Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ: Ενημέρωση για τα ζητήματα υγείας της Δ.Ε. Φυτειών

        Για αρκετό καιρό τα περιφερειακά ιατρεία της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών (Φυτείες και Παπαδάτου), δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους λόγω του ότι και οι δυο ιατροί βρίσκονται σε νόμιμες άδειες. Συγκεκριμένα, ο ιατρός της Παπαδάτου είναι σε «μετεκπαιδευτική άδεια» αποσπασμένος κατά κάποιο τρόπο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, ενώ η ιατρός των Φυτειών είναι σε «άδεια λόγω εγκυμοσύνης».
     Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού δημιούργησε και δημιουργεί ακόμη σοβαρά προβλήματα, διότι ο πληθυσμός της Δ.Ε. Φυτειών, δεν είχε και δεν έχει πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (ηλικιωμένοι, παιδιά) που παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες.
     Ως οργάνωση, αλλά πρωτίστως ως μόνιμοι κάτοικοι των χωριών μας, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, έχουμε έρθει σε επαφή με την διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) με σκοπό να βρεθεί λύση και επιτέλους ΟΛΟΙ ΜΑΣ να έχουμε πρόσβαση σε ιατρό.
      Περί τα τέλη Μαΐου, συναντηθήκαμε με τον Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Ζαμπάρα Μιλτιάδη στις Φυτείες, του θέσαμε προφορικά αλλά και γραπτά με επιστολή μας στις 14 Ιουνίου την κατάσταση που επικρατεί στα δύο Περιφερειακά μας Ιατρεία.
Ακολουθεί η γραπτή μας επιστολή:............



«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Φυτείες Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας
e-mail: syrizafitiwn@gmail.com
Ημερομηνία: 14/06/2016

Προς: Διοικητή 6ης Υ.ΠΕ. κ. Γιαννόπουλο Γεώργιο
Κοιν: Υποδιοικητές 6ης Υ.ΠΕ. κ. Ζαμπάρα Μιλτιάδη 
κ. Κωστακιώτη Δημήτριο
Θέμα: Στελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων Φυτειών και Παπαδάτου Ξηρομέρου Αιτ/νίας με Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

      Τα Περιφερειακά Ιατρεία της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου δυστυχώς δεν διαθέτουν καθόλου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για την ακρίβεια αυτή την στιγμή και τα δυο Περιφερειακά Ιατρεία δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής μας λόγω της παντελής έλλειψης προσωπικού.
     Αυτή η κατάσταση επικρατεί πάνω από τρία χρόνια με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους και στους επισκέπτες της περιοχής μας ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του έτους, που ο πληθυσμός αυξάνεται ραγδαία. 
      Ουσιαστικά οι κάτοικοι δεν εξυπηρετούνται και δυστυχώς ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού του Δήμου Ξηρομέρου δεν έχει άμεση επαφή με την πρωτοβάθμια υγεία.
     Ο τομέας της υγείας αποτελεί ένα από τα κύρια ζητήματα για τις τοπικές κοινωνίες, και η συγκεκριμένη επιστολή μας εκφράζει καθολικά όλους τους κατοίκους της περιοχής μας. 
    Ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, ζητάμε από εσάς την πλήρη και άμεση στελέχωση των δυο περιφερειακών Ιατρείων της Ενότητας Φυτειών (Φυτείες και Παπαδάτου) του Δήμου Ξηρομέρου.
     
Για την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ

Συντονιστής          Αν. Συντονιστής
Ζανιάς Δημήτριος    Σαλτογιάννης Χρήστος
6973783595           6972072813»
…….

       Οι θέσεις του ιατρικού προσωπικού, τόσο στη Παπαδάτου όσο και στις Φυτείες είναι μόνιμες θέσεις, το γεγονός αυτό αποτέλεσε τροχοπέδη ώστε να βρεθεί λύση ικανή ώστε να δώσει οριστικό τέλος στο «πρόβλημα».
     Από την άλλη το θέμα της προσωρινής ή έστω ελάχιστης κάλυψης των ιατρείων από άλλους ιατρούς πρωτοβάθμιων μονάδων δυστυχώς υπήρξε ανέφικτο.
       Από πολιτικής άποψης θεωρούμε ότι, η έλλειψη λόγω νόμιμων αδειών των δύο θέσεων, κατά καιρούς «έπεσε θύμα» πολιτικού τυχοδιωκτισμού. 
     Η προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά και η τωρινή ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά με το ζήτημα της στελέχωσης των ιατρείων μας, δεν ήρθαν καν σε επαφή με την 6η Υ.ΠΕ. καθώς η πρωτοβάθμια υγεία υπάγεται πλέον στις Υγειονομικές Περιφέρειες της Χώρας.
      Χαρακτηριστικά θυμίζουμε τις «αόριστες προεκλογικές δεσμεύσεις» της τωρινής δημοτικής αρχής ότι η Δ.Ε. Φυτειών θα έχει ιατρικό προσωπικό αν εκλεγούν. Ανέφεραν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα: 

«Η υγεία είναι δικαίωμα του Πολίτη και θα αγωνιστούμε για:
• Άμεση στελέχωση των κέντρων υγείας Αστακού και Μύτικα με το απαραίτητο ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.
• Επάνδρωση των αγροτικών ιατρείων με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό». Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που εκλέχτηκαν… δυστυχώς τίποτα… γιατί άραγε;

     Επίσης θυμίζουμε τις προεκλογικές «επισκέψεις» ιατρού για ψηφοθηρικούς λόγους, μετεκλογικά όμως όπως ήταν αναμενόμενο οι «επισκέψεις» έλαβαν απότομο τέλος.

     Το ζήτημα της υγείας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για κάθε τοπική κοινωνία, γι' αυτό οφείλουμε να ενημερώσουμε με σοβαρότητα τους συμπολίτες μας:
 Συγκεκριμένα, ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ και οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά και να λαμβάνουν την φροντίδα της ιατρικής περίθαλψης. Στο αμέσως χρονικό διάστημα πρόκειται να επιστρέψει στη θέση του και ο ιατρός της Παπαδάτου, ο οποίος θα εξυπηρετεί τόσο το ιατρείο της Παπαδάτου όσο και το Κ.Υ. Κατούνας.
      Αρκετές φορές γίναμε αποδέκτες «παραπόνων» και διαμαρτυριών από συμπολίτες μας για όλη αυτή την κατάσταση που επικρατούσε. Μια κατάσταση που δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε ανθρώπους που είχαν και έχουν ανάγκη την ιατρική περίθαλψη, μια κατάσταση ανασφάλειας.
      Έτσι οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι ως ΣΥΡΙΖΑ θα εστιάσουμε στην εύρυθμη και σωστή λειτουργία των μονάδων της πρωτοβάθμιας υγείας της Δ.Ε. Φυτειών, όπως αυτή προβλέπεται προς όφελος όλων των κατοίκων της περιοχής.

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ

11 σχόλια:

  1. MAΛΛΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΖΗΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΠΧ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΣΙΛΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΣΘΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ 800 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΗ
    ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΑ.
    ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΝΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΕΛΟΕΙΔΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙΦΑΝΤΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΑΤΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μαχαλιώτες πήγαν το αγροτικό τους στο κέντρο υγείας κατούνας για να ανήκουν στο αγρίνιο και τώρα την πατήσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΥΠΟΜΝΟΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΛΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΕ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ 6 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΗΦΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ,[ΠΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΦΘΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ]ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΧΕΙ,ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?ΕΙΔΑΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΙΣΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ,ΓΑΛΟΥΝΗ ΗΘΕΛΑΝ,Ας ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΓΚΥΡ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ,Η ΜΑΧΑΛΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΛΘΕ,ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΧΑΛΑ ΠΑΡΑΤΕΙΜΕΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΑΛΑ ΤΙΘΠΟΤΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΑΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
    Υ.Γ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ @@.ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΟΙ.
    Υ.Γ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΩΦΕΥΕΙ Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oi katoikoi tou ribiou den plirvnoyn foroys?giati na mhn exoun giatro file 9.53?kala kanoun oi surizaioi kai fvnazoun se ligo prepei na enwthoume kai meis mautous eimaste parateimenoi parte to xampari EITE DHMOTIKH ARXH EITE ALLOI FOREIS EINAI ANUPARKTOI. N.Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oi maxaliwtes thn pathsan giati psifisan galouni pantazi kai toys aylikous toys.to xvrio den exei me thn seira plateia ,sunexeis diakopes neroy,katastrofh ghpedou kai topothetisi enos tapita tis plakas,h plateia exei ginei to gefuri tis artas,olo to xwrio brwmaei kai oi athinaioi pou irthan aporisan me tin brwma.oi kadoi aplutoi .kai ftanoume sto thema ygeias pou ta gerontia dinoun dekauera gia ta farmaka kai oi topikh arxh se synduasmo me thn dhmotikh einai anuparktoi.KSANAPSIFISTE GALOUNI H PANTAZH.KANOUN KALES GIORTES KAI DINOUN ALLON AERA ME TO LIFESTYLE TOYS PANTWS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαχαλιωτες περιμενετε μεχρι τις επομενες δημοτικες εκλογες οπου οι υποψιφιοι δημαρχοι θα το εχουν στο προγραμμα τους οπως και ο τωρινος, αλλο που οταν βγουν θα τους νοιαζει περισσοτερο να φωτογραφιθουν καιγοντας johnnie μαυρο, αλλα βεβαια θα βρεθει και υποψηψιος δημοτικος συμβουλος που θα επαγγελλεται γιατος και θα ερθει προεκλογικα στις φυτειες για το καλο των δημοτων και μετα τις εκλογες αφαντος ο παναγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2016 ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΘΕΜΕΛΙΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΡΩΓΜΕΣ! ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ! Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΑΡΕΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ? ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

    ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΟΤΕ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ...

    ΤΟ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...

    ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Θ ΑΝΟΙΞΕΙ....

    ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ)ΚΛΠ...

    ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠ ΟΛΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΥΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΕΣ...ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.. ΤΟ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.. ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οπως ειπες συνταξιουχε ΗΤΑΝ στο συλλογο χωρις @@γιαυτο τον διαλυσανε και δεν τους μιλαει κανενας...αυτα να λες που ειναι αληθεια φιλε ξενε συνταξιουχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο