού» με τη διοργανωτική ευθύνη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού (ΝΑΟΑΣ).
     Από τις 08:00 το βράδυ, τα κάρβουνα άρχισαν να ανάβουν, τα αναψυκτικά ήταν έτοιμα και σε λίγο οι πρώτες ψημένες σαρδέλες έφταναν στα χέρια των παρευρισκομένων. 
     Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση χορών από τον Χορευτικό Όμιλο Αστακού και το Σύλλογο χοβολιωτών και ήταν μια πανέμορφη βραδιά με άφθονη σαρδέλα, μουσική, χορός και τραγούδια.
  Ο ΝΑΟΑΣ ευχαριστεί τον Δήμο Ξηρομέρου, τις ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ, τον Χολή Ευάγγελο, τον χορευτικό όμιλο Αστακού, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Χοβολιωτών και όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Η Ναυτική εβδομάδα συνεχίζεται…





































4 σχόλια:

  1. Απαράδεκτοι δε κατάλαβενω γιατί πρέπει ολα αυτά τα πανυγιρια να γίνονται στη παραλία και όχι στά βαρκα να πειγαινει οποίος θέλει χωρίς να ενοχλειουμαστε οο υπολυποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαρδελα με λέπια και πανηγύρια να χαιρεστε τις εκδηλωσεισ και το πολιτισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστο να γινονται στα βαρκα αν δεν ηταν ο ΝΑΟΑΣ πιος θα εκανε τετοιες εκδηλωσεις ο δημος ξηρομερου που δεν υπαρχει πουθενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟΣ Ο ΝΑΟΑΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΑΙΟΛΟΣ,ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΦΤΗ ΛΙΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο