Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ύστατο αντίο στον Γιώργο Καρατζογιάννη

Θλίψη σκόρπισε σε γνωστούς και φίλους το άγγελμα της απώλειας του Οινιαδίτη Γιώργου Καρατζογιάννη, γνωστού δικηγόρου των Αθηνών με πλούσιo επαγγελματικό βιογραφικό.
Ο καρκίνος εν τέλει κατάφερε να τον λυγίσει παρότι λίγο καιρό πριν φαινόταν ότι έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Ωστόσο μια επιπλοκή τις τελευταίες δύο εβδομάδες οδήγησε στο μοιραίο και έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Δευτέρας σε νοσοκομείο των Αθηνών σε ηλικία 67 ετών.....

Ο Γιώργος Καρατζογιάννης διατηρούσε μεγάλο δικηγορικό γραφείο από το 1977 στο κέντρο της Αθήνας και είχε πολυσχιδή δράση. Είχε αναλάβει υποθέσεις βαρύνουσας σημασίας που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και ήταν συγγραφέας ενός βιβλίου νομικού περιεχομένου. Πολύ συχνά κατέβαινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κατοχή και το Νεοχώρι όπου και είχε αναπαλαιώσει ένα διατηρητέο του χωριού κάνοντάς το σημείο αναφοράς. Ήταν δε απόγονος των Καρατζογιανναίων αγωνιστών κατά τις πολιορκίες και την Έξοδο του Μεσολογγίου και πρωτοστάτησε στη δημιουργία μνημείου στον Κήπο των Ηρώων μαζί με άλλους απογόνους της οικογενείας.
Ο εκλιπών είχε δύο παιδιά, τον Μάνο και την Αθηνά και δύο εγγόνια. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων και η ταφή στο νεκροταφείο Αμαρουσίου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του Μάγδα και τα δύο παιδιά του. Αιωνία του η μνήμη.
aixmi-news

2 σχόλια:

  1. Ας ειναι ελαφρύ το χώμα του. Ο μοναδικός από τους δηκηγορους που κοίταγαν τον άνθρωπο στο πρόβλημα που έχει. Και όχι στην τσέπη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι νά χεις Γιώργο.......Τόν γνώρισα πρίν 35 χρόνια ...μιλήσαμε πριν 35 μέρες στο τηλέφωνο..ειχαμε κανονισει να βρεθούμε...δεν προλάβαμε....αναπάντεχη εξέλιξη...Ετσι είναι η ρημάδα η ζωή !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο