Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έφυγαν... Τα τραπεζοκαθίσματα ήρθαν!!!





         Είναι γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή κατέβαλε προσπάθειες στο να μπει μια τάξη στο παραλιακό δρόμο της Βόνιτσας και στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε στη πόλη. 
    Παρά τις προσπάθειες όμως (μπάρες, γλάστρες) η κατάσταση στην παραλιακή παραμένει προβληματική αφού ναι μεν έφυγαν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, υπάρχουν όμως καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη του δρόμου με τραπεζοκαθίσματα απο ορισμένους καταστηματάρχες. 
       Μια ευαίσθητη φίλη μας ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την εξάπλωση των τραπεζοκαθισμάτων να είναι ανεξέλεγκτη και τον ελεύθερο χώρο στο δρόμο υπό εξαφάνιση και γράφει: "Έφυγαν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.... πάρκαραν τα τραπεζοκαθίσματα!!".

        Μετά από τα παραπάνω και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην παραλιακή, η Δημοτική αρχή πρέπει να βάλει «το μαχαίρι στο κόκκαλο» και μαζί με το Λιμενικό Ταμείο να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη με σκοπό να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα και κάθε παράνομη εγκατάσταση, που παρεμποδίζουν την ελεύθερη διέλευση των δημοτών.......








14 σχόλια:

  1. Ας πούμε πως αυτό γίνεται 10 μέρες το χρόνο Αύγουστο και Πάσχα καιρού επιτρέποντος. Ας μην γίνουμε μεψιμοιροι. Έλα όμως που καταλαμβάνουν ήδη παραπάνω χώρο από όσο μισθώνουν και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί στο Δήμο. Πρόσθεσε πως δεν πληρώνουν και αρκετοί είναι στα παραγραφόμενα του Δήμου και μετά σου λέει ο καθένας δήμαρχος δεν βγαίνουμε και θέλω αυξήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι νόμιμα; Μόνο στη πλατεία της Παλαίρου είδατε παρανομίες. Οι καντίνες της Παλαίρου λειτουργούν ως μπαρ, εστιατόρια, έχουν καταλάβει ένα στρέμμα παραλίας η κάθε μία, έχουν στήσει κιόσκια. Αυτά είναι νόμιμα , Πάντα Νίκο ως Πρόεδρος της Ποιότητας Ζωής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος,τώρα να απομακρυνθούν και χωρίς πολλές κουβέντες κύριε Δήμαρχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δύο καντίνες είναι συμφερόντων του Ντόφαλου. Είναι νόμιμα τα πάρτι με διαπασών μουσική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έχουν καταβάλει οι καταστηματάρχες της παραλίας για ενοίκιο δημοτικού χώρου, για κατανάλωση νερού; ΤΙΠΟΤΑ. Ο Δήμαρχος απειλεί κάθε νοικοκυριό ότι θα του κόψει το νερό.
    Να μας ομολογήσει το κατάστημα της παραλίας που έχει πληρώσει νερό την τελευταία εικοσαετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ένα μαγαζί από αυτά ανήκει στο Παρ αιτηθέντα Αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Σώζο, άλλα δύο ανήκουν σε γνωστούς υποστηρικτές του Αποστολάκη ( Τζεφριός και Μασούρας) οι δύο καντίνες στη Πάλαιρο είναι συμφερόντων και του Αντιδήμαρχου Τσακάλη. Έτσι παίζεται το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με την ανοχή, ίσως και παρότρυνση του Δημάρχου και της δημοτικής του ομάδας δια ίδιο όφελος αμοιβαίο, κατήργησαν κάθε έννοια νομιμότητας. Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαστε βλάχοι και το φωνάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ολα αυτα ειναι αρμοδιο το λιμενικο ταμειο ασχετοι. Επιτελους ενημερωθειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο ΔΣ του λιμενικού ταμείου από το Δήμο μας μέλη είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ασπρογέρακας Νίκος και Τζεφριός Βασίλειος. Αν υπάρχει πολιτική βούληση το φέρνουν το θέμα στο ΔΣ του ταμείου και σε 24ώρες τα μαζεύουν. Πριν όμως ο Δήμαρχος αν ήθελε τους ανάγκαζε να τα μαζέψουνε. Η παραλία ανήκει στους Δημότες και όχι στα μαγαζιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενω οι δημοσιοι υπαλληλοι λιμενικοι και του λιμενικου ταμειου δεν πρεπει να κανουν τον ελεγχο? Τη δουλεια τους δηλαδη? Κι αν δεν τα κανουν καλα οι συγκεκριμενοι δημοτικοι συμβουλοι πηγαινε και κανε τα εσυ 9:50 κι ασε τις κριτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλεος με τη νοοτροπία του τόπου.
    καλά κάνουν και βάζουν τραπεζοκαθίσματα όπου μπορούν.
    η γραφικότητα σε όλο το μεγαλείο της.
    Τέτοιοι είμαστε, αυτό μας αξίζει.

    θέλουμε τουρισμό αλλά όχι ξενοδοχεία.
    θέλουμε δουλειές αλλά όχι επενδύσεις.
    θέλουμε κόσμο να αφήνει τα λεφτά του, αλλά όχι μαγαζιά.
    θέλουμε κόσμο στις παραλίες, αλλά να κάθονται στην πλαστική καρέκλα του '90.

    όσο για αυτούς που τα έχουν, είναι αυτοί που ψηφίσατε!!! για γέλια και για κλάματα

    με αυτή τη νοοτροπία, η μόνη ανάπτυξη που μπορεί να υπάρχει είναι αυτού του τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΚΥΚΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ. ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ? ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ? ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ? ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ-ΕΚΤΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΠΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΟΥΩΜΕΝΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ? ΑΣ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑΠΈΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΚΥΚΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ. ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ? ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ? ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ? ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ-ΕΚΤΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΠΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΟΥΩΜΕΝΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ? ΑΣ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑΠΈΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο