Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ανοίγει το κολυμβητήριο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου. Στα περυσινά επίπεδα το αντίτιμο χρήσης. Τμήματα άθλησης και από το Δήμο Αγρινίου.

  Ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου η λειτουργία του κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής.
  Οι πισίνες του κολυμβητηρίου θα είναι διαθέσιμες σε δημότες και αθλητές από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 10.30 το βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ, πέρα από τους συλλόγους, ο Δήμος Αγρινίου θα δημιουργήσει δικά του τμήματα.......

  Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν τμήματα παίδων κι εφήβων, από τις 15.30 έως τις 19.30 μ.μ., και ενηλίκων από τις 12 έως τις 14.00 μ.μ. και από τις 20.30 έως τις 22.30 μ.μ.

  Οι εγγραφές θα γίνονται στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου με τη συνδρομή να παραμένει στα περυσινά επίπεδα των 10 ευρώ. Για τη χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών είναι απαραίτητα από όλους τους συμμετέχοντες, δημότες και συλλόγους, τα εξής δικαιολογητικά:

Ενήλικες:

1. Βεβαίωση καλής υγείας από καρδιολόγο ή παθολόγο
2. Βεβαίωση δερματολόγου

Ανήλικοι:

Βεβαίωση καλής υγείας και δερματολογικό έλεγχο από παιδίατρο.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ν. Γκρίζης τόνισε:

«Για πρώτη χρονιά φέτος, το κολυμβητήριο ανοίγει τις πύλες του την 1η Σεπτεμβρίου.
Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη δημοτική αρχή πέρυσι, μας έδωσαν τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε τη λειτουργία της πισίνας πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τηρώντας φυσικά όλους τους κανόνες ασφάλειας κι υγιεινής. Με αυτόματη χλωρίωση και απολύμανση των χώρων, ανακαίνιση των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου, έτσι ώστε οι συνδημότες μας να αθλούνται και να απολαμβάνουν την κολύμβηση στο βέλτιστο δυνατό περιβάλλον. Μειώνοντας ταυτοχρόνως το κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας

και τα προγράμματα, οι δημότες μπορούν να τηλεφωνούν στο 26410 23818.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο