Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αναίτια τραμπούκικη επίθεση του ΚΟΥΤΙΒΗ σε βάρος του αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

  Ο Αγωνιστής Καθηγητής Κώστας Τριαντακωνσταντής καταγγέλλει «τραμπούκικη επίθεση» απο τον "αόρατο σύμβουλο της δημοτικής αρχής" Κουτιβή Ευάγγελο, χθες το βράδυ μετα το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας στην Πάλαιρο.
Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής γράφει: 

Αγαπητοί Αναγνώστες
  Στη Πάλαιρο την 7η Αυγούστου 2016 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά το τέλος της συνεδριάσεως συζητούσα με το κ. Φερεντίνο Ευθύμιο έξω στο προαύλιο της αιθούσης που έγινε η συνεδρίαση. 
    Πέρασε από δίπλα μας ο κ. Κουτιβής Ευάγγελος και του είπα χωρίς την άδεια μου να μην δημοσιεύσει ξανά επώνυμο άρθρο μου και φωτογραφία  μου.  Το είπα γιατί πριν στη συνεδρίαση, ενώ μιλούσα ήρθε και έπαιρνε φωτογραφίες μου, δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω με ποια ιδιότητα. Στο παρελθόν δε ανήρτησε φωτογραφία μου μαζί με το Δήμαρχο ακολουθούμενη από ένα κακόγουστο τραγούδι.
          Πριν τελειώσω τη φράση μου, δέχτηκα μια επίθεση από το κ. Κουτιβή με ακατονόμαστες φράσεις πεζοδρομιακού επιπέδου  και κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου. Το επεισόδιο έγινε παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν γιατί με έβριζε, με απειλούσε και μαινόμενος κινούνταν απειλητικά εναντίον μου. Σεβόμενος τον εαυτόν  μου διατήρησα τη ψυχραιμία μου και αποχώρησα.......




Δήμαρχε κ. Αποστολάκη. 
      Είναι η τέταρτη φορά που δέχομαι ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές. Οι δύο έγιναν ενώπιον σας. Για τις άλλες δύο σας ενημέρωσα  σε συζήτηση μας. Σε διάστημα 4 ημερών  δέχθηκα στο προσωπικό μου τηλέφωνο και το υπηρεσιακό  όλες σχεδόν τις ώρες του εικοσιτετραώρου 107 απειλητικά  και υβριστικά τηλεφωνήματα. 
     Δεν φοβάμαι κανένα παρά  μόνο το Θεό. Είπα στο κ Κουτιβή ενώπιον σας, τις παλικαριές του να πάει να τις κάνει στο χωριό του  και όχι σε μένα. Τη πολιτική αντιπαράθεση όσο και να προσπαθούν πολλοί να την μετατρέψουν σε προσωπική κόντρα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. Είμαι πολύ έμπειρος στη πολιτική , που μερικοί δεν μπορούν να ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ.
      Παράλληλα στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας πήρα και θα πάρω μέτρα για την προστασία μου. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ.
     Οι λόγοι που γίνονται οι επιθέσεις εναντίον μου, είναι κατανοητοί φαντάζομαι από το καθένα σας. 

-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ  ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
-ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ οι Δημότες και όχι μόνο ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Ανακοίνωση για την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του αγωνιστή Κώστα Τριαντακωνσταντή 

   Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση που έγινε χθες 7.8.2016 στην Πάλαιρο, αμέσως μετά το τέλος του δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, σε βάρος του αγωνιστή καθηγητή Κώστα Τριαντακωνσταντή.
     Ο κ. Κουτιβής Ευάγγελος έδειξε το σκοτεινό του πρόσωπο και άσκησε βία παρακρατικού χαρακτήρα Θέλοντας να φιμώσει κάθε αγωνιστική φωνή που λέει την αλήθεια και που αγωνίζεται και παλεύει για τα συμφέροντα των δημοτών. 
    Καλούμε τη δημοτική αρχή, την αντιπολίτευση, τις δημοτικές παρατάξεις, κάθε δημότη, τις οργανώσεις, τα κόμματα να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τους τραμπουκισμούς που νομιμοποιούν φασίζουσες πρακτικές, αλλά και βία. 
     Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής δεν εκφοβίζεται γιατί αντλεί δύναμη από τους δημότες, από τη μαχητική στάση του και δεν πρόκειται να φιμωθεί η φωνή αντίστασης, κριτικής και ελέγχου στη δημοτική αρχή.
    "Οι Νταήδες" Θέλουν με τις απειλές να σπείρουν το φόβο και την υποταγή. Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS μαζί με τον Κώστα Τριαντακωνσταντή και τους δημότες δε θα επιτρέψουμε να περάσουν φασιστικές νοοτροπίες και πρακτικές.

Η Συντακτική ομάδα του
 ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS


ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ


Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Αρχηγέ της Μείζονος Αντιπολίτευσης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Δήμου μας.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.



ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους. (ΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ)

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη 
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
-ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

     Σήμερα θα σας παρουσιάσω τις απουσίες των μελών του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  του Δήμου μας κατά το έτος 2015.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
2015

ΑΠΟΥΣΙΕΣ  ΣΤΟ 2016


       Είναι μία εξήγηση και όχι η μοναδική για όσα συμβαίνουν στο Κέντρο Μέριμνας. Η παρουσία των μελών στα ΔΣ είναι υποχρέωση και καθήκον τους . Ο αριθμός των απουσιών είναι καθορισμένος από τη νομοθεσία. Ερωτώ  οι αρμόδιοι του Δήμου  έπραξαν τα δέοντα; 
      Η αρμόδια ελεγκτική αρχή της πολιτείας έχει ήδη στη διάθεση της τα απαιτούμενα στοιχεία . Είμαι βέβαιος  ότι θα πράξει τα δέοντα.
       Καλώ το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης  ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗΟΥΝ   αμέσως  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ από το ΔΣ  του Κέντρου Μέριμνας. Είναι πολιτικά ισχυροί να το κάνουν;  

       Στη συνεδρίαση της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 το ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης ενέκρινε τον απολογισμό εσόδων-εξόδων του 2015. Από τα 7 μέλη απουσίαζαν  τα 3 και ήταν παρόντα τα 4 .
      Ο απολογισμός θα έλθει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Παρακαλώ το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους να ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ πριν τη τελική ψήφο τους. Η αρμόδια ελεγκτική αρχή της πολιτείας έχει  ήδη στη διάθεση της τα απαιτούμενα στοιχεία. Είμαι βέβαιος ότι θα πράξει τα δέοντα.

Αγαπητοί  Αναγνώστες,
    Στη  Πάλαιρο την 7η Αυγούστου 2016 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά το τέλος της συνεδριάσεως συζητούσα με το κ Φερεντίνο Ευθύμιο έξω στο προαύλιο της αιθούσης που έγινε η συνεδρίαση. 
     Πέρασε από δίπλα μας ο κ Κουτιβής Ευάγγελος και του είπα χωρίς την άδεια μου να μην δημοσιεύσει ξανά επώνυμο άρθρο μου και φωτογραφία  μου.  Το είπα γιατί πριν στη συνεδρίαση, ενώ μιλούσα ήρθε και έπαιρνε φωτογραφίες μου, δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω με ποια ιδιότητα. Στο παρελθόν δε ανήρτησε φωτογραφία μου μαζί με το Δήμαρχο ακολουθούμενη από ένα κακόγουστο τραγούδι.
      Πριν τελειώσω τη φράση μου, δέχτηκα μια  επίθεση  από το κ. Κουτιβή με ακατονόμαστες φράσεις πεζοδρομιακού επιπέδου  και κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου. Το επεισόδιο έγινε παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν γιατί  με έβριζε ,με απειλούσε και μαινόμενος κινούνταν απειλητικά εναντίον μου. Σεβόμενος τον εαυτόν  μου διατήρησα τη ψυχραιμία μου και αποχώρησα.
Δήμαρχε κ Αποστολάκη 
     Είναι η  τέταρτη φορά που δέχομαι ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές. Οι δύο έγιναν ενώπιον σας. Για τις άλλες δύο σας ενημέρωσα  σε συζήτηση μας. Σε διάστημα 4 ημερών  δέχθηκα στο προσωπικό μου τηλέφωνο και το υπηρεσιακό όλες σχεδόν τις ώρες του εικοσιτετραώρου 107 απειλητικά  και υβριστικά τηλεφωνήματα. 
     Δεν φοβάμαι κανένα παρά  μόνο το Θεό. Είπα στο κ Κουτιβή ενώπιον σας, τις παλικαριές του να πάει να τις κάνει στο χωριό του  και όχι σε μένα. Τη πολιτική αντιπαράθεση όσο και να προσπαθούν πολλοί να την μετατρέψουν σε προσωπική κόντρα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. Είμαι πολύ έμπειρος στη πολιτική, που μερικοί δεν μπορούν να ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ.
    Παράλληλα στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας πήρα και θα πάρω μέτρα για την προστασία μου. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ.
    Οι λόγοι που γίνονται οι επιθέσεις εναντίον μου, είναι κατανοητοί φαντάζομαι από το καθένα σας.  
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ  ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ οι Δημότες και όχι μόνο ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Την ερχόμενη Τετάρτη 10-8-2016 θα δημοσιεύσω άρθρο για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Αυγούστου 2016.
Την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 η συνέχεια της επιστολής. 


79 σχόλια:

  1. Δήμαρχε κ. Αποστολάκη.
    Είναι η τέταρτη φορά που δέχομαι ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές. Οι δύο έγιναν ενώπιον σας. Για τις άλλες δύο σας ενημέρωσα σε συζήτηση μας. Σε διάστημα 4 ημερών δέχθηκα στο προσωπικό μου τηλέφωνο και το υπηρεσιακό όλες σχεδόν τις ώρες του εικοσιτετραώρου 107 απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα...και ακόμα δεν εχετε παραιτηθεί!Ντροπή και μόνο ντροπή για τον τόπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ανοχή και την ευλογία του Αποστολάκη τα κάνει αυτά ο φωτογλυφτης τους. Ήρθε ο αποτυχημένος στην ζαβερδα να πουλήσει τσαμπουκά. Μπράβο στον πρόεδρο και τον αντιδήμαρχο του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν τόσα χρόνια να δουν καρέκλα οι κύριοι αυτού που ακόμα και τον ίδιο τον δαίμονα θα κατεβαζαν να τους στηρίξει, στην θέση του βάλανε έναν αμόρφωτο γλυφτη να τους κάνει τα χατηρια φυσικά με το αζημίωτο. Στείλτε τους επιτέλους στην δικαιοσύνη να ξεβρομίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κουτιβής παίζει το παιχνίδι του, αφού είδε ότι οι συγχωριανοί του δεν τον στήριξαν, πήρε τα μπογαλάκια του και πάει να πάρει ψήφους από Βόνιτσα-Πάλαιρο παραλία. Άς ελπίσουμε πώς οι τάδε δημότες θα τον πάρουν επίσης χαμπάρι και θα τον στείλουν στον διάολο και ακόμη παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός είναι ο Κουτιβης . Ενα τέρας. Ο δήμαρχος τι λέει για όλα αυτά; από ότι είδα είναι μέλος του Συμβουλίου του Κέντρου μέριμνας. Τωρα να τον παραιτησει και να ζητήσει συγνωμη δημόσια από τους δημότες καθώς τον είχε ορίσει εκπρόσωπο τον δημοτών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Αν δεν τον παραιτησει τότε θα πιστέψουμε και τις φήμες καθόλα Αυτά που λένε για το δίδυμο Κουτιβη- καργιολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα δεν έχω καταλάβει με ποίο δικαιώμα και ποία ιδιότητα βγάζει φωτογραφίες και τραβά βίντεο στα δημοτικά συμβούλια, εκτός και αν χρηματοδοτείται ο ίδιος και το blog του από την δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουτιβης η ντροπή του Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος ενοχλεί τον Αποστολάκη και τον υπάλληλο του τον Κουτιβη τιμωρείται. Έτσι γινόταν και στην χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς δεν ψηφίσαμε νέα δημοτική αρχή αλλά νταβατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περίμενε κανένας κάτι διαφορετικό από αυτούς και τον νταβατζή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχε πάρε την ομάδα σου και τον δημοσιογράφο σου και φύγετε. Μας κάνατε ρεζίλι παντού με τα κατορθώματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αυλικοι του αποστολακη και του γαλουνη,τα επιδοτουμενα ορφανά του πασοκ,οι μαζι τα φαγαμε,ξυπνουν σιγα σιγα και βλςπουν οτι το πολιτικό συατημα που πιστα υπηρετησαν τπυς.ξερνα,ολοι.δειχτε του με το.δαχτυλο να τους απομονωση η ιδια η κοινωνια.κωστα δεν ξερω αλλα ψηλα το.κεφαλι απεναντι στα κατακαθια τ παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mhn skipseis.to kefali kwsta.ksebrakosetous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουτιβη γλειψε λιγο ακομα τον αποστολακη να παρεις κανα κοκκαλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γελαει η κατουνα μαζι σου,κριμα κουτιβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δήμαρχε και η δημοτική σου ομάδα να χαίρεστε τους τραμπούκους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ.ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ,ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κουτιβη γαβγιζεις κιολας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επί της ουσίας μόνος και ανενόχλητος ο κυρ Παντελής διαχειριζόταν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτοί που έστρεψαν τους ανόητους εναντίον του Κώστα είναι γνωστοί. Να κοιταχθούν στο καθρέπτη και θα μετανιώσουν για την ανοησία που έκαναν. Κώστα δημοσιεύστε όλα. Πρόσεχε όμως γιατί είναι αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στρατηγέ παραιτήσου αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ-ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΛΠ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΝΑΣ ΑΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.....ΑΠΟ ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο μαγκας με το τρικυκλο ηρθε παλαιρο να μας δειρει γιατι στην κατουνα τον επιασε λαστιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εχει δίκιο ο Κουτιβης αρκετά με το λασπολόγο Τριαντακωνσταντη να πετάει λάσπη σε όλους.να δημοσίευετει παρακαλω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δήμαρχε αυτόν έβαλες στο πολιτισμό; Οι παρακρατικοί της ΕΡΕ και της χούντας δρούσαν με αυτό το τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δήμαρχε έσπειρες ανέμους , θερίζεις θύελλες. Αν τους δύο τραμπούκους που επετέθησαν στο Κώστα τη πρώτη φορά στο παιδικό σταθμό της Βόνιτσας τους είχες εξαποστείλει από το Δημαρχείο τότε ο Κουτιβής δεν έκανε τα ίδια. Έχεις τεράστιες πολιτικές ευθύνες. Διώξτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε νταβατζή και εσείς δημοτικοι σύμβουλοι της Παλαιρου είστε ανεπιθύμητοι στο χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Φωτογλύφτης τα ίδια έλεγε και για τον σημερινό Δήμαρχο Αποστολάκη. Το γιατί άλλαξε είναι δικό του δικαίωμα. Μπορεί να του αρέσει να αλλάζει μάσκες. Ο Αποστολάκης τον δέχθηκε για τον αριθμό και όσο τον λιβανίζει τον θέλει. Προσέξτε το θυμιατό που κρατάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ
    Ετυμολογία λέξης απο livepedia.gr

    Ο γενίτσαρος, ονομάζονταν ο πεζός στρατιώτης ειδικών τμημάτων του τουρκικού στρατού που αποτελούνταν κυρίως από ελληνόπουλα.
    Οι γενίτσαροι είχαν ηλικία μεταξύ 6 -15 χρονών και συγκεντρώνονταν στην Κωνσταντινούπολη όπου και τους ξεχώριζαν σε ομάδες. Οι καλύτεροι έμπαιναν στην προσωπική φρουρά του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ και έφταναν μέχρι τα ανώτατα αξιώματα. Οι υπόλοιποι χωρίζονταν σε συντροφιές (οντάδες), μάθαιναν τη γλώσσα και συνήθιζαν στη σκληρή πειθαρχία.
    Έχαναν τελείως το συναίσθημα της ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ τους και μη έχοντας κοινωνικές σχέσεις (τους απαγορευόταν και ο γάμος), γίνονταν πολεμικές μηχανές. Θεωρούσαν τον εαυτό τους ΔΟΥΛΟ με αρχηγό τους τον ανώτατο διοικητή τους και πατρίδα τους το θάλαμο του στρατοπέδου τους (οντάς). Το ιερότατο πράγμα γι' αυτούς ήταν το ΚΑΖΑΝΙ του μαγειρείου τους πάνω στο οποίο έδιναν και τον όρκο του γενίτσαρου. Η αντικατάσταση του παλιού καζανιού από ένα άλλο καινούριο αποτελούσε σημαντικό γεγονός γι' αυτούς και το γιόρταζαν με μεγάλες γιορτές...

    Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καταρχάς εύχομαι στο Κώστα να είναι καλά στην υγεία του μετά απο όλη αυτή την περιπέτεια και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του προκειμένου να κάνει αποτελεσματικά τη δουλειά του προς χάριν των δημοτών.
    ο δάσκαλος είναι πολύ αγαπητός στην Πάλαιρο και όλοι στεναχωρηθήκαμε για την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε. Πληροφορίες εδω στο χωριό αναφέρουν ότι του ζητήματος έχει επιληφθεί ο εισαγγελέας Λευκάδος, ο οποίος θα κινήσει αυταπάγγελτα την αυτόφωρη διαδικασία. Κάτι μου λέει ότι ο τραμπούκος δεν θα γλιτώσει με τίποτα την βαριά ποινή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΔΟΕ, ΣΔΟΕ, είσαι εκεί; ΥΠΟΥΡΓΕ εργασίας τι κάνεις για αυτόν τον παράνομο ΕΡΓΟΔΟΤΗ που είναι ο δήμος! ΠΟΛΙΤΕΙΑ ξύπνα! Ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ στη ΚΑΤΟΥΝΑ είπε ότι προσελήφθη ο ΚΟΥΤΙΒΗΣ στο Δήμο, αλλά χάθηκε η ΑΠΟΦΑΣΗ. Χωρις απόφαση πως δουλεύει στο Δήμο; Με μαύρα; Αυτα θυμιζουν Αμέρικα Αμερικα, Ν. Αφρική, ΣΚΛΑΒΙΑ γενικά! Ξυπνηστε ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν πάει άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μήνυση του έκανες ή άλλα λόγια να αγαπιομαστε στα μπλογκς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι δημότες της παλαιρου βράζουν με αυτή την στάση του νταβατζή και της δημοτικής αρχής.Καποιοι ψηφοφόροι τους ήδη έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους. Της Παλαιρου οι άρχοντες κρύβονται ακόμα αντί να ζητήσουν μία συγνώμη και να καταδικάσουν το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο κύριος αυτός είναι και σύμβουλος στο κέντρο Μέριμνας; Άρα επικροτείτε την στάση του. Να σας χαίρονται αυτοί που σας ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι αλήθεια ότι τον ψάχνει η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα; θα τον υποστηριξει ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό ήταν το τέλος της δημοτικής παράταξης του Αποστολάκη, έρχονται εξελίξεις σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πρωτεργατης της νίκης του Αποστολάκη απο παλαιρο ήδη πήρε αποστάσεις και καταδικάζει το γεγονός. Τουλάχιστον αυτός είναι κύριος και έχει και φιλότιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θέλαμε δεν θέλαμε δήμαρχε γυρίσαμε εναντίον μας την Παλαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ντρεπόμαστε που εισαι από την Κατούνα και πήγες στο χωριό της μάνας σου να το παίξεις νταης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στο ένα χέρι φωτογραφική μηχανή και στο άλλο το θυμιατό. Πως να δείρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης πρέπει να αναρωτηθεί ποιος εκτρέφει τον τραμπουκισμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Τριαντακωνσταντή, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα βίας που απειλεί τις Δημοκρατικές ελευθερίες στο Δήμο μας.
    Είναι προφανές ότι επιδίωξη του Κουτιβή είναι η τρομοκράτηση της φωνής της Αλήθειας που εκπέμπει ο Τριαντακωνσταντής και η φίμωση της ελευθερίας του λόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. καλησπερα απο εναν ξηρομεριτη κατοικο αθηνων.
    καθημερινα διαβαζω τα νεα της περιοχης οπου γεννηθηκα και μεγαλωσα.
    αυτο το δημοσιο ξεκατινιασμα που βλεπω με θλιβει για πολλους λογους.
    απευθυνομενος και στους δυο θα θελα να πω τα εξης:
    αν αδικουμαστε τοτε παμε στη δικαιοσυνη διαπομπευοντας οποιον κακοβουλο μας εχει βλαψει.
    οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα για τον τοπο βαλτε στην ακρη τις διχονοιες και τις κακες στιγμες ενωνοντας τους συμπολιτες και οχι διαιρωντας τους.
    θα αρχισει να εχθρευεται ο κοσμος παιρνοντας θεση υπερ του ενος ή του αλλου.
    αν πιστευετε στον οποιο Θεο αφηστε τις μικροτητες και τους εγωισμους στην ακρη και βρειτε τα.

    λεβεντια και μεγαλειο ειναι να μπορεις να ξεπερνας δυσκολιες.
    παντου παμε κατα διαολου, δεν το βλεπετε? μην πατατε αλλο γκαζι στην κατηφορα!
    ο λαος ξερει να διακρινει τους λεβεντες,κερδισμενοι ολοι θα ειναι απο μια ευτυχης καταληξη.

    μονοιαστε πατριωτες και μην παγιδευεστε σε αρνητικες βεντετες.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τραμπουκισμός και άνανδρη επιθέση από κάποιον που θεωρεί το Δήμο... τσιφλίκι του, που θεωρεί πως έχει δικαίωμα να σηκώνει χέρι και να βρίζει τον οποιονδήποτε δεν συμφωνεί μαζί του.
    Καταστάσεις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες. Καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε ο τραμπούκος να τεθεί επιτέλους στο περιθώριο που μερίδα στελεχών που τον προστατεύουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Perigelos tis katounas,bolemenos pasokos pou den blepei.na ta kanei ayta pleon,pleon egine k.perigelos sthn.zaberta,ante kai gelotopoios sthn bonitsa nte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Περιμένω να δω τι θα ανεβασει ο κουτγαβ γαβ του αποστολακη,στο.μπλογκ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Παιρνεις κ αδεια να πας για κατουρημα απο τον αποστολακη η εχεις μαθει να κανεις μονος σου τσισα κουτιβακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΘΤΙΒΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΨΠΟΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΜΗΝ.ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ,ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ Η ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΖΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ.ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ.ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεν ξέρω τι έγινε χτες το βράδυ στο συμβούλιο, αλλά αυτό που βλέπω να γίνεται εδώ με τα ανώνυμα σχόλια ξεπερνά κάθε όριο. Θυμίζει κάτι Κατινες της γειτονιάς. Για γέλια και για κλάματα είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Να πληροφορήσει τους Δημότες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μπαλατσούρας τι σχέση ο Κουτιβής με το Δήμο και χρησιμοποιεί κάμερες, φωτογραφικές μηχανές κλπ. κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του ΔΣ; Γιατί κάτι μισόλογα είπε ρωτηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο ίδιος ο Δήμαρχος τη δεύτερη συνεδρίαση του ΔΣ ( εκεί που αύξησε τα δημοτικά τέλη)μόλις ανέλαβε, είπε. Εμάς εξέλεξαν οι Δημότες και θα μας κρίνουν στο τέλος της θητείας. Η φράση αυτή δηλώνει ιδιοκτησιακή νοοτροπία. Ο κ Πάντας σε κάποια συνεδρίαση του ΔΣ απευθυνόμενος στη μείζονα αντιπολίτευση είπε, τι μας κάνατε κριτική τώρα; Αυτή είναι φασίζουσα νοοτροπία. Δημότες αντιδράστε. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κάποτε το 2009 ο τότε Αντιδήμαρχος Μεδεώνος Νίκος Βαρβάτος χειροδίκησε σε βάρος του Κουτιβή.Τότε ήταν θύμα.
    Όμως τώρα άλλαξε ρόλο και σαν Θύτης προέβη σε τραμπουκισμούς σε βαρος του τριαντακωνσταντή. πόσο γρήγορα εναλλάσσονται οι ρόλοι.
    Τότε είχε υποστεί ηθική εκμηδένιση, βρισιές, ουρλιαχτά. Μετά από το «τελετουργικό μύησης» απο τον Βάρβατο, έπρεπε κι αυτός να «μεταλαμπαδεύσει» όσα είχε μάθει
    στον αντιφρονούντα Τριανατακωνσταντή.
    Μεγάλε Βαρβάτε, 100 χρόνια μπροστά πας, μας άνοιξες νεους ορίζοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ...ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΜΕ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΤΑΝΤΑΡΟ ΣΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. EINAI PROSBOLH GIA TO DHMO NA TON MAZEPSOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΟΛΔΑΤΟ.ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. νταηλικια και φωνες αλλου τριαντακωνσταντη και κουτιβη εμεις κατεβηκαμε 10 μερες για μπανια και εσεις σηκωσατε την γειτονια στον αερα μες την νυχτα οσο για το τι εγινε ο αυτοπτης δημαρχος ξερει και να λαβει μετρα εμεις καταλαβαμε απο την σκηνη ποιος επιτεθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτο λεγεται διατεταγμενη υπηρεσια και χρειαζεται ερευνα για τα κινητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. που ειναι εξαφανισμενη η δημοτικη αρχη?γιατι δεν μας λεει το ρολο του κουτιβη?τον καλυπτουν?αν οχι γιατι δεν τον στελνουν σπιτι του?νομιζουν πως θα ξεχαστει το θεμα και ολα μελι γαλα?κωστα τριαντακωσταντη ο αποστολακης παιρνει μαθηματα απο τον εταιρο καπαδοκη γαλουνη,οπως λενε τα σχολια παραπανω και οι δυο παλιας σχολης πασοκων,μην αφησεις το θεμα να ξεθυμανει,ο απλος λαος ειναι μαζι σου,η λαικη ορμη οποτε ξυπνησει θα τους πνιξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. κουτ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ....ειχε μερες να τον βγαλει για κατουρημα ο αποστολακης γιαυτο ολο αυτο το σκηνικο.ΛΟΙΠΟΝ δημαρχε.ακου να τον ταιζεις μονο αγνη σκυλοτροφη μηπως και το κρεας ειναι απο βοδινο και εχει την νοσο των τρελων αγελαδων,προτιμαται pedegree..επισης δυο φορες την μερα για κατουρημα και το λουρι οχι σφιχτα δεμενο να νιωθει λιγο ανεξαρτητο,αν ομως βλεπεις οτι παει να δαγκωσει κοσμο,οπως προχτες να το σφθγγεις.οκ?μην εχουμε αλλα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 30ντη!!!!!παλι θα τουσ ψηφησεις γιατι λοιπον η φασαρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δήμαρχε από ότι φαίνεται ο Παντελής έπαιρνε τις αποφάσεις μόνος του. Αν δεν έστειλε στην Αποκεντρωμένη τις απουσίες το έκανε γιατί τον βόλευε η κατάσταση. Δρούσε ανενόχλητος. Σε κάθε περίπτωση αντικατέστησε τους όλους. Καλά το τραμπούκο έπρεπε να τον είχες διώξει το ίδιο βράδυ. Ούλη η περιοχή βοά. Τίποτε δεν ακούς ή συμβαίνει κάτι άλλο; Σε βόλευε και σένα η κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τα εξαπτέρυγα του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Τσακάλη έκαναν τις τέσσερις επιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πρόκειται για τραμπούκικη συμπεριφορά που καμία σχέση δεν έχει με τις δημοκρατικές παραδόσεις της Παλαίρου και προσιδιάζει με ακροδεξιές πρακτικές.
    Ο Τριαντακωνσταντής δεν εκβιάζει, αλλά και ούτε εκβιάζεται από ανθρώπους που ειναι προσκολημμένοι στο Δήμο με τη μέθοδο του υπονόμου και των τρωκτικών! Ο Τραντακωνσταντής θα παλεύει κάθε μέρα για την ενημέρωση των δημοτών χωρίς δόλια μέσα και τραμπουκισμούς, έχοντας καθαρά χέρια αλλά και συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φερεντίνο Θύμιο Ο Στρατηγός και η Μπουμπούλη γιατί δεν πήγαιναν στο ΔΣ του Κέντρου και αλώνιζε ο Παντελής 1.000.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Παντελή Αποστολάκη σε κατηγορεί ο Τριαντακωνσταντής για παρανομίες πήγαινε τον στον εισαγγελέα. Διαφορετικά παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εσείς κ Πανταζή που είστε και πτυχιούχος τι λέτε; Υπάρχουν παρανομίες στο Κέντρο; Το Τραυλό δεν τον ρωτώ. Αυτός και ο Μπαλάφας τι να καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Χθες το μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου μας επισκέφθηκε εδώ στο Μοναστηράκι. Το ήρθε να κάνει να παρακολουθήσει εκδήλωση πολιτισμού τάχα μου. Έδειρε κανέναν μοναστριωτη χθες κουτιβη; έχεις το θράσος και πας σε εκδηλώσεις πολιτισμού. Δήμαρχε πάρει θέση. Τέτοιοι άνθρωποι αυτού του επιπέδου απαγορεύεται να έχουν θέση σε συμβούλια του Δήμου.παραιτησε τον αν έχεις εσύ λίγο λίγο φιλοτιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο γαμπρός του Αντιδήμαρχου Τσακάλη έκανε φραστική επίθεση πεζοδρομίου στο Τριαντκωνσταντή πέρυσι το καλοκαίρι στη παραλία της Παλαίρου. Ονομάζεται Τσιδήμας Μιχάλης. Ήμουν παρών και θαύμασα τη ψυχραιμία του Κώστα. Δημοσιεύστε όλα Κώστα. Αυτό φοβούνται. Το ξέρω δεν μασάς. Περιμένω να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δήμαρχε Αποστολάκη να χαίρεσαι το τραμπούκο σου. Αντί να τον διώξεις από το ακροατήριο της εκδήλωσης στο Μοναστηράκι ίσως και να τον θαύμαζες. Ντροπή σου και να ξέρεις τελείωσες πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς αποκαλύφθηκαν τα πάντα. Ο Δήμος σε εκδήλωση του στις 17 Αυγούστου σε παρουσίαση βιβλίου βάζει να απευθύνει χαιρετισμό ο τραμπούκος Κουτιβής. Δήμαρχε Αποστολάκη τον είχες σε διατεταγμένη υπηρεσία να φοβίσει το Τριαντακωνσταντή. Αίσχος και ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δημοτικοί Σύμβουλοι που είστε καθαροί θα ψηφίσετε τις παρανομίες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης; Εκεί επικρατεί χάος και παρατυπίες. Τα λεφτά που διαχειρίζεται είναι πάρα πολλά. Πολλά πηγαίνουν σε εικονικά έργα και εικονικές προμήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο