Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Πύργος: Έφυγαν οι πρώτοι τόνοι σκουπιδιών για τον ΧΥΤΑ Παλαίρου


         Η αρχή έγινε χθες και οι πρώτοι τόνοι σκουπιδιών έφυγαν απο την επαρχιακή οδό Πύργου – Κατακόλου στο ύψος της Κάστας Σκουροχωρίου και του πρώην εργοστασίου Ceramica. Τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου μαζί με την εταιρία που μεταφέρει τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, φόρτωσαν αρκετά κοντέινερ αδειάζοντας σημαντικά το χώρο. 
     Όμως υπάρχει ακόμα μεγάλη ποσότητα στο σημείο που θα απομακρυνθεί σταδιακά τις επόμενες ημέρες. Το σημαντικό όμως είναι ότι έγινε η αρχή για να καθαριστεί το σημείο που αποτέλεσε για πολλούς μήνες την ντροπή της περιοχής απέναντι στους χιλιάδες επισκέπτες, κυρίως τους τουρίστες που περνούν από εκεί κατευθυνόμενοι προς την Ολυμπία........



      Το κυριότερο όμως είναι πως και οι κάτοικοι στην περιοχή θα πάρουν και πάλι ανάσα, αφού τόσο μεγάλο διάστημα είχαν τα σκουπίδια στην πόρτα τους και το χειρότερο ήταν αρκετοί εκείνοι οι πολίτες που μετέφεραν εκεί τα σκουπίδια τους, αντί να τα πετάξουν στη δική τους γειτονιά…




ilialive.gr
http://www.agriniopress.gr/

8 σχόλια:

  1. Καλώς τα δεχτήκαμε και όπου να ναι έρχονται και της Λευκάδας, αν και ακούγεται ότι θα πάρουμε και του Αγρινίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημος ξηρομερου-δημος βονιτσας να ετοιμασουν. γιορτη υποδοχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι τα έργα της τριάδας Αποστολάκης- Τσακάλης- Γαλούνης. Εδώ τα λεφτά είναι πολλά. Ντροπή τους και αίσχος που μετέτρεψαν τη περιοχή μας σε σκουπιδότοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Τσακάλη, το Μπαλατσούρα, το Κατσαμπίρη, το Τάκουλα, το Φραδέλο δεν ψηφίσατε Ζαβερδιανοί ; Χαρείτε τα έργα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έρθουν και από τη Λευκάδα σύντομα. Κάτοικοι αντιδράστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν δεν αντιδράσουν οι ίδιοι οι ζαβαρτιανοί θα γίνουν χαβούζα χωρίς να το καταλάβουν! αφήστε τους καναπέδες,κάντε αυτό που πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δήμαρχος στο ΔΣ της Παλαίρου είπε ότι θα παραστεί σύντομα σε συνεδρίαση του ΔΣ της Λευκάδας και το αντίστροφο ο της Λευκάδας θα παραστεί σε συνεδρίαση του ΔΣ το δικό μας. Ουδείς Ζαβερδιανός Δημοτικός Σύμβουλος τον ρώτησε το αυτονόητο. Τι θα κάνατε εκεί κ Δήμαρχε; Τυχαία; Όχι βέβαια. Αυτούς ψηφίσατε. Να τους γευτείτε τώρα. Θα έρθουν τα σκουπίδια της Λευκάδας. Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατσαμπίρη είναι η τελευταία σου ευκαιρία να υπερασπίσεις το τόπο μας. Διαφορετικά παραιτήσου. Οι υπόλοιποι και ο Τάκουλας είναι υπέρ , να έρθουν τα σκουπίδια από τη Λευκάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο