FaceBook

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από την τραμπούκικη επίθεση του ΚΟΥΤΙΒΗ στον καθηγητή ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ !

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ: Οι περισσότεροι θύτες αντλούν απ’ τις πράξεις τους αίσθηση υπεροχής και εξουσίας. Ενδεχομένως να έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή απλά η συμπεριφορά τους να αντικατοπτρίζει τον "αέρα" ενός πολιτισμού όπου όλα επιτρέπονται....
"Από Συμβουλευτική και Εκπαίδευση"

     Η Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας μέχρι στιγμής φαίνεται ότι επιβραβεύει και καλύπτει τον "νταή" Κουτιβή, αφού χθες στην Κατούνα, προκαλώντας για άλλη μια φορά και ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους και πολιτικής αναίδειας, σαν εκπρόσωπος του Κέντρου Μέριμνας έδωσε βραβεία σε αριστούχους μαθητές και σήμερα το βράδυ θα είναι ομιλητής σε βιβλίο στη Βόνιτσα που είναι υπό την αιγίδα του δήμου. 
   Η στάση της δημοτικής αρχής απέναντι στον "επαγγελματία" Τραμπούκο, ο οποίος πρωτοστάτησε στην άνανδρη επίθεση, δεν είναι τίποτα άλλο από μια απροκάλυπτη επιβράβευση των μέχρι τώρα επιθέσεων και των απειλών σε βάρος του αγωνιστή Τριαντακωνσταντή και ενθάρρυνση των επόμενων. 
    Αποδεικνύει έμπρακτα η δημοτική αρχή ότι στέκεται απέναντι στον έντιμο, συνεπή, «λεβέντη», ντόμπρο, καθαρό άνθρωπο Τριαντακωνσταντή και στέκεται δίπλα και αγκαλιά με τραμπούκους που την εκθέτουν. Και αυτό δεν είναι δικαίωμά της. Είναι πρόκληση....


ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΙΒΗ....
       Τραμπουκισμός και άνανδρη επίθεση από κάποιον που θεωρεί το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας... τσιφλίκι του, που θεωρεί πως έχει δικαίωμα να βρίζει (σηκώνει χέρι και να χτυπά) τον οποιονδήποτε δεν συμφωνεί μαζί του και κάνει κριτική στα δημοτικά δρώμενα.
       Ένα ακόμη περιστατικό τραμπουκισμού και βίας κατά του αγωνιστή Κώστα Τριαντακωνσταντή (το 4ο κατά σειρά) σημειώθηκε το βράδυ της 7ης Αυγούστου 2016 μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, με θύτη τον "τρόφιμο της δημοτικής αρχής" Κουτιβή Ευάγγελο και με θύμα τον ακέραιο και ασυμβίβαστο Κώστα Τριαντακωνσταντή......  Περιγράφοντας το περιστατικό, ο Κώστας Τριαντακωνσταντής είπε πως

"Δέχτηκα μια επίθεση από το κ. Κουτιβή με ακατονόμαστες φράσεις πεζοδρομιακού επιπέδου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου. Το επεισόδιο έγινε παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν γιατί με έβριζε, με απειλούσε και μαινόμενος κινούνταν απειλητικά εναντίον μου. Σεβόμενος τον εαυτόν  μου διατήρησα τη ψυχραιμία μου και αποχώρησα". 

       Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο σημείο επικράτησε πανικός, ο Κουτιβής σε έξαλλη κατάσταση, σαν γελάδι μαινόμενο, με λύσσα ούρλιαζε και φώναζε σαν υστερικός και κινούνταν απειλητικά εναντίον του Τριαντακωνσταντή. Έχοντας χάσει απόλυτα την ψυχραιμία του, προσπαθούσαν δημοτικοί σύμβουλοι να τον κρατήσουν, αλλ' αυτός ούρλιαζε όλο και πιο άγρια! Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση σχεδόν όλων των συμβούλων, ώστε να ηρεμήσει ο Τραμπούκος.
      Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής αντέδρασε σε υψηλούς τόνους γράφοντας ότι καθιστά υπεύθυνη την δημοτική αρχή για την επίθεση, τονίζοντας: Η Πολιτική ευθύνη ανήκει στο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και σε κάποια μέλη της δημοτικής του Ομάδας!

        Η δημοτική αρχή μέχρι στιγμής φαίνεται ότι επιβραβεύει και καλύπτει τον "νταή" Κουτιβή, αφού χθες στην Κατούνα, ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους και πολιτικής αναίδειας, προκαλώντας για άλλη μια φορά, σαν εκπρόσωπος του Κέντρου Μέριμνας έδωσε βραβεία σε αριστούχους μαθητές και σήμερα το βράδυ θα είναι ομιλητής σε βιβλίο στη Βόνιτσα που είναι υπο την αιγίδα του δήμου. 
    Η στάση της δημοτικής αρχής απέναντι στον "επαγγελματία" Τραμπούκο ο οποίος πρωτοστάτησε στην άνανδρη επίθεση δεν είναι τίποτα άλλο από μια απροκάλυπτη επιβράβευση των μέχρι τώρα επιθέσεων και των απειλών σε βάρος του αγωνιστή Τριαντακωνσταντή και ενθάρρυνση των επόμενων.           Αποδεικνύει έμπρακτα η δημοτική αρχή ότι στέκεται απέναντι στον έντιμο, συνεπή, «λεβέντη», ντόμπρο, καθαρό άνθρωπο Τριαντακωνσταντή και στέκεται δίπλα και αγκαλιά με τραμπούκους που την εκθέτουν. Και αυτό δεν είναι δικαίωμά της. Είναι πρόκληση....

   
Η δημοτική αρχή αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν διδάχθηκε από τα λάθη της και έχει αποκοπεί από τους δημότες εξ’ ου και ο ανελέητος, καθημερινός, εκφοβισμός με ρεβανσιστικές τάσεις

    Οι κουτσαβακισμοί του Κουτιβή και το θράσος του, απέδειξαν ότι οι γλύφτες, οι ανάξιοι και τα σαλιγκάρια, ζουν, βασιλεύουν και επιβραβεύονται στην εποχή του Αποστολάκη. 
Ως εδώ και μη παρέκει όμως....

ΥΓ: Σύμφωνα με πληροφορίες της στιγμής, έρχονται μεγάλες ανατροπές στο κέντρο Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε... 


Η απαράδεκτη ενέργεια από τον ΚΟΥΤΙΒΗ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παρακάτω και εξέδωσαν γραπτή διαμαρτυρία:

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του Κώστα Τριαντακωνσταντή


   Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του Κώστα Τριαντακωνσταντη που έγινε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ. την περασμένη Κυριακή 7/8 στη Πάλαιρο. 
    Τέτοιες φασίζουσες νοοτροπίες και ενέργειες δεν θα περάσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά, αν κάποιοι νομίζουν ότι με τέτοιους μεθόδους θα σκορπίσουν το φόβο και την υποταγή είναι βαθιά νυχτωμένοι. 
    Δηλώνουμε ότι ο Κώστας Τριαντακωνσταντής δεν είναι μόνος, η Λαϊκή Συσπείρωση παρά τις όποιες διαφωνίες που έχει για τον χειρισμό κάποιων ζητημάτων τον στηρίζει . 

    Βέβαια η ίδια η δημοτική αρχή η σημερινή και η προηγούμενη και όλοι οι παρατρεχάμενοι είναι ταμπουρωμένοι – στηρίζονται στο νομικό οπλοστάσιο που έχει στήσει το ίδιο το αστικό κράτος να προστατεύεται και να προστατεύει και αυτούς τους αστικούς θεσμούς. Είναι το ίδιο το σύστημα τους που γεννάει σκάνδαλα και σαπίλα.......

.................

Το Μπλογκ MYTIKAS PRESS γράφει...Η αμέριστη συμπαράσταση μας στον κ. Τριαντακωνσταντή.

   Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS μαθαίνοντας την σχετική δημόσια ανακοίνωση του κ. Κώστα Τριαντακωνσταντή  (δείτε εδώ), εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση προς το πρόσωπο του.

    Παρότι σαν Blog ασχολούμαστε αποκλειστικά με θέματα του Δήμου Ξηρομέρου, παρακολουθούμε και τα τεκταινόμενα στον γειτονικό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας.
     Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά κατά την γνώμη μας και στους δύο Δήμους, με την εμφάνιση παρόμοιων φαινομένων στην οικονομική διαχείριση που προκαλούν τους δημότες.
Κάποιοι έχουν την τόλμη να τα λένε και να τα γράφουν και ο κ. Τριαντακωνσταντής είναι ένας από αυτούς.

    
..................


Το Μπλογκ ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS γράφει...Κάτω τα ξερά σας απο τον Τριαντακωνσταντή 

  Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση που έγινε χθες 7.8.2016 στην Πάλαιρο, αμέσως μετά το τέλος του δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, σε βάρος του αγωνιστή καθηγητή Κώστα Τριαντακωνσταντή.

     Ο κ. Κουτιβής Ευάγγελος έδειξε το σκοτεινό του πρόσωπο και άσκησε βία παρακρατικού χαρακτήρα θέλοντας να φιμώσει κάθε αγωνιστική φωνή που λέει την αλήθεια και που αγωνίζεται και παλεύει για τα συμφέροντα των δημοτών. 
    Καλούμε τη δημοτική αρχή, την αντιπολίτευση, τις δημοτικές παρατάξεις, κάθε δημότη, τις οργανώσεις, τα κόμματα να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τους τραμπουκισμούς που νομιμοποιούν φασίζουσες πρακτικές, αλλά και βία. 
     Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής δεν εκφοβίζεται γιατί αντλεί δύναμη από τους δημότες, από τη μαχητική στάση του και δεν πρόκειται να φιμωθεί η φωνή αντίστασης, κριτικής και ελέγχου στη δημοτική αρχή.
     "Οι Νταήδες" Θέλουν με τις απειλές να σπείρουν το φόβο και την υποταγή. Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS μαζί με τον Κώστα Τριαντακωνσταντή και τους δημότες δε θα επιτρέψουμε να περάσουν φασιστικές νοοτροπίες και πρακτικές.


Η Συντακτική ομάδα του
ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS
...............................

Η Τραμπούκικη ενέργεια απο το κουτσαβάκι τον ΚΟΥΤΙΒΗ έχει προκαλέσει δεκάδες σχόλια... 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ:

79 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη.
Είναι η τέταρτη φορά που δέχομαι ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές. Οι δύο έγιναν ενώπιον σας. Για τις άλλες δύο σας ενημέρωσα σε συζήτηση μας. Σε διάστημα 4 ημερών δέχθηκα στο προσωπικό μου τηλέφωνο και το υπηρεσιακό όλες σχεδόν τις ώρες του εικοσιτετραώρου 107 απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα...και ακόμα δεν εχετε παραιτηθεί!Ντροπή και μόνο ντροπή για τον τόπο μας!
Ανώνυμος είπε...
Με την ανοχή και την ευλογία του Αποστολάκη τα κάνει αυτά ο φωτογλυφτης τους. Ήρθε ο αποτυχημένος στην ζαβερδα να πουλήσει τσαμπουκά. Μπράβο στον πρόεδρο και τον αντιδήμαρχο του χωριού.
Ανώνυμος είπε...
Έχουν τόσα χρόνια να δουν καρέκλα οι κύριοι αυτού που ακόμα και τον ίδιο τον δαίμονα θα κατεβαζαν να τους στηρίξει, στην θέση του βάλανε έναν αμόρφωτο γλυφτη να τους κάνει τα χατηρια φυσικά με το αζημίωτο. Στείλτε τους επιτέλους στην δικαιοσύνη να ξεβρομίσει ο τόπος.
Ανώνυμος είπε...
Και λιγα σου ειπε.
Ανώνυμος είπε...
Ο Κουτιβής παίζει το παιχνίδι του, αφού είδε ότι οι συγχωριανοί του δεν τον στήριξαν, πήρε τα μπογαλάκια του και πάει να πάρει ψήφους από Βόνιτσα-Πάλαιρο παραλία. Άς ελπίσουμε πώς οι τάδε δημότες θα τον πάρουν επίσης χαμπάρι και θα τον στείλουν στον διάολο και ακόμη παραπέρα.
Ανώνυμος είπε...
Αυτός είναι ο Κουτιβης . Ενα τέρας. Ο δήμαρχος τι λέει για όλα αυτά; από ότι είδα είναι μέλος του Συμβουλίου του Κέντρου μέριμνας. Τωρα να τον παραιτησει και να ζητήσει συγνωμη δημόσια από τους δημότες καθώς τον είχε ορίσει εκπρόσωπο τον δημοτών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Αν δεν τον παραιτησει τότε θα πιστέψουμε και τις φήμες καθόλα Αυτά που λένε για το δίδυμο Κουτιβη- καργιολη
Ανώνυμος είπε...
Ακόμα δεν έχω καταλάβει με ποίο δικαιώμα και ποία ιδιότητα βγάζει φωτογραφίες και τραβά βίντεο στα δημοτικά συμβούλια, εκτός και αν χρηματοδοτείται ο ίδιος και το blog του από την δημοτική αρχή.
Ανώνυμος είπε...
Κουτιβης η ντροπή του Ξηρομέρου.
Ανώνυμος είπε...
Όποιος ενοχλεί τον Αποστολάκη και τον υπάλληλο του τον Κουτιβη τιμωρείται. Έτσι γινόταν και στην χούντα.
Ανώνυμος είπε...
Εμείς δεν ψηφίσαμε νέα δημοτική αρχή αλλά νταβατζήδες.
Ανώνυμος είπε...
Περίμενε κανένας κάτι διαφορετικό από αυτούς και τον νταβατζή του;
Ανώνυμος είπε...
Δήμαρχε πάρε την ομάδα σου και τον δημοσιογράφο σου και φύγετε. Μας κάνατε ρεζίλι παντού με τα κατορθώματα σας.
Ανώνυμος είπε...
Οι αυλικοι του αποστολακη και του γαλουνη,τα επιδοτουμενα ορφανά του πασοκ,οι μαζι τα φαγαμε,ξυπνουν σιγα σιγα και βλςπουν οτι το πολιτικό συατημα που πιστα υπηρετησαν τπυς.ξερνα,ολοι.δειχτε του με το.δαχτυλο να τους απομονωση η ιδια η κοινωνια.κωστα δεν ξερω αλλα ψηλα το.κεφαλι απεναντι στα κατακαθια τ παρελθόντος.
Ανώνυμος είπε...
ΑΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.
Ανώνυμος είπε...
Mhn skipseis.to kefali kwsta.ksebrakosetous.
Ανώνυμος είπε...
ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.
Ανώνυμος είπε...
Κουτιβη γλειψε λιγο ακομα τον αποστολακη να παρεις κανα κοκκαλακη.
Ανώνυμος είπε...
Γελαει η κατουνα μαζι σου,κριμα κουτιβη.
Ανώνυμος είπε...
Δήμαρχε και η δημοτική σου ομάδα να χαίρεστε τους τραμπούκους σας.
Ανώνυμος είπε...
ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ.ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ,ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ.
Ανώνυμος είπε...
Αpostolaki ntithikes galounis?
Ανώνυμος είπε...
Κουτιβη γαβγιζεις κιολας;
Ανώνυμος είπε...
Επί της ουσίας μόνος και ανενόχλητος ο κυρ Παντελής διαχειριζόταν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.
Ανώνυμος είπε...
Αυτοί που έστρεψαν τους ανόητους εναντίον του Κώστα είναι γνωστοί. Να κοιταχθούν στο καθρέπτη και θα μετανιώσουν για την ανοησία που έκαναν. Κώστα δημοσιεύστε όλα. Πρόσεχε όμως γιατί είναι αδίστακτοι.
Ανώνυμος είπε...
Στρατηγέ παραιτήσου αμέσως.
Ανώνυμος είπε...
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ-ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΛΠ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΝΑΣ ΑΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.....ΑΠΟ ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ανώνυμος είπε...
ο μαγκας με το τρικυκλο ηρθε παλαιρο να μας δειρει γιατι στην κατουνα τον επιασε λαστιχο
Ανώνυμος είπε...
Εχει δίκιο ο Κουτιβης αρκετά με το λασπολόγο Τριαντακωνσταντη να πετάει λάσπη σε όλους.να δημοσίευετει παρακαλω .
Ανώνυμος είπε...
Δήμαρχε αυτόν έβαλες στο πολιτισμό; Οι παρακρατικοί της ΕΡΕ και της χούντας δρούσαν με αυτό το τρόπο.
Ανώνυμος είπε...
Δήμαρχε έσπειρες ανέμους , θερίζεις θύελλες. Αν τους δύο τραμπούκους που επετέθησαν στο Κώστα τη πρώτη φορά στο παιδικό σταθμό της Βόνιτσας τους είχες εξαποστείλει από το Δημαρχείο τότε ο Κουτιβής δεν έκανε τα ίδια. Έχεις τεράστιες πολιτικές ευθύνες. Διώξτους.
Ανώνυμος είπε...
Κύριε νταβατζή και εσείς δημοτικοι σύμβουλοι της Παλαιρου είστε ανεπιθύμητοι στο χωριό μας.
Ανώνυμος είπε...
Ο Φωτογλύφτης τα ίδια έλεγε και για τον σημερινό Δήμαρχο Αποστολάκη. Το γιατί άλλαξε είναι δικό του δικαίωμα. Μπορεί να του αρέσει να αλλάζει μάσκες. Ο Αποστολάκης τον δέχθηκε για τον αριθμό και όσο τον λιβανίζει τον θέλει. Προσέξτε το θυμιατό που κρατάει.
Ανώνυμος είπε...
ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ
Ετυμολογία λέξης απο livepedia.gr

Ο γενίτσαρος, ονομάζονταν ο πεζός στρατιώτης ειδικών τμημάτων του τουρκικού στρατού που αποτελούνταν κυρίως από ελληνόπουλα.
Οι γενίτσαροι είχαν ηλικία μεταξύ 6 -15 χρονών και συγκεντρώνονταν στην Κωνσταντινούπολη όπου και τους ξεχώριζαν σε ομάδες. Οι καλύτεροι έμπαιναν στην προσωπική φρουρά του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ και έφταναν μέχρι τα ανώτατα αξιώματα. Οι υπόλοιποι χωρίζονταν σε συντροφιές (οντάδες), μάθαιναν τη γλώσσα και συνήθιζαν στη σκληρή πειθαρχία.
Έχαναν τελείως το συναίσθημα της ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ τους και μη έχοντας κοινωνικές σχέσεις (τους απαγορευόταν και ο γάμος), γίνονταν πολεμικές μηχανές. Θεωρούσαν τον εαυτό τους ΔΟΥΛΟ με αρχηγό τους τον ανώτατο διοικητή τους και πατρίδα τους το θάλαμο του στρατοπέδου τους (οντάς). Το ιερότατο πράγμα γι' αυτούς ήταν το ΚΑΖΑΝΙ του μαγειρείου τους πάνω στο οποίο έδιναν και τον όρκο του γενίτσαρου. Η αντικατάσταση του παλιού καζανιού από ένα άλλο καινούριο αποτελούσε σημαντικό γεγονός γι' αυτούς και το γιόρταζαν με μεγάλες γιορτές...

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία....
Ανώνυμος είπε...
Καταρχάς εύχομαι στο Κώστα να είναι καλά στην υγεία του μετά απο όλη αυτή την περιπέτεια και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του προκειμένου να κάνει αποτελεσματικά τη δουλειά του προς χάριν των δημοτών.
ο δάσκαλος είναι πολύ αγαπητός στην Πάλαιρο και όλοι στεναχωρηθήκαμε για την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε. Πληροφορίες εδω στο χωριό αναφέρουν ότι του ζητήματος έχει επιληφθεί ο εισαγγελέας Λευκάδος, ο οποίος θα κινήσει αυταπάγγελτα την αυτόφωρη διαδικασία. Κάτι μου λέει ότι ο τραμπούκος δεν θα γλιτώσει με τίποτα την βαριά ποινή...
Ανώνυμος είπε...
ΣΔΟΕ, ΣΔΟΕ, είσαι εκεί; ΥΠΟΥΡΓΕ εργασίας τι κάνεις για αυτόν τον παράνομο ΕΡΓΟΔΟΤΗ που είναι ο δήμος! ΠΟΛΙΤΕΙΑ ξύπνα! Ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ στη ΚΑΤΟΥΝΑ είπε ότι προσελήφθη ο ΚΟΥΤΙΒΗΣ στο Δήμο, αλλά χάθηκε η ΑΠΟΦΑΣΗ. Χωρις απόφαση πως δουλεύει στο Δήμο; Με μαύρα; Αυτα θυμιζουν Αμέρικα Αμερικα, Ν. Αφρική, ΣΚΛΑΒΙΑ γενικά! Ξυπνηστε ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν πάει άλλο....
Ανώνυμος είπε...
Μήνυση του έκανες ή άλλα λόγια να αγαπιομαστε στα μπλογκς...
Ανώνυμος είπε...
video den exoume;
Ανώνυμος είπε...
Οι δημότες της παλαιρου βράζουν με αυτή την στάση του νταβατζή και της δημοτικής αρχής.Καποιοι ψηφοφόροι τους ήδη έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους. Της Παλαιρου οι άρχοντες κρύβονται ακόμα αντί να ζητήσουν μία συγνώμη και να καταδικάσουν το γεγονός.
Ανώνυμος είπε...
Ο κύριος αυτός είναι και σύμβουλος στο κέντρο Μέριμνας; Άρα επικροτείτε την στάση του. Να σας χαίρονται αυτοί που σας ψήφισαν.
Ανώνυμος είπε...
Είναι αλήθεια ότι τον ψάχνει η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα; θα τον υποστηριξει ο Δήμαρχος.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό ήταν το τέλος της δημοτικής παράταξης του Αποστολάκη, έρχονται εξελίξεις σύντομα.
Ανώνυμος είπε...
Πρωτεργατης της νίκης του Αποστολάκη απο παλαιρο ήδη πήρε αποστάσεις και καταδικάζει το γεγονός. Τουλάχιστον αυτός είναι κύριος και έχει και φιλότιμο.
Ανώνυμος είπε...
Θέλαμε δεν θέλαμε δήμαρχε γυρίσαμε εναντίον μας την Παλαιρο.
Ανώνυμος είπε...
Ντρεπόμαστε που εισαι από την Κατούνα και πήγες στο χωριό της μάνας σου να το παίξεις νταης.
Ανώνυμος είπε...
Στο ένα χέρι φωτογραφική μηχανή και στο άλλο το θυμιατό. Πως να δείρεις;
Ανώνυμος είπε...
Ο Δήμαρχος Αποστολάκης πρέπει να αναρωτηθεί ποιος εκτρέφει τον τραμπουκισμό....
Ανώνυμος είπε...
Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Τριαντακωνσταντή, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα βίας που απειλεί τις Δημοκρατικές ελευθερίες στο Δήμο μας.
Είναι προφανές ότι επιδίωξη του Κουτιβή είναι η τρομοκράτηση της φωνής της Αλήθειας που εκπέμπει ο Τριαντακωνσταντής και η φίμωση της ελευθερίας του λόγου...
Ανώνυμος είπε...
καλησπερα απο εναν ξηρομεριτη κατοικο αθηνων.
καθημερινα διαβαζω τα νεα της περιοχης οπου γεννηθηκα και μεγαλωσα.
αυτο το δημοσιο ξεκατινιασμα που βλεπω με θλιβει για πολλους λογους.
απευθυνομενος και στους δυο θα θελα να πω τα εξης:
αν αδικουμαστε τοτε παμε στη δικαιοσυνη διαπομπευοντας οποιον κακοβουλο μας εχει βλαψει.
οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα για τον τοπο βαλτε στην ακρη τις διχονοιες και τις κακες στιγμες ενωνοντας τους συμπολιτες και οχι διαιρωντας τους.
θα αρχισει να εχθρευεται ο κοσμος παιρνοντας θεση υπερ του ενος ή του αλλου.
αν πιστευετε στον οποιο Θεο αφηστε τις μικροτητες και τους εγωισμους στην ακρη και βρειτε τα.

λεβεντια και μεγαλειο ειναι να μπορεις να ξεπερνας δυσκολιες.
παντου παμε κατα διαολου, δεν το βλεπετε? μην πατατε αλλο γκαζι στην κατηφορα!
ο λαος ξερει να διακρινει τους λεβεντες,κερδισμενοι ολοι θα ειναι απο μια ευτυχης καταληξη.

μονοιαστε πατριωτες και μην παγιδευεστε σε αρνητικες βεντετες.

Ανώνυμος είπε...
Τραμπουκισμός και άνανδρη επιθέση από κάποιον που θεωρεί το Δήμο... τσιφλίκι του, που θεωρεί πως έχει δικαίωμα να σηκώνει χέρι και να βρίζει τον οποιονδήποτε δεν συμφωνεί μαζί του.
Καταστάσεις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες. Καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε ο τραμπούκος να τεθεί επιτέλους στο περιθώριο που μερίδα στελεχών που τον προστατεύουν....
Ανώνυμος είπε...
Videaki;
Ανώνυμος είπε...
Perigelos tis katounas,bolemenos pasokos pou den blepei.na ta kanei ayta pleon,pleon egine k.perigelos sthn.zaberta,ante kai gelotopoios sthn bonitsa nte.
Ανώνυμος είπε...
Περιμένω να δω τι θα ανεβασει ο κουτγαβ γαβ του αποστολακη,στο.μπλογκ του.
Ανώνυμος είπε...
Παιρνεις κ αδεια να πας για κατουρημα απο τον αποστολακη η εχεις μαθει να κανεις μονος σου τσισα κουτιβακο;
Ανώνυμος είπε...
ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΘΤΙΒΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΨΠΟΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΜΗΝ.ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ,ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Ανώνυμος είπε...
ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ Η ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΖΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ.ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ.ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.
Ανώνυμος είπε...
Δεν ξέρω τι έγινε χτες το βράδυ στο συμβούλιο, αλλά αυτό που βλέπω να γίνεται εδώ με τα ανώνυμα σχόλια ξεπερνά κάθε όριο. Θυμίζει κάτι Κατινες της γειτονιάς. Για γέλια και για κλάματα είστε.
Ανώνυμος είπε...
Να πληροφορήσει τους Δημότες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μπαλατσούρας τι σχέση ο Κουτιβής με το Δήμο και χρησιμοποιεί κάμερες, φωτογραφικές μηχανές κλπ. κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του ΔΣ; Γιατί κάτι μισόλογα είπε ρωτηθείς.
Ανώνυμος είπε...
Ο ίδιος ο Δήμαρχος τη δεύτερη συνεδρίαση του ΔΣ ( εκεί που αύξησε τα δημοτικά τέλη)μόλις ανέλαβε, είπε. Εμάς εξέλεξαν οι Δημότες και θα μας κρίνουν στο τέλος της θητείας. Η φράση αυτή δηλώνει ιδιοκτησιακή νοοτροπία. Ο κ Πάντας σε κάποια συνεδρίαση του ΔΣ απευθυνόμενος στη μείζονα αντιπολίτευση είπε, τι μας κάνατε κριτική τώρα; Αυτή είναι φασίζουσα νοοτροπία. Δημότες αντιδράστε. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Ανώνυμος είπε...
Κάποτε το 2009 ο τότε Αντιδήμαρχος Μεδεώνος Νίκος Βαρβάτος χειροδίκησε σε βάρος του Κουτιβή.Τότε ήταν θύμα.
Όμως τώρα άλλαξε ρόλο και σαν Θύτης προέβη σε τραμπουκισμούς σε βαρος του τριαντακωνσταντή. πόσο γρήγορα εναλλάσσονται οι ρόλοι.
Τότε είχε υποστεί ηθική εκμηδένιση, βρισιές, ουρλιαχτά. Μετά από το «τελετουργικό μύησης» απο τον Βάρβατο, έπρεπε κι αυτός να «μεταλαμπαδεύσει» όσα είχε μάθει
στον αντιφρονούντα Τριανατακωνσταντή.
Μεγάλε Βαρβάτε, 100 χρόνια μπροστά πας, μας άνοιξες νεους ορίζοντες...
Ανώνυμος είπε...
palairo;;;;;malon palermo,,,
Ανώνυμος είπε...
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ...ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΜΕ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΤΑΝΤΑΡΟ ΣΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
Ανώνυμος είπε...
EINAI PROSBOLH GIA TO DHMO NA TON MAZEPSOUN
Ανώνυμος είπε...
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΟΛΔΑΤΟ.ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ.
Ανώνυμος είπε...
νταηλικια και φωνες αλλου τριαντακωνσταντη και κουτιβη εμεις κατεβηκαμε 10 μερες για μπανια και εσεις σηκωσατε την γειτονια στον αερα μες την νυχτα οσο για το τι εγινε ο αυτοπτης δημαρχος ξερει και να λαβει μετρα εμεις καταλαβαμε απο την σκηνη ποιος επιτεθηκε
Ανώνυμος είπε...
Αυτο λεγεται διατεταγμενη υπηρεσια και χρειαζεται ερευνα για τα κινητρα
Ανώνυμος είπε...
που ειναι εξαφανισμενη η δημοτικη αρχη?γιατι δεν μας λεει το ρολο του κουτιβη?τον καλυπτουν?αν οχι γιατι δεν τον στελνουν σπιτι του?νομιζουν πως θα ξεχαστει το θεμα και ολα μελι γαλα?κωστα τριαντακωσταντη ο αποστολακης παιρνει μαθηματα απο τον εταιρο καπαδοκη γαλουνη,οπως λενε τα σχολια παραπανω και οι δυο παλιας σχολης πασοκων,μην αφησεις το θεμα να ξεθυμανει,ο απλος λαος ειναι μαζι σου,η λαικη ορμη οποτε ξυπνησει θα τους πνιξει.
Ανώνυμος είπε...
κουτ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ....ειχε μερες να τον βγαλει για κατουρημα ο αποστολακης γιαυτο ολο αυτο το σκηνικο.ΛΟΙΠΟΝ δημαρχε.ακου να τον ταιζεις μονο αγνη σκυλοτροφη μηπως και το κρεας ειναι απο βοδινο και εχει την νοσο των τρελων αγελαδων,προτιμαται pedegree..επισης δυο φορες την μερα για κατουρημα και το λουρι οχι σφιχτα δεμενο να νιωθει λιγο ανεξαρτητο,αν ομως βλεπεις οτι παει να δαγκωσει κοσμο,οπως προχτες να το σφθγγεις.οκ?μην εχουμε αλλα θεματα.
Ανώνυμος είπε...
30ντη!!!!!παλι θα τουσ ψηφησεις γιατι λοιπον η φασαρια;
Ανώνυμος είπε...
Δήμαρχε από ότι φαίνεται ο Παντελής έπαιρνε τις αποφάσεις μόνος του. Αν δεν έστειλε στην Αποκεντρωμένη τις απουσίες το έκανε γιατί τον βόλευε η κατάσταση. Δρούσε ανενόχλητος. Σε κάθε περίπτωση αντικατέστησε τους όλους. Καλά το τραμπούκο έπρεπε να τον είχες διώξει το ίδιο βράδυ. Ούλη η περιοχή βοά. Τίποτε δεν ακούς ή συμβαίνει κάτι άλλο; Σε βόλευε και σένα η κατάσταση;
Ανώνυμος είπε...
Τα εξαπτέρυγα του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Τσακάλη έκαναν τις τέσσερις επιθέσεις.
Ανώνυμος είπε...
Πρόκειται για τραμπούκικη συμπεριφορά που καμία σχέση δεν έχει με τις δημοκρατικές παραδόσεις της Παλαίρου και προσιδιάζει με ακροδεξιές πρακτικές.
Ο Τριαντακωνσταντής δεν εκβιάζει, αλλά και ούτε εκβιάζεται από ανθρώπους που ειναι προσκολημμένοι στο Δήμο με τη μέθοδο του υπονόμου και των τρωκτικών! Ο Τραντακωνσταντής θα παλεύει κάθε μέρα για την ενημέρωση των δημοτών χωρίς δόλια μέσα και τραμπουκισμούς, έχοντας καθαρά χέρια αλλά και συνείδηση.
Ανώνυμος είπε...
Φερεντίνο Θύμιο Ο Στρατηγός και η Μπουμπούλη γιατί δεν πήγαιναν στο ΔΣ του Κέντρου και αλώνιζε ο Παντελής 1.000.000 ευρώ;
Ανώνυμος είπε...
Παντελή Αποστολάκη σε κατηγορεί ο Τριαντακωνσταντής για παρανομίες πήγαινε τον στον εισαγγελέα. Διαφορετικά παραιτήσου.
Ανώνυμος είπε...
Εσείς κ Πανταζή που είστε και πτυχιούχος τι λέτε; Υπάρχουν παρανομίες στο Κέντρο; Το Τραυλό δεν τον ρωτώ. Αυτός και ο Μπαλάφας τι να καταλάβουν.
Ανώνυμος είπε...
Χθες το μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου μας επισκέφθηκε εδώ στο Μοναστηράκι. Το ήρθε να κάνει να παρακολουθήσει εκδήλωση πολιτισμού τάχα μου. Έδειρε κανέναν μοναστριωτη χθες κουτιβη; έχεις το θράσος και πας σε εκδηλώσεις πολιτισμού. Δήμαρχε πάρει θέση. Τέτοιοι άνθρωποι αυτού του επιπέδου απαγορεύεται να έχουν θέση σε συμβούλια του Δήμου.παραιτησε τον αν έχεις εσύ λίγο λίγο φιλοτιμο
Ανώνυμος είπε...
Ο γαμπρός του Αντιδήμαρχου Τσακάλη έκανε φραστική επίθεση πεζοδρομίου στο Τριαντκωνσταντή πέρυσι το καλοκαίρι στη παραλία της Παλαίρου. Ονομάζεται Τσιδήμας Μιχάλης. Ήμουν παρών και θαύμασα τη ψυχραιμία του Κώστα. Δημοσιεύστε όλα Κώστα. Αυτό φοβούνται. Το ξέρω δεν μασάς. Περιμένω να μάθω.
Ανώνυμος είπε...
Δήμαρχε Αποστολάκη να χαίρεσαι το τραμπούκο σου. Αντί να τον διώξεις από το ακροατήριο της εκδήλωσης στο Μοναστηράκι ίσως και να τον θαύμαζες. Ντροπή σου και να ξέρεις τελείωσες πολιτικά.
Ανώνυμος είπε...
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς αποκαλύφθηκαν τα πάντα. Ο Δήμος σε εκδήλωση του στις 17 Αυγούστου σε παρουσίαση βιβλίου βάζει να απευθύνει χαιρετισμό ο τραμπούκος Κουτιβής. Δήμαρχε Αποστολάκη τον είχες σε διατεταγμένη υπηρεσία να φοβίσει το Τριαντακωνσταντή. Αίσχος και ντροπή σου.
Ανώνυμος είπε...
Δημοτικοί Σύμβουλοι που είστε καθαροί θα ψηφίσετε τις παρανομίες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης; Εκεί επικρατεί χάος και παρατυπίες. Τα λεφτά που διαχειρίζεται είναι πάρα πολλά. Πολλά πηγαίνουν σε εικονικά έργα και εικονικές προμήθειες.4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και οι τέσσερις τραμπούκοι, ο ένας δύο φορές, ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που έσπρωξαν εναντίον του Κώστα τους τραμπούκους, είχαν πολλούς λόγους να το κάνουν. Κάποια στιγμή θα το πληρώσουν ακριβά. Η κοινωνία τους ξέρει και βοά εναντίον τους.

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικοί Σύμβουλοι ο Κουτιβής είναι μέλος του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Σας εκφράζει η ενέργεια του;

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν ντρέπεται ο Δ
Δήμαρχος που τον έβαλε να βραβεύσει κι απο πανω. Αίσχος και ντροπή σας.