Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Πως έγινε το επεισόδιο στις Φυτείες- Αναζητούνται πατέρας και ξάδερφος του Κ. Μπαρμπαρούση

     Σιδερογροθιές και ξύλινα αυτοσχέδια ρόπαλα κρατούσαν, σύμφωνα με την  καταγγελία των παθόντων, ο βουλευτής της Χ.Α. Κώστας Μπαρμπαρούση, ο πατέρας του, ένας ακόμη συγγενής του, πρώτος του ξάδερφος σύμφωνα με πληροφορίες,  και δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται, με τα οποία και επιτέθηκαν στους παθόντες, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.
       Η επίθεση του βουλευτή , των  συγγενών του και των άλλων δυο, έγινε σε βάρος του 26χρονου αστυνομικού, του 30χρονου αδερφού του (αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας), ενώ παρόντες στο συμβάν ήταν και τρεις τους φίλοι, δύο 33χρονοι και ένας 41χρονος.
   Από την επίθεση, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν, τραυματίστηκαν ο 26χρονος αστυνομικός, ο αδερφός του και ένας εκ των φίλων τους, 33χρονος, με τον οποίο βρίσκονταν μαζί στην καφετέρια.........



     Μετά το επεισόδιο που προκάλεσαν, οι φερόμενοι ως δράστες μπήκαν και πάλι στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στην καφετέρια και αποχώρησαν.
      Από τους παθόντες αναγνωρίστηκε ο βουλευτής της Χ.Α. Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο πατέρας του και ο 26χρονος συγγενής του. Για το περιστατικό δεν υπεβλήθη μήνυση, ωστόσο η αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα και σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στο πλαίσιο του αυτοφώρου, που λήγει αύριο στις 10 το πρωί.
        Σε βάρος του βουλευτή της Χ.Α. δεν πρόκειται να υπάρξει σύλληψη λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία που θα κατατεθεί στη βουλή, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας.

http://www.agriniopress.gr/

5 σχόλια:

  1. Περίεργο όμως να μην θελουν να κάνουν μήνυση τα "θυματα" μήπως ξεκινησαν αυτοι το επεισόδιο και φοβούνται μην μπλεξουν με τις υπηρεσίες τους; απο ποτε αστυνομικοι και αξιωματικοι Π.Α κλείνουν το δρομο μαφιωζικα μερα μεσημερι σε ενα 20χρονο παιδι απειλοντας το και βριζοντας το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονος.οτι δεν θελουν να μπλεξουν με τραμπουκους το σκεφτηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ δηλαδή πιστεύεις ότι φοβήθηκαν ; τοτε γιατι το ξεκίνησαν για να το παίξουν "αντρες";;; ήξεραν απο την αρχη τι εκαναν απλα δεν τους έκατσε το θεμα του ξύλου και έγιναν ρομπες.το θεμα της δυσφήμισης του Μπαρμπαρουση μια χαρα τους πήγε γιατι κανενα μμε δεν λεει για τον τραμπουκισμο του αστυνομικου και του αδερφου του πριν το ξυλο που έφαγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μόνος του ο Μπαρμπαρούσης μπορεί να τα βάλει με κανένα; σα δημόσιοι υπάλληλοι έχει ΕΔΕ με ερώτημα απόταξης,γι'αυτό δεν υποβάλλουν μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα επρεπε να ντρεπεστε γελοιοι!!!Επιτεθηκατε μερα μεσημερι 4 σε εναν με οπλα σαν γνησιοι και περηφανοι αντρες που ειστε μπροστα στα ματια μικρων παιδιων που βρισκονταν εκεινη την ωρα στη καφετερια!Ντροπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο