Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Συλλήψεις σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

-Στη Βόνιτσα συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 53, 50 και 57 ετών για παράβαση του ΓΟΚ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι τρεις άνδρες ενεργούσαν οικοδομικές εργασίες πίσω από οικία, κατασκευάζοντας ένα μικρό κτίσμα, χωρίς όμως να έχουν σχετική άδεια.

     Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος του Αγρινίου προχώρησαν σήμερα στην σύλληψη μιας 43χρονης για παράβαση δικαστικής απόφασης. Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη ήταν υποχρεωμένη να δώσει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της για ένα διάστημα στον πρώην σύζυγο της, κάτι όμως που δεν έπραξε με αποτέλεσμα να συλληφθει.......



    Επίσης σήμερα αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αγρινίου συνέλαβαν σήμερα έναν 41χρονο γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης ενός μηνός για παράβαση του νομού περί βεγγαλικών.

     Τέλος στην Βόνιτσα συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 53, 50 και 57 ετών για παράβαση του ΓΟΚ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι τρεις άνδρες ενεργούσαν οικοδομικές εργασίες πίσω από οικία, κατασκευάζοντας ένα μικρό κτίσμα, χωρίς όμως να έχουν σχετική άδεια.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο