Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Αντίρριο και Αγρίνιο δείχνει ο Π. Κουρουμπλής για φιλοξενία προσφύγων

Σε όλη τη χώρα επιχειρεί να στείλει πρόσφυγες ο υπουργός Εσωτερικών


Την ιδιαίτερη πατρίδα του το Αγρίνιο αλλά και το Αντίρριο, υπέδειξε για την φιλοξενία μεταναστών ο Αιτωλοακαρνανίας Υπουργός Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλής κατά την επίσκεψή του στη Μυτιλήνη.
Προκειμένου να υποστηριχθούν τα νησιά του Αιγαίου που έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο όγκο προσφύγων, ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ότι πρόσφυγες πρέπει να φιλοξενηθούν σε όλη τη χώρα αναφέροντας χαρακτηριστικά το Αγρίνιο και το Αντίρριο, πράγμα που δείχνει ότι δεν υπάρχει σχέδιο από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της αύξησης των ροών μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου......

Χωρίς να διευκρινίζει τους χώρους που θα μετατραπούν σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Αιτωλοακαρνανία ο κ. Κουρουμπλής, σε ότι αφορά στο Αντίρριο προφανώς εννοούσε τους εργοταξιακούς χώρους, οι οποίοι εδώ και χρόνια μένουν αναξιοποίητοι παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις και ενέργειες.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news

3 σχόλια:

  1. Σημειώστε παρακαλώ ότι ο Κουρουμπλής δεν πολιτεύεται στην Αιτ/νία αλλά στη Β΄Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους παρει σπιτι του ο κουρουμπλης και ολοι αυτοι που ευθυνονται για την καταντια της χωρας μας. Σουρωτηρι η Ελλαδα μας. Πισοι λαθρομεταναστες μπαινουν μεσα στη χωρα μας ολο το καλοκαιρι? Αναφερθηκαν τα πληρωμενα καναλια καθολου? ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ για το θεμα. Υπαρχει σοβαρο θεμα αλλα δεν μας ενημερωνουν για τιποτα. Οταν οι υπουργοι και βουλευτες απιδεχονται οτι η καταστασξ δεν ειναι διαχειρησιμη σκεφτειτε τι μας περιμενει...για αυτο λοιπον ας τους βαλει ο κουρουμπλης και ολοι τους στα δικα τους ακινητα και να τους ταισουνε το μισθο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τους θελει στο σπιτι του .Τη να τους κανει? Ασε που δεν εχει δωματια να τους βαλει. 1 2 για ηπιρετες καλη ειναι αλλα μεχρι εκει....Που να τους στειλει? ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ που αλλου? Ολοι κουτσοι στραβει στον Αγιο Παντελαιιμονα Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο