Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Σύλληψη για ηχορύπανση στο πανηγύρι του Αρχοντοχωρίου

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ  
Στο αστυνομικό δελτίο της περιοχής καταγράφηκε και η σύλληψη ενός 51χρονου σήμερα τα ξημερώματα (3.30) για ηχορύπανση στο Αρχοντοχώρι. Στο χωριό του Ξηρομέρου ήταν σε εξέλιξη το πανηγύρι από χώρο του οποίου προέκυψε η ηχορύπανση......
Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του τμήματος Κατούνας.
agriniopress

7 σχόλια:

  1. Σα δε ντρέπονται λέω εγώ που αντί να χαρούμε που επιτέλους έγινε μια εκδήλωση στο χωριό μας με σκοπό τη διασκέδαση αλλά και την ενίσχυση της ομάδας , που με νύχια κ δόντια ο πρόεδρος κράτησε "ζωντανή" , κοιτάνε πως να το χαλάσουν γιατί τα γύρω μαγαζιά έχασαν τους λιγοστούς πελάτες που θα είχαν χθες βράδυ; ντροπή και αίσχος οι ίδιοι οι συγχωριανοί μας να προσπαθούν μας "βγάλουν τα μάτια" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ! κάποιοι πρεπει σιγα σιγά να εκπολιτίζονται και να κατανοούν ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι γύρω τους που δεν έχουν την ίδια διάθεση μ΄αυτούς κάθε φορά και δικαιούνται να έχουν ησυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή μας λες να μην βοηθεισουμε την ομάδα να μην χάσετε τον ύπνο σας ένα βράδυ. Χαίρομαι που δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο.

      Διαγραφή
    2. Άλλες χρονιές που έκαναν πανηγύρια Π.Χ. ο Σύλλογος του χωριού ή μερικά άτομα δε σας ενοχλούσε..ίσα ίσα που το γλενταγατε από τα μπαλκόνια των γύρω σπιτιών ή τον εξωτερικό χώρο των γύρω καφενείων αυτή τη φορά όμως που έκλεισαν το χώρο λυσσάξατε...αλλά βέβαια αυτό θα πει βοηθάω το συνάνθρωπο-συγχωριανο, του φέρνω την Αστυνομία για να σταματήσουν τα όργανα ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΤΊΡΙ!!

      Διαγραφή
  3. Πιθανον να εγιναν καποια λαθη!!!Καλα τα δικαιωματα ολων αλλα δεν χαλασε και ο κοσμος μια φορα το χρονο να διασκεδασουν οι συγχωριανοι μας εστω και μεχρι το πρωι.Εξαλου το ειχαν αναγκη,δεν το ειδατε;;;;Γεμισε η πλατεια με κοσμο εστω και αν η μπυρα ειχε 5 ευρω!!! Αυτο και μονο να προβληματισει αυτους που προκαλεσαν το προβλημα!!Την πληρωσε ενας ησυχος βιοπαλαιστης. Ισως αυτες οι εκδηλωσεις πρεπει να γινονται υπο την αιγιδα και τον ελεγχο της τοπικης δημοτικης αρχης για πολλους λογους αλλα και για λογους διαφανειας.Για παραδειγμα τα ηχεια των συντοπιτων μας Αετινων που το ιδιο βραδυ ειχαν πανηγυρι δεν εξεπεμπαν ηχορυπανση;;;;Αντιθετως ειχαν ενα πολυ πετυχημενο γλεντι.Μηπως εκει δεν υπηρχαν ανθρωποι που ηθελαν να κοιμηθουν;; Αυτα προς προβληματισμο και μονο χωρις καμια αρνητικη διαθεση προς κανενα.Το πανηγυρι στο Αρχοντοχωρι ειχε την επιτυχια που του αξιζε! Του χρονου να το διοργανωσεται καλυτερα με την συμετοχη των τοπικων αρχων γιατι ο κοσμος οπως αποδειχθηκε το στηριζει και η ομαδα το χρειαζεται!!!Οσον αφορα τους γνωριζοντες τα δικαιωματα τους να τους παρακαλεσω να θυμηθουν και τις υποχρεωσεις τους και φιλικα να τους προτεινω για την επομενη φορα την λυση των ωτασπιδων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλο το χρόνο κοιμάστε εεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν παιδιά μην μαλωνετε...ΜΌΝΟ ΑΓΆΠΗ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο