Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας Καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του Κώστα Τριαντακωνσταντή


  Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του Κώστα Τριαντακωνσταντη που έγινε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ. την περασμένη Κυριακή 7/8 στη Πάλαιρο. 
    Τέτοιες φασίζουσες νοοτροπίες και ενέργειες δεν θα περάσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά, αν κάποιοι νομίζουν ότι με τέτοιους μεθόδους θα σκορπίσουν το φόβο και την υποταγή είναι βαθιά νυχτωμένοι. 
     Δηλώνουμε ότι ο Κώστας Τριαντακωνσταντής δεν είναι μόνος, η Λαϊκή Συσπείρωση παρά τις όποιες διαφωνίες που έχει για τον χειρισμό κάποιων ζητημάτων τον στηρίζει . 
     Βέβαια η ίδια η δημοτική αρχή η σημερινή και η προηγούμενη και όλοι οι παρατρεχάμενοι είναι ταμπουρωμένοι – στηρίζονται στο νομικό οπλοστάσιο που έχει στήσει το ίδιο το αστικό κράτος να προστατεύεται και να προστατεύει και αυτούς τους αστικούς θεσμούς. Είναι το ίδιο το σύστημα τους που γεννάει σκάνδαλα και σαπίλα.......

 
       Αυτό πρέπει να κατανοήσει ο Κώστας Τριαντακωνσταντής ότι δεν είναι θέμα διαχείρισης, αυτή η πολιτική δεν διορθώνεται μόνο ανατρέπεται.           Σε μια τέτοια κατεύθυνση καλούμε τους εργαζόμενους τα πλατιά λαϊκά στρώματα της περιοχής να οργανώσουν την πάλη τους, να παλέψουν για άλλη πολιτική που θα έχει στο επίκεντρό της την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

2 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟ ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤ ΤΗΝ ΕΚΛΕΞΑΤΕ....ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παπαγαλάκι 12:51 του Σολδάτου έχεις το θράσος και μιλάς; Καταστρέψατε το Δήμο και φύγατε κακήν κακώς αφήνοντας χρέος 6.000.000 ευρώ. Γράψε το όνομα σου και θα δεις τι θα σου γράψω για τα κατορθώματα σας. Ο Αντιδήμαρχος Κ0μποτιάτης και ο σύμβουλος του Σολδάτου ο χημικός που είναι; Απολαμβάνουν έ; Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο