Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αετινών βάφτηκε το καμπαναριό της εκκλησίας




         Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία στον Αετό (Ακτίου Βόνιτσας) έγινε αυτές τις ημέρες πραγματικότητα από τον πολιτιστικό σύλλογο Αετινών Αθήνας και αφορούσε το βάψιμο στο καμπαναριού του πολιούχου του χωριού Αγίου Σπυρίδωνα. 
        Στο καμπαναριό βάφτηκαν όλες οι επιφάνειες καθώς και η στριφογυριστή σκάλα και έτσι μεταμορφώθηκε και ανανεώθηκε και έγινε ένα ένα πραγματικό στολίδι.
      Επίσης ο Σύλλογος ενίσχυσε οικονομικά την ομάδα του χωριού, για να καταβάλει το παράβολο συμμετοχής στα πρωταθλήματα, του ανδρικού και του παιδικού τμήματος.....

















3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες σας. Ο Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας και η Δημοτική του ομάδα, σας έχουν ξεχάσει. Τα χρήματα τα κατασπαταλούν σε πανηγύρια, στα άλογα, στους μασκαράδες και στο γήπεδο της Βόνιτσας. Χρηματοδοτούν συλλόγους για να κάνουν ένα χορό. Σε μια ΜΚΟ το 2015 έδωσαν 3.000 ευρώ επιχορήγηση. Ήμουν εκεί στο χωριό πριν ένα μήνα και αντίκρυσα εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι κ. Τριαντακωνσταντη εσυ μαλλον επιδιωκεις την αυτοπροβολη σου για τις επομενες εκλογες. Σε πηρε ο πονος για τα χωρια. Για τις ΜΚΟ που τα παιρνουν απο τους εκατομμυριουχους και δηθεν εξυπηρετουν τους λαθρομεταναστες δεν αναφερθηκες ποτε ουτε προσπαθησες να ενωσεις τους συγχωριανους σου αλλα και οσους μπορεις, να τους ενημερωσεις για οσα γινονται πραγματικα στη χωρα μας αυτη την ωρα. Για τον αχρηστο υπουργο παιδειας που καταστρεφει τα σχολεια και τα παιδια μας δε λες κουβεντα κι ας εισαι και εκπαιδευτικος. Μπραβο. Ασχολησου με τα πραγματικα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος φίλε 4:19 είναι μια μικρογραφία της πατρίδα μας. Ασχολούμαι με τα προβλήματα όλων των χωριών και προσπαθώ να τα αναδείξω από τη θέση που με όρισαν οι δημότες . Σας πληροφορώ γυρνώ όλα τα χωριά , με δικά μου έξοδα και η πρόθεση μου είναι να λυθούν τα προβλήματα και να καλυτερεύσει η ζωή μας. Έτσι αντιλαμβάνομαι τη πολιτική ως προσφορά και μόνο. Στο πλαίσιο αυτό βρέθηκα και στον Αετό. Είδα , μίλησα, προβληματίστηκα. Χωρίς να είμαι καν Δημοτικός Σύμβουλος τρία χρόνια πριν τις εκλογές , νομίζω ότι δικαιούμαι με αυτή μου τη δραστηριότητα να λέω ότι ενδιαφέρομαι για τα χωριά. Εχω γράψει άρθρα για πολλά γενικότερα πολιτικά θέματα. Σαν δάσκαλος όμως από το ειδικό πρόβλημα του χωριού, του Δήμου μεταβαίνω στο γενικό.
    Ο Αετός είναι σχεδόν σε πλήρη εγκατάλειψη. Αυτό είναι το κύριο και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Αυτό είναι για μένα πολιτική φίλε μου.
    Κώστας Θ Τριαντακωνταντής
    Μ αθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο