Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Απαράδεκτο: Ψηφίζουν απευθείας αναθέσεις στους εαυτούς τους και και σε στενούς συγγενείς τους - Άμεσος κίνδυνος η περιοχή Παλαίρου-Πογωνιάς να μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο και ένα ερώτημα!

-Έκθετο το Κέντρο Μέριμνας από τις αποκαλύψεις...
   Μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα, αναδεικνύεται για τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας, η νέα αποκάλυψη, ότι:
  • Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Τραυλός Σωτήριος συμμετέχει και ψηφίζει σε συνεδρίαση που αποφασίζει απευθείας ανάθεση στον ίδιο!!!!!!!! 
  • Η Αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κα Πανταζή Παναγιώτα συμμετέχει και ψηφίζει σε συνεδρίαση που αποφασίζει απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση που συμμετέχει ο πατέρας της!!!!!!!!

    Απαράδεκτο να συμμετέχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι σε συνεδριάσεις ΔΣ και να ψηφίζουν απευθείας αναθέσεις στους εαυτούς τους και σε στενούς συγγενείς τους.
      Αλήθεια δεν τους νοιάζει η σπατάλη του δημοσίου χρήματος; Αυτή η συνεχής αδιαφορία τους για όλες τις καταγγελίες, δεν τους καθιστά συνυπεύθυνους; Δεν ακούνε άραγε τις φωνές και την αγανάκτηση των δημοτών;

-Άμεσος κίνδυνος η περιοχή Παλαίρου-Πογωνιάς να μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο και ένα ερώτημα!

Αναλυτικά...
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους.   
(ΜΕΡΟΣ ΔΕΚΑΤΟ)

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη 
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
-ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ Φερεντίνο ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗΟΥΝ αμέσως ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ από το ΔΣ  του Κέντρου Μέριμνας. Είναι πολιτικά ισχυροί να το κάνουν; Για τα υπόλοιπα θα αποφανθούν οι αρμόδιοι της πολιτείας.............



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
   Στη Βόνιτσα στις 18 Ιουλίου 2016 υπεγράφη σύμφαση παροχής υπηρεσιών ποσού 607.600,00 ευρώ με ΦΠΑ για το έργο: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΧΥΤΑ) 3ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ν ΑΙΤ/ΝΙΑΣ μεταξύ του ΦΟΣΔΑ με εκπρόσωπο το Πρόεδρο κ Κατσαμπίρη Γεώργιο ως ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ και της εταιρίας <<ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ>> με εκπρόσωπο το κ Διονύσιο Γεωργόπουλο ως ΑΝΑΔΟΧΟΣ. Η σύμβαση έχει ΑΔΑ : 6ΨΔΦΟΞΚΚ-ΠΥΚ, μπορεί ο αναγνώστης να τη διαβάσει ολόκληρη. Παρακάτω έχουμε την 1η και 3η σελίδα. 

Στην 3η σελίδα έχουμε το εξής καταπληκτικό:
     Ειδικότερα στο ΧΥΤΑ θα γίνονται δεκτά τα απορρίμματα των ΟΤΑ της 3ης Γ.Ε νομού Αιτ/νιας που πληρούν τις προδιαγραφές αποβλήτων αποδεκτών στη συγκεκριμένη κατηγορία του ΧΥΤΑ, σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας, την ΑΕΠΟ και τον Ευρωπαϊκό κατάλογο απορριμμάτων ή άλλα που θα αποφασίσει η Προϊσταμένη Αρχή.

Διαβάστε παρακαλώ τη 1η και 3η σελίδα της σύμβασης:


        Μετά από αυτό που διαβάσετε υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλει ότι υπάρχει: 
ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟ.

-Δημότες αντιδράστε. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ. 
-Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου και γενικότερα της πλειοψηφίας συμφωνείτε με αυτή τη  παράγραφο  της σύμβασης;
-Δήμαρχε κ Αποστολάκη τι θα πάτε να κάνετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκάδας όπως είπατε στη συνεδρίαση του ΔΣ στη Πάλαιρο; 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
     Προχωρούμε σε δύο αποφάσεις του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης που κατά τη γνώμη μου είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.

1)-Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Τραυλός Σωτήριος συμμετέχει και ψηφίζει  σε συνεδρίαση που αποφασίζει απευθείας ανάθεση στον ίδιο. !!!!!!!! 
Δύο σελίδες από τη σχετική απόφαση:
2)- Η Αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ  του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ Πανταζή Παναγιώτα  συμμετέχει και ψηφίζει  σε συνεδρίαση που αποφασίζει απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση που συμμετέχει ο πατέρας της. !!!!!!!!



Η αρμόδια ελεγκτική αρχή έχει στα χέρια της τις δύο αποφάσεις και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω από νομικής πλευράς.
      Ο κ. Τραυλός Σωτήριος και η κα Πανταζή Παναγιώτα πρέπει άμεσα να παραιτηθούν από μέλη του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης;
    Ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Παντελής Αποστολάκης παρακαλείτε να ενημερώσει τους Δημότες πως χαρακτηρίζονται οι παραπάνω αποφάσεις σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία. Οι Δημότες πάντως θα μάθουν. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη χάσατε εντελώς τον έλεγχο ή αυτά γίνονται με τη συγκατάθεση σας; Σε κάθε περίπτωση αν δεν παραιτηθούν, τότε αντικαταστήστε τους εσείς. ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ να ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
Μια απόφαση της ΕΕ του ΦΟΣΔΑ με ΑΔΑ ΩΤΑΡΟΞΚΚ-7ΗΡ αναφέρει ότι στην εισήγηση του ο Πρόεδρος κ. Κατσαμπίρης Γεώργιος είπε:

    "Η Ανάδοχος εταιρεία της υπηρεσίας << Λειτουργία χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) 3ης Γεωγραφικής Ενότητας ν Αιτ/νιας>> επέτυχε την έκδοση υπέρ της, της υπ΄ αριθ 10/2016  Διαταγής Πληρωμής του Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας, δυνάμει της οποίας εντέλλεται ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας ν Αιτ/νιας το ποσό 166.642,57 ευρώ για την υπηρεσία που έχει προσφέρει και 3.530,00 ευρώ για δικαστική δαπάνη έκδοσης της 10/2016 Διαταγής Πληρωμής".
     Στη συνέχεια η ΕΕ αποφάσισε να αναθέσει τον χειρισμό της υπόθεσης σε Δικηγόρο από την Αθήνα.

Κατόπιν  τούτων ερωτάται ο Πρόεδρος κ Κατσαμπίρης:
Είστε διατεθειμένος, ως οφείλετε, να ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες, το συντομότερο δυνατό, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Αγαπητοί Αναγνώστες
   Δυστυχώς ο Δήμος έχει εισέλθει σε τροχιά πλήρους κατάρρευσης σε όλα τα επίπεδα. Το λέμε από πολύ καιρό τώρα μέσα από τα άρθρα μας. Αυτά και άλλα πολλά που θα ακολουθήσουν, δεν ήθελαν πολλοί να μάθετε και προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να με εμποδίσουν και να με φοβίσουν.  Απέτυχαν παταγωδώς.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016  θα δημοσιεύσουμε νέες αποκαλύψεις, για  ποσά που έλαβαν εργολάβοι  και προμηθευτές επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......



58 σχόλια:

  1. της Ποπης το καγκελο γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνει ένσταση στην Περιφέρεια , η περί ου λόγος σύμβαση θα εκπέσει εκατό τοις εκατό . Απαγορεύεται ρητως από τον Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν.3852/2010 "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" να δίνονται έργα και προμηθειες σε μελη Δ.Σ αλλά και συγγενείς αυτων. Απορω πως ο ή οι υπάλληλοι του Δήμου δεν επεσήμαναν αυτή τη διάταξη στους αρμοδίους πολιτικους των προισταμένους. Παρ΄εκτός και τους το είπαν και αυτοί έκαναν του κεφαλιού τους ...που σε πολλούς περιφεριακούς δήμους γίνονται αυτά κατά κόρον ...
    Ν.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος ξερει να μας πει ,
      ποιο ειναι αυτο το αρθρο του κοινοτικου κωδικα Ν.3852/10



      Διαγραφή
  3. Νομοτελειακά αυτός ο ξεπεσμός του Δήμου.
    Από την πρώτη ημέρα της ανάληψης της δημαρχίας από τον παρόντα δήμαρχο νόμιζα ότι θα κρατούσε κάποια προσχήματα και κάποιες ισορροπίες,αλλά αυτό ούτε για αστείο.

    Μακράν η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από τον τόπο.
    Αμορφωσιά παροιμιώδης όχι μόνο του δημάρχου αλλά και αυτών που τον πλαισιώνουν (Κουτιβηδες ,παντεληδες κ.λ.π)
    Διασπαθηση των εσόδων του Δήμου σε απευθείας αναθέσεις (άχρηστες),ασχετοσύνη σε δεκάδες ζητήματα (ποιος ανεγκέφαλος σκέφτηκε να αναρτήσει στις χαμηλού ύψους κολώνες το wi fi του Δήμου;)
    Επίσης ανεπανάληπτος εκφυλισμός του πολιτισμού σε γιορτές αλογάδων,αγελάδων,προβατων τσιπούρας αποθεώνοντας τη βλαχιά και το τίποτε αυτών που στηρίζουν τον δήμαρχο ( βλεπε Κουτιβιδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ

      Διαγραφή
  4. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ έχουν χάσει τον ύπνο τους.
    Δυστυχώς για αυτούς τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα και ενδεικτικά των εξαρτήσεων, των συμφερόντων και γενικότερα της λογικής με την οποία διοικείται ο Δήμος 2 χρόνια τώρα.
    Κάθε μέρα φέρνεις στο φως μια ακόμα πτυχή του βίου και της πολιτείας του Αποστολάκη και αυτών που τον πλαισιώνουν. Τα στοιχεία που δημοσιεύεις Κώστα, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα, το χρήμα τον δημοτών, τα δικά μας λεφτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρ Παντελή ο Τριαντακωνσταντής σας συκοφαντεί. Πάρε αυτές τις αποφάσεις να τις πας στον εισαγγελέα να τον κλείσει μέσα . Δεν ντρέπεστε εκεί στο Κέντρο Μέριμνας που έχετε το θράσος να κυκλοφορείτε ακόμη. Για αυτό βάλατε τους τραμπούκους να τον φοβίσουν. Ο Κώστας όμως δεν μασάει και μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε Παναγιώτα και σε ψήφισα, οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν . Εσύ γιατί ξευτελίστηκες; Παραιτήσου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για αυτόν τον λόγο δεν βάλανε υποψήφιοι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι? για να βολευτούνε δεν βάλανε? φάτε κοσμε λεφτά επί καριόλη υπάρχουν για όλους τους προσκείμενους σε αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα φέρουν σκουπίδια από παντού. Η τριάδα των σκουπιδιών Αποστολάκης, Τσακάλης, Γαλούνης αποφασίζει και ο θλιβερός Κατσαμπίρης υπογράφει. Δημότες της Παλαίρου αντιδράστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενω για σενα 3:01 πριν τα δυο χρονια ολα κυλουσαν ρολοι και ολα με το νομο και πληρης διαφανεια. Βασει νομου οι δημοι κανουν απευθειας αναθεσεις. Δεν μπορει να στηριχθει αλλιως η τοπικη κοινωνια. Ηδη το 90 τοις εκατο απο τους επαγγελματιες του δημου μας εχουν κλεισει τα βιβλια τους στην εφορια λογω της αναδουλειας. Περισσοτερο ανθρωποι της οικοδομης. Αυτοι δεν πρεπει να παρουν μεροκαματο? Δεν εχουν οικογενειες και υποχρεωσεις? Μαλλον ομως ειναι καλυτερα να παρουν τις δουλειες οι ξενοι κατα τα δικα σας λεγομενα. Μαλλον ζειτε σε αλλη χωρα και δε βλεπετε τι γινεται γυρω σας. Ξερετε το τελευταιο διαστημα ποσες δουλειες πηραν μεροκαματιαρηδες ανθρωποι ντοπιοι μεσα στο δημο μας και ειπαν χιλια ευχαριστω? Το μονο που σας νοιαζει ειναι να κατακρινετε. Καποιοι ομως δημοσιοι υπαλληλοι με μισθουρες αντι να εργαζονται στην υπηρεσια τους ασχολουνται με διαφορα αλλα. Αυτους πληρωνουμε λοιπον και μονο αυτους. Και απορω πριν δυο χρονια δουλευαν ολα ρολοι και ξαφνικα ηρθε η καταστροφη του δημου? Μαλλον δεν θα υπηρχε το διαυγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε μία εποχή που οι δημότες είναι άνεργοι, πολλές οικογένειες πεινάνε, που παιδιά ξενιτεύονται και που έχουν γονατίσει οι πάντες, τέτοια φαινόμενα ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΕΣ. Αυτά τα αίσχη νομίζω επιτέλους ότι πρέπει να προκαλέσουν το ενδιαφέρον Σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό είναι να τα βλέπουν αυτά οι υπόλοιποι δημοτικοί συμβουλοι (κορόιδα) του συνδυασμού Αποστολάκη που τρέχουν και άλλοι τα οικονομάνε και πλουτίζουν...
    Α ΡΕ ΘΥΜΑΤΑ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΩΡΕ. ΠΕΣΤΕ ΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΩΣ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι μου λέει ότι οτι και τον κ. Τραυλό που κάνει απευθείας αναθέσεις στον εαυτό του θα τον κάνει Αντιδήμαρχο. Ο Δήμαρχος μας τέτοια ταλέντα δεν τα αφήνει αναξιοποίητα! Εκτός και αν βάλει βέτο ο αμόλυντος Τσακάλης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ Θανάση Κασόλα αυτή τη σύμβαση που υπέγραψε ο Κατσαμπίρης την ξέρεις; Γιατί δεν μιλάς; Συμφωνείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Τσακάλης τους έκανε μαθήματα. Είναι ο πρώτος διδάξας. Κρίμα Παναγιώτα Πανταζή. Ο Τραυλός δεν καταλαβαίνει. Τα λεφτά ήθελε να πάρει. Αίσχος ρεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημοτικοί σύμβουλοι του Αποστολάκη που δεν έχετε σχέση με αυτά γιατί τα ανέχεστε; Εκτός και το μέλι ρέει άφθονο παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΗΜΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ. ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δήμαρχε αν είχες διώξει το Τσακάλη που έκανε τα ίδια τότε δεν θα γινότανε όλα αυτά. Προτίμησες να βουλιάξετε όλοι μαζί. Καλό σας ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παντελή Αποστολάκη είναι νόμιμα αυτά; Ξέρεις τι λέει ο κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λάκια Στούπα και εσύ ψήφισες τη σύμβαση που υπέγραψε ο Κατσαμπίρης. Αυτά πως τα βλέπεις ηθικά, νόμιμα. Θα τα ψηφίσεις στους απολογισμούς; Λάκια αυτά παθαίνουν οι πολιτικοί γυρολόγοι. Ξευτελίζονται στο τέλος. Εσύ ξευτελίστηκες νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάποιος από το Δημαρχείο δήλωσε ότι θα πάει έξω από τη χώρα. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Είναι δυνατό οι άνθρωποι αυτοί να θέλουν το καλό του τόπου; Να κονομήσουν θέλουν. Δήμαρχε Αποστολάκη ή τους τελειώνεις πολιτικά ή θα σε τελειώσουν πολιτικά. Διάλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρόεδρε της Παλαίρου Σταχτιάρη συμφωνείς με αυτά που υπέγραψε ο Κατσαμπίρης; Η σιωπή σημαίνει συνενοχή. Αν δεν συμφωνείς δήλωσε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για κάποιους το πάρτι τελείωσε . Τέλος τα ποτά και οι ανεμελιές εις βάρος των δημοτών. Θα χορέψουν σκληρό ροκ. Έτσι τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανδρέα Μακρυπίδη ως δημόσιο πρόσωπο τι λες για όλα αυτά; Πάρε θέση με θάρρος ως οφείλεις. Αυτά και άλλα πολλά γίνονται επί Δημαρχίας του φίλου σου Αποστολάκη. Αυτά έφτασαν το ΠΑΣΟΚ στο μπάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε οξω απο δω εσεις οι εντιμοι που κατακρινετε τα παντα. Ο Κυριος ειπε: ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετο. Που σημαινει για αυτους που δεν ξερουν : οποιος ειναι αναμαρτητος πρωτος ας παρει την πετρα να ριξει στον αμαρτωλο. Αισχος με τα σχολια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι το άρθρο 75 παράγραφος 9 του ν3852/10 που ισχύει για όλους τους δημοτικούς συμβούλους και στα ΝΠΔΔ όπως είναι το Κέντρο Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε καλώς τους καθαρούς !!;!!!Τα λεφτά των σχολειων 2011-2014 μηπως ξέρετε που είναι όπως και οι απολογισμός;;;Ας βγάλουμε και τους απολογισμους 2011-2014 του κέντρου μέριμνα; και μετα βρειτε τρύπα να κρυφτειτε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με αυτά που έχετε κάνει δεν σας σώζει κανείς. Παραιτηθείτε όλοι στο Κέντρο Μέριμνας. Ο πέλεκυς θα είναι βαρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Φερεντίνος και η δημοτική του ομάδα, ο Λιάπης και ο Μωραΐτης πρέπει να κάνουν Αντιπολίτευση. Δεν βλέπουν ότι δεν σέβονται απολύτως τίποτε οι της Δημοτικής Αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εύκολα αναγνωρίσιμε 4:51 γράψε το όνομα σου αν τολμάς. Τα μαγαζιά του Αγρινίου ,της Λευκάδας που παίρνουν απευθείας αναθέσεις στηρίζουν τη τοπική αγορά; Οι απευθείας αναθέσεις γίνονται σε έκτακτες περιπτώσεις και όχι στο σύνολο των δαπανών του Κέντρου Μέριμνας. Για την ουσία δεν λες λέξη. Όχι τυχαία βέβαια. Οι νόμοι θα τηρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 4:51 πήγαινε να κρυφτείς που θέλεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Οι αθλιότητες σου τελείωσαν. Πάρτο χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΠΙ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΑ? Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΕΙΣΕΣΠΡΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ? ΓΙΑΥΤΑ ΜΟΥΓΚΑ? ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ NEWS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τώρα καταλάβαμε Κώστα γιατι σου επιτέθηκαν οι τραμπούκοι στη συνεδρίση του Κέντρου μέριμνας.
    Αποδεικνύεται η ύπαρξη πανίσχυρων κυκλωμάτων απο τρόφιμους του δημαρχείου που προσπαθούν να εδραιώσουν τον φόβο και την αδιαφάνεια στη κοινωνία.
    Ο στόχος τους προφανής: Να σου κλείσουν το στόμα και να αλωνίζουν ανενόχλητοι και να λεηλατούν τα λεφτά των δημοτών χωρίς έλεγχο..
    Κάποιοι αυτο το δήμο προσπαθούν να τον μετατρέψουν σε χαβούζα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σας ρωτώ ξανά, κύριε Παντελή Αποστολάκη:
    Ξεκίνησε σχετικός έλεγχος κατά προτεραιότητα στα πρόσωπα που αναφέρονται στα έγγραφα, ναι ή όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παντελής με σενα θα ασχολείται κοιτάει μπας και βγαλει άκρη με τα καμοματα που αφησαν η προηγούμενη.λεσ να δημοσιευτεί.???????

      Διαγραφή
  35. Μπραβο κυριε Τριαντακωνσταντή συμφωνω μαζι σας, εχουν φαει τοσα και τοσα και θελουν να φανε κι άλλα απο το φτωχαδάκι το δήμο μας. βγαλτε τους ολους στην φόρα μην αφηνετε κανεναν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον κύριο ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ γιατί μας αποκαλύπτει τα αίσχη εξ αιτίας των οποίων δυσφημίζεται ο δήμος μας.
    Όσα απίστευτα βγαίνουν στην επιφάνεια αποτελειώνουν την εμπιστοσύνη των κατοίκων στη δημοτική αρχή που επέτρεψε να συμβούν όλα αυτά.
    Ας ελπίσουμε να είναι τα τελευταία που μαθαίνουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 2:42 π.μ. θα παρεις τις απαντησεις σου οταν ερθει ωρα. Κι οταν βγεις εσυ επωνυμα αφου εσυ τολμας τοτε θα μιλησουμε επωνυμα και μαζι να σου λυθουν οι αποριες. Τοτε θα δεις και ποσοι απο τη Βονιτσα και τον υπολοιπο δημο δουλεψαν και πηραν μεροκοματο επωνυμα και οχι κομματικα αλλα ανθρωπινα. Οσο για τον 2:53 π.μ.να μας πεις αναλυτικα τις αθλιοτητες και τα αδικαιολογητα και θα σου πω κι εγω μετα, για να δουμε ποιος θα κρυφτει εγω η εσυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου και Πρόεδρε της Παλαίρου πάρτε θέση για την υπογραφή του Κατσαμπίρη που φέρνει σκουπίδια από παντού. Η σιωπή είναι συνενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτοί βγήκαν για να κονομήσουν . Χωρίς να ντρέπονται καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευθύνες διοικητικές έχουν και ορισμένοι υπάλληλοι του Δήμου που υπογράφουν εντάλματα χωρίς να ελέγχουν αν αθροιστικά ομοειδή έργα και προμήθειες ξεπερνούν το όριο των 24.600 ευρώ με ΦΠΑ ετησίως οι απευθείας αναθέσεις. Στο Κέντρο Μέριμνας όλα δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 4:17 γνώριμε το πάρτι με το δημόσιο χρήμα τελείωσε . Ο Παπανικολάου από το Αγρίνιο και ο Τσακάλης από τη Λευκάδα πόσα πήραν για είδη που θα μπορούσαν να αγοραστούν από μαγαζιά του Δήμου; Θα πεις ένα διαγωνισμό που έκανε το Κέντρο Μέριμνας; Θα πάρεις θέση αν είναι νόμιμο και ηθικό η Παναγιώτα να ψηφίζει απευθείας ανάθεση στο πατέρα της και Ο Τραυλός στον εαυτόν του; Τις απουσίες των μελών του ΔΣ του Κέντρου γιατί δεν τις έστειλες στην Αποκεντρωμένη; Οι αθλιότητες που έχεις γράψει και έχεις πει θα σε κυνηγούν σε όλη σου τη ζωή αν έχεις συνείδηση και φιλότιμο. Αυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δάσκαλε τους τελείωσες . Μπράβο για το Θάρρος σου. Δεν κοκκινίζουν καθόλου για τα καμώματα τους. Τους τραμπούκους πρόσεχε γιατί θα σου επιτεθούν και πάλι. Περιμένουμε τη Τετάρτη τα νέα. Κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος δήλωσε ότι θα φύγει για το εξωτερικό. Δεν μπορούν να σταθούν πλέον πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έχει δικαίωμα ο κάθε δημοτικός σύμβουλος, Δήμαρχος, αντιδήμαρχος να δίνει απ’ ευθείας αναθέσεις σε συγγενικά του πρόσωπα; ΣΑΦΩΣ και ΟΧΙ, το απαγορεύει ο Νόμος. Αλλά και νόμος να μην υπήρχε, ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ αυτό σαν πράξη; Και πάλι σαφώς όχι.
    Η διασπάθηση του δημοσίου χρήματος, ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, σε περίοδο εκτάκτου ανάγκης της χώρας μας, σε περίοδο που ο δημότης στενάζει από τη δυσβάχτατη λιτότητα, θα πρέπει ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ με ισόβια.
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, θα έπρεπε να να ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ και ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ....

    Είναι γνωστό ότι εδω και δυο χρόνια πλανάτε ένα γκρίζο πέπλο γύρω από την διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι προμήθειες και τα έργα στο Δήμο.
    Έχει δίκιο ο δάσκαλος ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ που αγωνίζεται για την προστασία του Δημόσιου συμφέροντός αλλά και καταγγέλει όσους προσπαθούν στην αδιαφάνεια και την ομίχλη να κρύψουν δόλιους σκοπούς.
    Γι αυτό επιχειρούν να φιμώσουν ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ και ΤΙΜΙΕΣ φωνές που υπάρχουν όπως είναι αυτή του δάσκαλου ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Με το να καταφέρεσαι κατά πάντων Παντελή για να υπερασπιστείς το "δήθεν" έργο σου, δεν το θεωρούμε εξυπνάδα. Αν έχεις στοιχεία για να διαψεύσεις το δημοσίευμα, σε προκαλούμε να το κάνεις. Εμείς μάθαμε ότι ο 30αντής έχει φοβερά και τρανταχτά στοιχεία που θα κάνουν πάταγο, για να υπερασπιστεί αυτά που γράφει και αυτά που έρχονται προσεχώς. Ακόμα και σε δικαστήριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΟΤΕ:
    Αλήθεια, δεν υπάρχει κανείς να θυμίσει στον Παντελή πώς αποκαλούσε μεχρι λίγο καιρο τον Τριαντακωνσταντη ως Γραφικό και αυριανιστή...

    ΤΩΡΑ:
    Τα κεφάλια μέσα. Σούζα. Του πήρε την ταυτότητα...
    Παντελή πες αλεύρι; -Ο Τριαντακωνσταντής σε γυρεύει...

    ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ 5-0 και ο αγώνας συνεχίζεται...

    Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς....
    Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948, Ινδός ηγέτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οι προηγουμενοι ψωνιζαν σε δυο μαγαζια της Βονιτσας συγκεκριμενα. Ετουτοι τουλαχιστον μας προτιμουν ολους. Αν γινουν διαγωνισμοι και παρουν τις δουλειες απο πολεις εκτος του δημου ποιος θα χασει? Πες μας εσυ ξυπνιε?
    Επαγγελματιας-καταστηματαρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φίλε 9:38 τους πρωτους 10 εργολάβους που πήραν πάνω από 1.000.000 ευρώ σε 23 μήνες τους διάβασες. Είναι κατάλληλα επιλεγμένοι. Αυτοί πήραν τα πάρα πολλά και εσεις οι υπόλοιποι τα λίγα για να μην φωνάζετε. Και τώρα ψωνίζουν σε μαγαζιά εκτός Δήμου και μάλιστα πάρα πολλά λεφτά. Εσύ αν ένα ψυγείο στη Βόνιτσα κάνει 400 ευρώ και αλλού 320 ευρώ από που θα το αγοράσεις; Το συμφέρον των Δημοτών και η προστασία του δημοσίου χρήματος είναι πάνω από όλα. Δεν σας προτιμούν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η κυρία Παναγιώτα Πανταζή και ο κ Τραυλός Σωτήριος έχουν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη από τους Δημότες; Να διευκολύνουν το Δήμαρχο παραιτούμενοι; Αν δεν παραιτηθούν, Δήμαρχε και δεν τους αντικαταστήσεις τότε έχεις τη πλήρη πολιτική ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Παντελή Αποστολάκη, Πανταζή Παναγιώτα, Τραυλέ Σωτήρη και οι δύο αποφάσεις είναι άκυρες. Εφόσον οι δύο συμμετείχατε και ψηφίσατε θα έχετε επιπτώσεις. Αυτό λέει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στρατηγέ κ Γεροκωστόπουλε Κώστα συμφωνείτε με την υπογραφή Κατσαμπίρη στη σύμβαση; Περίεργη η σιωπή σας. Προκαλέστε σύσσωμη η αντιπολίτευση έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κατάφωρη παραβίαση της νομοθεσίας. Το λόγο έχει η ελεγκτική αρχή στα χέρια της οποίας βρίσκεται η υπόθεση. Ταυτόχρονα υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα. Ενώ ο Αντιδήμαρχος Τσακάλης έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό των ΟΤΑ για τα περαιτέρω, η Αντιδήμαρχος Πανταζή και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τραυλός Σωτήριος διαπράττουν το ίδιο παράπτωμα.

    Ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης μέχρι την δημοσίευση φώναζε σε όλους τους τόνους, όλα είναι νόμιμα στο Κέντρο.

    Οι τραμπούκοι βρίζουν και απειλούν. Τα ανώνυμα -γνωστά παπαγαλάκια που για αρκετό καιρό έγραφαν και έλεγαν τις γνωστές αθλιότητες για το πρόσωπο μου σίγησαν. Τους παραδίδω στη χλεύη και τη περιφρόνηση των πολιτών.

    Η αντιπολίτευση σιωπά, με ένοχη σιωπή που λέει πολλά.

    Ο ανίσχυρος πολιτικά Δήμαρχος Αποστολάκης δεν έχει τα κότσια να στείλει σπίτια τους, τους δύο Αντιδημάρχους και το Δημοτικό Σύμβουλο. Γιατί άραγε;

    Κυρίως οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τι θα κάνουν ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμφωνούν με την υπογραφή Κατσαμπίρη για τα σκουπίδια; Γιατί σιωπούν; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

    Αγαπητοί Αναγνώστες

    Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σας στον αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες που αρθρογραφώ.

    Η συνέχιση του αγώνα την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 είναι μονόδρομος, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ .

    Έχουμε να πούμε πολλά ακόμα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΕΤΆΕΙ Ο ΓΆΙΔΑΡΟΣ..???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τσαμπα χαλιεσαι δασκαλε τιποτα δεν κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δάσκαλε και εμείς ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Βγάλτε τα όλα στον αέρα. Το θράσος τους δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το επόμενο χρονικό διάστημα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα αλλάξουν πολλά. Οι υπαίτιοι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου. Θα καταρρεύσουν και τυπικά οι της πλειοψηφίας στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο