Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Πραγματοποιήθηκε ένα πανέμορφο γλέντι με χορό και κέφι στον Πρόδρομο Ξηρομέρου





      Χθες Παρασκευή  5 Αυγούστου 2016, στο χωριό Πρόδρομος Ξηρομέρου πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινό γλέντι με μεγάλη επιτυχία. 
     Μέσα σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε μεγάλο γλέντι από τον σύλλογο Προδρομιτών στην πλατεία του χωριού. Πρώτα εμφανίστηκε το χορευτικό του Ομίλου Αστακού το οποίο καταχειροκροτήθηκε και στη συνέχεια η μουσική με την ορχήστρα του Νίκου Βλαχοδημου και στο κλαρίνο ο Γιώργος Καραντζίνης κράτησαν αμείωτο το κέφι και τον χορό μέχρι τα ξημερώματα….
Και του χρόνου παιδιά……..

φωτο: Γεωργία Μελεούνη....






































































































































































3 σχόλια:

  1. Μπραβο στα παιδια αξιζουν πολλα μπραβο αν και ειναι πολυ νεοι καταφεραν να ξεσηκωσουν ανθρωπους μεγαλης ηλικιας.Παντα τετοια να ειστε καλα και του χρονου.Παντα επιτυχιες κ χαρες για το χωριο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σας που αφήσατε τον κόσμο να περιμένει για το φαγητό που έδωσαν δωρεάν οι χωριανοί κτηνοτρόφοι από το υστέρημα τους απλά θέλατε να πουλήσετε τα σουβλάκια και φέρατε της προβατίνες 3 τα χαράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περίμενα να σχολιάσουν κάποιοι αποδεδειγμένα ηλίθιοι για τις προβατινες. Όποιος δεν ξέρει τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος ειδικά σε αυτό το θέμα να το βουλώσει.. Κι όποιος αγαπητέ μου δεν ήθελε να χαλάσει τα λεφτά του στα σουβλάκια να μην το έκανε.. Εξάλλου το δωρεάν κρέας ήρθε λίγο μετά τη 1 αφού η ψησταριά νομιζε οτι το πανηγύρι ήταν 6 Αυγούστου και όχι 5 όπως ήταν!
    (Είμαι άσχετη με τον σύλλογο απλά σέβομαι την δουλειά τους ) Φιλάκια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο