Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΟΥΝΑ: Εκδήλωση Βράβευσης Αριστούχων μαθητών και μουσική βραδιά





      Τους αριστούχους μαθητές της Ενότητας Μεδεώνος τίμησε και βράβευσε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Κατούνας, ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, χθες Τρίτη 16 Αυγούστου 2016. 
     Την όμορφη εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η κα Νάνσυ Παπακωνσταντή και τίμησαν με τη παρουσία τους οι αρχές, κάτοικοι και μαθητές μετά των γονέων και συγγενών τους..........



     Η Δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Κατούνας κα Αφροδίτη Μπουμπούλη που ήταν παρούσα στην εκδήλωση, εύχεται στους βραβευθέντες μαθητές καλή πρόοδο, προκοπή και υγεία, να συνεχίσουν να αγωνίζονται με θέληση για να κατακτήσουν τους στόχους τους, γιατί οι μαθητές είναι οι πρωταγωνιστές που θα αλλάξουν την κοινωνία μας προς το καλύτερο.
     Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα στην πλατεία του χωριού...


























4 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμε παρα πολυ για την ομορφη και διασκεδαστικη βραδια και ελπιζω να σας κανουμε περηφανους ολους σαν μαθητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν οργανώνετε μια όμορφη εκδήλωση που αφορά τη βράβευση μαθητών και μάλιστα αριστούχων θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην πρόσκληση όλων των μαθητών αλλά και στην ακρίβεια των βαθμολογιών τους!!! Συγκεκριμένα δεν προσκλήθηκαν οι αριστούχοι μαθητές του χωριού Τρύφου(γιατί άραγε !!!) ενώ παραποιήθηκαν και οι βαθμολογίες τους!!! Θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο για ένα τέτοιο σύλλογο!!! και ελπίζω για πιο σοβαρότερες μελλοντικές οργανώσεις. Θα ήταν πρέπον ένα μεγάλο συγνώμη για αυτά τα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν οργανώνετε μια όμορφη εκδήλωση που αφορά τη βράβευση μαθητών και μάλιστα αριστούχων θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην πρόσκληση όλων των μαθητών αλλά και στην ακρίβεια των βαθμολογιών τους!!! Συγκεκριμένα δεν προσκλήθηκαν οι αριστούχοι μαθητές του χωριού Τρύφου(γιατί άραγε !!!) ενώ παραποιήθηκαν και οι βαθμολογίες τους!!! Θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο για ένα τέτοιο σύλλογο!!! και ελπίζω για πιο σοβαρότερες μελλοντικές οργανώσεις. Θα ήταν πρέπον ένα μεγάλο συγνώμη για αυτά τα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο