Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Παρέμβαση ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ για τους "σκαφάτους" στο Βαθυαβάλι

      Δυστυχώς πολλοί σκαφάτοι δεν υπολογίζουν και δεν σέβονται καθόλου το κόσμο. Η Δημοτική Αρχή πρέπει να παρέμβει αποφασιστικά στους αρμοδίους πριν θρηνήσουμε κανένα θύμα στη απευκταία περίπτωση και φυσικά ο κάθε λουόμενος έχει δικαίωμα να απολαύσει την υπέροχη τοποθεσία και την απερίγραπτα υπέροχη θάλασσα , ξένοιαστος. 
      Με την ευκαιρία άμεση προτεραιότητα είναι η ύδρευση της περιοχής και η κατασκευή του δρόμου Πογωνιάς- Πλαγιάς. Έτσι θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη που δικαιούμαστε αλλά δυστυχώς μείναμε πολύ πίσω. 
     Βέβαια η περιοχή έχει και άλλες υπέροχες παραλίες για όλες τις προτιμήσεις.
      Επίσης έχει και το κάστρο της Κεχροπούλας που προτείνω στους επισκέπτες να επισκεφτούν. Θα μείνουν κατάπληκτοι. Είναι κάτι που δεν το περιμένουν.
    Η Δημοτική αρχή δυστυχώς περί άλλων τυρβάζει. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής δεν τα αναδεικνύει. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. Με αυτό το τρόπο θα μεγαλώσουμε τη τουριστική περίοδο.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

13 σχόλια:

  1. Σε ολα ανακατευεσε τι πραγμα ειναι αυτο με σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάσκαλε η Δημοτική αρχή ασχολείται με πανηγύρια και πως να κονομήσουν. Αυτά που γράφεις δεν τα καταλαβαίνουν. Συνέχισε και μη μασάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ 9.58 δυστυχώς οι περισσότεροι είμαστε απαθείς σε ότι βλέπουμε. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια ευνομούμενου Κράτους ακριβώς επειδή είναι οι πολίτες απόντες και όχι το Κράτος. Υπάρχουν κανόνες και οφείλουν να τούς σέβονται άπαντες. Όσο είμαστε εμείς απόντες, άλλο τόσο θα είναι και το Κράτος. Διότι οι πολίτες είναι το Κράτος. Δεν είμαι δικηγόρος του κυρίου Τριαντακωνσταντή, αλλά το να αγκυροβολεί ο κάθε τσολιάς δέκα μέτρα από την παραλία είναι ... άκομψο (τουλάχιστον και πολύ ευγενικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά έχουμε τέτοια ενημέρωση για το Δήμο μας. Πολλοί ενοχλούνται Κώστα από τη δραστηριότητα σου. Θέλουν απληροφόρητους τους Δημότες για να κάνουν τις δουλειές τους. Τούτο χωρίς να κοκκινίζουν το λένε μερικοί και φωναχτά. Να ξέρουν όμως τώρα μάθαμε πολλά για το οποία είχαμε μια θολή εικόνα. Οι επιθέσεις θα συνεχιστούν εναντίον σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην πέσεις στο επίπεδο τους. Η φαυλότητα είναι γνώριμο των αδυνάτων στο μυαλό, στο ήθος και όχι στα κιλά που κουβαλούν. Αυτοί έσπρωξαν αυτούς τους ανόητους τραμπούκους εναντίον σου. Προχώρα και ξεσκέπασε τους , όλους και σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο στην Παλαιρο αν δεν κανω λαθος η κ. Σταρακα και μετα απο κυνηγητο του δημαρχου, οπως ανεφερε και η ιδια, δεσμευτηκε οτι προχωρουν στην υδρευση Πογωνιας-Στενου, προσπαθει να βρει κονδυλια για το δρομο προς βαθυαβαλι και προς Πλαγια και καποιος κυριος ανελυσε και τη μελετη για την αναβαθμηση της μαρινας Παλαιρου, η οποια θα ειναι για τον τοπο απο τα καλυτερα εργα με πολλες θεσεις εργασιας και αναπτυξη για την περιοχη. Αλλα φενεται οτι για καποιους ειναι αδιαφορο να τα αναφερουν. Ξερουν μονο να μιλανε για τραμπουκισμους και τιποτε αλλο. Πριν αναλαβει ο νυν δημαρχος στο site του ξηρομερου δεν εβγαιναν ποτε κατηγοριες και γενικα για ολα οσα συνεβαιναν δτο δημο. Ουτε διαφανεια,ουτε κατηγοριες, ουτε αν γινεται σπαταλη. Ξαφνικα τωρα γινεται η σπαταλη? Πριν που ησασταν ολοι εσεις που σχολιαζετε τωρα? Σας πξρε ο πονος τωρα? Πριν δεν γινοταν τιποτε? Απορω με αυτο το ξεκατινιασμα και τα βλακωδες σχολια σας. Επιτελους ξηρομερο ασχολησου και αναδειξε τα πραγματικα προβληματα της χωρας, ανεργια, φορολογια, δηθεν προσφυγια που ο κοσμος δεν ξερει οτι χιλαδες λαθρομεταναστες μπαινουν αυτες τις μερες στη χωρα, οτι τα κομματα ψηφησαν για τα τζαμια στην Ελλαδα και οτι θα τα ρεωσουν στον ελληνικο λαο, οτι διαλυουν τα σχολεια μας και γενικα διαλυουν εμας. Γιατι δεν ασχολεισαι και με αυτα παρα μονο με τους δημους και το σεξ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ......ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το θέμα υδροδότησης Πογωνιάς - Στενού και ευρύτερης περιοχής η τοπική δημοτική ιστορία έχει γράψει ότι είναι αποτέλεσμα των 247 υπογραφών των κατοίκων, της ομόφωνης απόφασης της λαϊκής συνέλευσης στη Πογωνιά, της ομόφωνης λαϊκής συνέλευσης του ΔΣ, της ανάδειξης του θέματος στη περιφέρεια, στην Αντιπερειφέρεια, στο Μέγαρο Μαξίμου , της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΟΥ ΜΑΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013 μέχρι σήμερα, αλλά και της πολύτιμης συνεισφοράς των ιστοσελίδων και των εφημερίδων που αρθρογραφώ.
    Το θέμα το πήρα στη πλάτη μου. Έγιναν σκληρές πολιτικές μάχες, χωρίς να λυγίσω ούτε στιγμή. Οι λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν με άλλο τρόπο στο μέλλον Θεού θέλοντος.
    Σε όλη αυτή τη πολιτική μάχη συμμάχους είχα στο Δημοτικό Σύμβουλο κ Μωραΐτη Νίκο και το πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ Βίτσα Τάκη. Πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι πρώην και νυν κυρίως της Παλαίρου ας κοιταχθούν στο καθρέπτη. Αυτός ίσως έχει να τους πει πολλά. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Έχουν γραφεί και ειπωθεί τόσα για μένα. Δεν έχω καμία ιδιοκτησιακή σχέση με τη καντίνα στο Βαθυαβάλι ,ούτε οικόπεδα στη περιοχή, ούτε εκπροσωπώ κανένα χωράφι που προσπαθώ να πουλήσω. Βεβαίως όλες οι καντίνες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Η κριτική που έχει γίνει στα πεπραγμένα των δύο δημοτικών αρχών μέσα από την ιστοσελίδα από τα άρθρα μου έχουν χρονική αναφορά εκκίνησης το 2013. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Φαντάζομαι να μην συμφωνείτε με τους τέσσερις αναίτιους τραμπουκισμούς που δέχθηκα. Αν ναι , βγείτε επώνυμα και πείτε το. Δικαίωμα σας. Θα συμφωνείτε ότι τη πολιτική ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές έχει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και κάποια μέλη της δημοτικής του Ομάδας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μ αθηματικός


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ: Γ.Π.
    ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS:

    Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS απο τα τέλη του 2008 που δημιουργήθηκε κριτικάρει και ελέγχει την εξουσία (Δήμος) απαιτώντας εξηγήσεις και διαφάνεια για τις καταστάσεις που παραμένουν στο σκοτάδι και βγάζουμε στο φως της δημοσιότητας όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν οι άλλοι.
    Δεν γλύφουμε και δεν λιβανίζουμε κανέναν ούτε Αποστολάκη, ούτε Σολδάτο, ούτε κανέναν άλλο.
    Είμαστε μια ιστοσελίδα ελευθερίας έκφρασης άποψης και γνώμης και δίνουμε βήμα στους αδύναμους και σε όλους εκείνους που πηγαίνουν κόντρα στο «ρεύμα» της υποκρισίας της λαμογιάς και της διαπλοκής.
    Η δράση, η ιστορία και ο ρόλος του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS είναι αυτό που μας κάνει όλους όσους συμμετετέχουμε στη συντακτική ομάδα να είμαστε υπερήφανοι. Είμαστε υπερήφανοι γιατί νιώθουμε δυνατοί να αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα τω εργολάβων, της κακοδιαχείρησης, τους εν κρυπτώ χειρισμούς, στις αδιαφανείς διαδικασίες των απ ευθείας αναθέσεων, κ.α.
    Και πιστεύουμε στο ρητό του Τριαντακωνσταντή: "Η αλήθεια είναι αήττητη".
    Και πάνω απ’όλα δεν σκύβουμε το κεφάλι. Σε κανέναν. Μπορεί να μας αποκεφαλίσουν, αλλά στο κεφάλι δεν θα μας πατήσουν, ούτε θα προσκυνήσουμε.
    Δεν είμαστε αλάνθαστοι, αλλά και δεν είμαστε κακοπροαίρετοι έναντι κανενός.

    ΥΓ1: Δέν διαβάσαμε ούτε ένα λόγο συμπάθειας γιά τον Κώστα Τριαντακωνσταντή που δέχθηκε αλήτικη επίθεση απο τον Κουτιβή. Η Δημοτική αρχή έσπειρε ανέμους με τους τραμπούκους και τώρα θερίζει θύελλες...
    ΥΓ2: Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS είναι μια ιστοσελίδα ποιότητας ανοιχτή στην προσέγγιση διαφορετικών θεμάτων. Πρόκειται δηλαδή για ένα ουσιαστικά ελεύθερο βήμα για την εποικοδομητική, χρήσιμη και απαραίτητη ανταλλαγή απόψεων για τη λογοτεχνία, την ιστορία, την ποίηση, την αισθητική αντίληψη, την καθημερινότητα, κ.α.

    Η συντακτική ομάδα ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΕΥΚΟΛΟΙ ΚΑΤΑ-ΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημαρχε, πως και σου ξεφυγαν οι σκαφατοι. Ο τριαντακωσταντης εχει διοληπτικο πρόβλημα μαζί τους. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΦΑΤΟΥΣ, ετσι, για να χαμογελάσει το χείλη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τη προσπάθεια που κάνει ο δήμος, καμμιά κουβέντα αμερόληπτε; Αυτό σε χαρακτηρίζει. Αφού σε απέρριψαν οι πατριώτες σου , που σε ξερουν καλλίτερα, ψάχνεσε ολημερής να βρεις. Θεωρείς ότι οόλα μπορεί να γίνουν ως δια μαγείας και να φτιάξουμε ένα τόπο - παράδεισο. Δεν αναγνωρίζεις δυσκολίες σε ένα καθημαγμένο κράτος, μέρος του οποίου είσαι και εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξηρομερο εν μερει το Γ.Π. 5:00 εχει δικιο. Ανεδειξε και ολα αυτα που αναφερει παραπανω, γιατι κακα τα ψεμματα αυτα ειναι τα πραγματικα προβληματα και τα φλεγοντα ζητηματα για τα οποια ο κοσμος δεν ενημερωνεται καθολου απο τα καναλια και εχει πληρη αγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπαγαλάκια ανώνυμα συμφερόντων που βρίζετε το Κώστα πάρτε θέση στα θέματα που αναδεικνύει, να ξέρετε ότι είστε γνωστά και εύκολα αναγνωρίσιμα. Η κουκούλα της ανωνυμίας που φοράτε είναι φασισμός. Μετά το τέταρτο προγραμματισμένο τραμπουκισμό που δέχθηκε μίλησα μαζί του. Γνωρίζει τους ηθικούς αυτουργούς και τους λόγους που του επιτέθηκαν οι ανόητοι τραμπούκοι. Σε λίγο κάποιοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν της Δημοτικής αρχής. Η Δημοτική αρχή που έχει κάνει έργο δεν βρίζει, ούτε προσπαθεί να δείρει, αυτούς που κάνουν κριτική. Εγώ είμαι δεξιός, δεν τον ψήφισα και το ξέρει, αλλά το Κώστα τον ξέρω. Δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι σε μερικούς από τη Δημοτική αρχή. Τους επόμενους μήνες θα γελάσει κάθε πικραμένος. Και να ξέρετε μου έδειξε πολύ λίγα από τα στοιχεία που διαθέτει για πολλούς. Μην τον προκαλείτε. Είναι πολύ πεισματάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο