Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους.   
(ΜΕΡΟΣ ΟΓΔΟΟ)


-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από   ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, 
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, 
-ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗΟΥΝ αμέσως ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ από το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Είναι πολιτικά ισχυροί να το κάνουν; Για τα υπόλοιπα θα αποφανθούν οι αρμόδιοι της πολιτείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
   Σήμερα θα αρχίσουμε την ενημέρωση σας με τις απουσίες των μελών του ΔΣ και της ΕΕ του ΦΟΣΔΑ.
    Το ΔΣ αποτελείται από πέντε μέλη. Πρόεδρος είναι ο κ. Κατσαμπίρης Γεώργιος και μέλη ο κ. Στούπας Θεόδωρος, ο κ. Κασόλας Αθανάσιος από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης Ερωτόκριτος και ο Λαϊνάς Κων/νος από το Δήμο Ξηρομέρου.......



Απουσίες μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας ΠΕ Αιτ/νιας.




  Η εκτελεστική επιτροπή αποτελείται από τρία μέλη. Πρόεδρος είναι ο κ. Κατσαμπίρης Γεώργιος και μέλη ο κ. Στούπας Θεόδωρος και ο κ. Λαϊνάς Κων/νος.
Απουσίες μελών ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας ΠΕ Αιτ/νιας 
Το ερώτημα είναι: Οι αρμόδιοι του Δήμου έπραξαν τα δέοντα όσον αφορά τις απουσίες;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
Μια κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας:

ΣΥΝΟΛΟ 13.530

      Για έρευνα αγοράς για το σχεδιασμό λογότυπου του Δήμου πληρώσαμε 8.610!!!! ευρώ και αφού βρήκαμε την εταιρεία σχεδιασμού πληρώσαμε άλλα 4.920!!!!ευρώ. 
     Παρακαλείται ο πρώην Δήμαρχος κ. Σολδάτος και ο νυν Δήμαρχος κ. Αποστολάκης να παρουσιάσουν στους Δημότες το λογότυπο του Δήμου που πληρώσαμε 13.530!!!!ευρώ.      
  • Αυτά που θέλω να γράψω τα αναβάλω για το μέλλον. Κάποιοι πάντως δεν ζουν στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας αλλά στο δικό τους τόπο. 
  • Υποφέρει ο κόσμος κύριοι και σεις σπαταλάτε το δημόσιο χρήμα με αυτό τον τρόπο. Ποιος σας είπε ότι δικαιούσθε πολιτικά να το κάνετε; 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
Συνεχίζουμε με δαπάνες που αφορούν υλικά ύδρευσης ανά Δημοτική Ενότητα το 2013
ΥΔΡΕΥΣΗ




Θα δώσω και ένα παράδειγμα δαπανών σε εργολάβους  για την ύδρευση το 2013 που αφορά τη ΔΕ Παλαίρου.
ΣΥΝΟΛΟ 31.257

Το ερώτημα είναι: 
Γιατί δεν έγιναν αδιάβλητοι διαγωνισμοί;
ΠΡΟΤΑΣΗ: 
Ο Δήμος άμεσα πρέπει να προχωρήσει στη δημιουργία Δημοτικής Εταιρείας  Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4
Παρακάτω έχουμε δαπάνες που αφορούν  προμήθεια και συντήρηση  Η/Υ, εκτυπωτών, φαξ, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, τόνερ και ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 2015.
ΣΥΝΟΛΟ 26.079,73


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΝΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ:

Τα σχόλια δικά σας. Δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς από εσάς ότι αυτά έγιναν τυχαία;  

Αγαπητοί αναγνώστες,
     Οι απευθείας αναθέσεις σε κατάλληλα επιλεγμένους προμηθευτές και εργολάβους μέσα και έξω από το Δήμο  και η μη είσπραξη των οφειλών των δημοτών σε βάθος χρόνου είναι οι δύο κύριες αιτίες του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
       Η πολιτική ευθύνη ανήκει στην πρώην και στην τωρινή Δημοτική αρχή. Μελετήστε τα στοιχεία και θα επανέλθουμε την Τετάρτη 24  Αυγούστου 2016.
  • Είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν κάποιοι... 
  • Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.  
  • Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

15 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΕ 30ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΟΥ Ο ΑΝΙΔΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ξερολας τριαντακωνσταντης γιαι δεν γινεσαι δημαρχος αφου τα ξερης ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί. Αυτό λέει και ο Κώστας. Δεν λειτουργεί για να γίνονται αυτά που καταγγέλλει ως απαράδεκτα για τους Δημότες και υπέρ των προμηθευτών, των εργολάβων και των αιρετών. Κατάλαβες παπαγαλάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάστε ο Λάκιας ο Στούπας τι έλεγε; Από 1-9-2014 οι απευθείας αναθέσεις θα σταματήσουν. Προφανώς σας έλεγε ψέματα. Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής μόνο απευθείας αναθέσεις κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσακάλης Βασίλης είναι συγγενής του Ντόφαλου και έχει μαγαζί στη Λευκάδα. Ετσι τονώνεται η δημοτική αγορά του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Βέβαια ποιος νοιάζεται για αυτό. Τα ψηφαλάκια και όχι μόνο τους ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γερά φαγοπότια από αδίστακτους. Να παρέμβει αμέσως ο εισαγγελέας. Τα επιτρεπτά όρια των απευθείας αναθέσεων τα έχουν υπερβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σήμα του Δήμου το πληρώσαμε 13.530 ευρώ. Αυτό λέγεται πολιτική κατάντια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Μέλιας Ο Τζεφριός, ο κουνιάδος του Δημάρχου θα μας πεις πόσα πήρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 2000 δεν υπήρχε Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας 11:21. Γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο; Να ιδρυθεί η ΔΕΥΑ γράφει. Γιατί τόσο μίσος εναντίον του; Αλήθειες λέει και γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντελή Αποστολάκη και η παρέα σου , όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Εγώ ο δεξιός σας είπα δεν τον ξέρετε το Κώστα. Θα χάσετε τον ύπνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλήθος παρανομιών που χρειάζονται διερεύνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε Αποστολάκη τις απουσίες στο Κέντρο Μέριμνας και στο ΦΟΣΔΑ τις γνωρίζατε; Αν τις γνωρίζατε τότε είστε συνυπεύθυνος με τους Προέδρους που δεν εφάρμοσαν τους νόμους, αν δεν τους γνωρίζατε τότε κακώς και αύριο αντικαταστήστε τους Προέδρους. Διαφορετικά σε κρατάνε. Το θέμα είναι σε τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα εξηγούνται Κατσαμπίρη τα εντάλματα που έκοψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λιάπη και Μωραΐτη , Ο Φερεντίνος και η ομάδα του δεν κάνουν Αντιπολίτευση. Εσείς γιατί δεν κάνετε; Τι περιμένετε χειρότερα από αυτά να γίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος. Τρέμουν τις αποκαλύψεις σου Κώστα. Μην τους φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο