Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Καταγγελίες για σοβαρό επεισόδιο στις Φυτείες με τραυματία αστυνομικο και πρωταγωνιστή τον Κ. Μπαρμπαρούση


   Αναστάτωση επικράτησε στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου πριν από λίγη ώρα, όταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agriniopress.gr σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο σε καφενείο, μεταξύ ενός νεαρού θαμώνα και μιας παρέας 4-5 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης.
     Οι αρχικές πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το περιστατικό, αλλά λέγεται πως η παρέα του βουλευτή, που συνοδεύονταν από συγγενικά του πρόσωπα, είχε προηγούμενα προσωπικής φύσης με τον θαμώνα, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν.
        Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι θαμώνες και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν τραυματιστεί ελαφρά δυο άτομα ένα εκ των οποίων φέρεται να είναι νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στην Αθήνα και βρίσκονταν στο χωριό του με άδεια......



     Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο βουλευτής μαζί με μια ομάδα 5-6 ατόμων από το χωριό της Μπαμπίνης, που οι περισσότεροι είναι συγγενείς του και ο ένας είναι ο πατέρας του, έφτασαν στις Φυτείες με δυο οχήματα και αφού κατέβηκαν κάτω, επιτέθηκαν με λοστούς και άλλα αντικείμενα στον νεαρό αστυνομικό. Παρενέβησαν άλλοι θαμώνες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.
      Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κ. Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών. Η αιτία του επεισοδίου είναι μάλλον προσωπικές διαφορές που είχαν συγγενείς του βουλευτή με  το θύμα της επίθεσης, που έχει χτυπήσει στο κεφάλι και αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
    Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. της Κατούνας.

18 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΞΈΡΕΙ. ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή τα λόγια που γράφτηκαν εδω μεσα χωρίς να ξέρουν τα ακριβές στοιχεία ειναι ολα λάθος. ....1ον δεν κατεβηκαν με λοστους οπως αναφέρει το άρθρο. ....και 2ον κανείς δεν παει για επίθεση χωρις λόγο. ....ψάξτε για το λογο και γράψτε αναλυτικά. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγουρα εγινε ετσι η μήπως ηταν στημενο;;;;;;; αλλα ακούγονται στο χωριο, κατι για ενεδρα απο αυτους που το παιζουν θυματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mipos toys epite8ike o 8amonas?geiati hmastan k ali eki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ε οτι να ναι γραφετε...το τι εγινε πραγματικα το γνωριζουν πολυ καλα.....κατεβηκαν αποφασισμενοι....ημουν εκει...καποιος εδωσε σημα οτι καθοταν εκει το παιδι...καποιος γνωστος αγνωστος...τραβηξαν χειροφρενο κ κατεβηκαν με κατι που εμοιαζε σαν μαστιγιο...μετα ακολουθησαν τα υπολοιπα...

      Διαγραφή
  5. mipos toys epite8ike o 8amonas?hmastan k ali ekh.den t lete ola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσα χρόνια πίσω Θεέ μου... Πόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο όποιος ήταν παρών μπορεί να έχει άποψη. Οι υπόλοιποι σχολιάζοντες δείχνουν απλά την προκατάληψή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 6 7 ΑΤΟΜΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΗΣΟΥΝ.ΜΕ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ,ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΛΙΣ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ.ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξεκαθαρα αυτα τα σκηνικα μας πανε 500 χρονια πισω,το προφανες ειναι πως καποια αμορφωτα οντα πηραν εξουσια στα χερια τους,μια εξουσια που εδωσε δημοκρατικα ο ελληνικος λαος ,οπως επισης δημοκρατικα μπορει να τους την ξαναπαρει και να τους αφησει να ζησουν στην αφανεια.Δεν νοειτε λογικος ανθρωπος που να πιστευει πως εν ετη 2016 οι διαφορες οποιες και να ειναι αυτες λυνονται με αιματα,και ποσο μαλλον αυτος να ειναι βουελευτης.Δεν υπαρχει πουθενα στον υφηλιο ανθρωπος που να πιστευει στην βια σαν μετρο ευρεσης λυσης,αυτα χαρακτηριζουν αμορφωτους απαιδευτους ανθρωπους που καλο ειναι να μην επιλεγονται για εκπροσωπησει των δικαιωματων μας.το κακο εχει παραγινει,ολοι ξερουμε κανεις δεν μιλαει,απομονωση αυτων των στοιχεων ετσι ωστε ειτε να επιζητησουν να ξαναμπουν σε τροχια πολιτισμου ειτε να μεινουν απομονωμενοι σε εναν δικο τους κοσμο,εαν θελετε να ξαναζησουμε παλι την μαυρη ιστορια της χωρας ξαναψηφιστε τους,ειδαλως ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. boyleyths na brizei me xydaies ekfraseis mprosta se mikra paidia kai koritsia.xalali sas re ksiromerites xalali sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. stamatisan 2 amaksia ekso apo to magazi kai den araksan , katebikan 5 atoma kai kinithikan apilitika kratontas ksila, mallon o thamonas tous prokalese kai autoi eixan mazitous ksila etsi gia na uparxoun sto amaksi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή στους δήθεν μάγκες..οι διαφορές δε λύνονται με βία!! Έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Na ta doun kapiei apo to xoriomas ti axrista ilika psifizoune ta logia einai perita amorfosia kai kapious tous kanane vouleftes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο αστυνομικός λοιπον τι δουλεια ειχε να κανει "μπλοκο" σε ενα 20χρονο παιδι να το απειλει και να το βρειζει μαζι με τους αλλους που ηταν μαζι του.ηταν και οι αλλοι αστυνομικοι;;;;; ειχε εντολη απο την υπηρεσία του να κανει τετοιες "δουλειες".ειναι ΝΤΡΟΠΗ του να την πεφτει σε παιδια για να δημιουργήσει "θεμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία παμε...και ο μπατσος να φταιει γιατι να γινει ολο αυτο υο σκηνικο θα μπορουσαν λεκτικα να λύσουν την παρεξηγηση πολιτισμενα,κςνω λαθος;ελεος δλδ το μαθαμε τωρα νταιλικι και ξυλο πεντακοσια χρονια πισω.χιλια αδικα σε εναν εκλεγμενο απο υο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ,ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ .ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ .ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ .ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΤΟΥ .ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο