Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Φωτιά ξέσπασε στο εορτάζοντα εκκλησάκι Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην ΚΑΤΟΥΝΑ και ευτυχώς κατασβέστηκε αμέσως. Ένα μεγάλο μπράβο στην πυροσβεστική μας







Φωτορεπορτάζ: Αφροδίτη Μπουμπούλη 

      Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στο εορτάζοντα εκκλησάκι Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην Κατούνα (στη περιοχή Μποδοβίνιτσα). 

      Πυροσβεστική, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας, πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου PZL και κάτοικοι του χωριού, ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες και αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, αφού περιόρισαν το πύρινο μέτωπο.
      Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο πριν προλάβει να προκαλέσει μεγαλύτερες ζημιές στα χωράφια και στις ελιές. Η εκκλησία ευτυχώς δεν έπαθε ζημιά....

Δείτε πολλές φωτο....



























































3 σχόλια:

  1. του δημου μας το πυροσβεστικο που το ειχε ο λακια στουπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πυροσβεστικο του δημου κατεφτασε πρωτο απο την πυροσβεστικη και ανεκοψε τη φωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το αυτοκηνιτο-πυροσβεστικο του δημου μας που ειδικα το καλοκαιρι επρεπε να ηταν σε ετοιμοτητα,ηταν αδειο και αντι να το εχουν για ωρα αναγκης και δουλεις του δημου,το εχουν για να κοικλοφορουν 3 ατομα να μην καινε δηκα τους καυσιμα,χωρια που το εχουν διαλιμενο και μεσα ειναι σαν σταβλος..ευτηχως η φωτια ηταν μικρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο