Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της Βησσαρίας Ζορμπά-Ραμμοπούλου "Το καλοκαίρι των Αβάρων" στον Αστακό



ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΝ ΑΒΑΡΩΝ 

Είναι το νέο βιβλίο της Βησσαρίας Ζορμπά-Ραμμοπούλου....


     Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στον Αστακό την Παρασκευή 5-8-2016 σ ένα όμορφο χώρο ανακαινισμένο από τον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Αστακού, από τον Μάκη Βαρόπουλο.  Το μυθιστόρημα διαδραματίζεται το διάστημα απο Μάιο εως Αύγουστο του 626.. 
       Αναφέρεται στη διπλή πολιορκία της Κωνσταντινουπόλεως από τους Αβαρούς και τους Πέρσες, ενώ ο αυτοκράτορας Ηράκλειος απουσιάζει σε εκστρατεία για την ανάκτηση του Τιμίου Σταυρού που είχε λαφυραγωγηθεί κατά την κατάληψη των Ιεροσολύμων απο τους Πέρσες. 
      Οι άμαχοι πληθυσμοί της Θράκης έχουν καταφύγει μέσα στα τείχη της Κων/πολης αυξάνοντας δραματικά τους έγκλειστους άμαχους που υποφέρουν από πείνα, δίψα, και τρομερό καύσωνα... ενώ το λειψό στράτευμα που δεν έχει εκστρατεύσει, προσπαθεί να απωθήσει τους επιδρομείς.......



   Ο λαός καταφεύγει στις εκκλησιές συνθέτοντας τον Ακάθιστο Ύμνο. μέσα σ αυτό το ιστορικό πλαίσιο αναπτύσσεται μια αστυνομική ιστορία μυστηρίου με πρωταγωνιστές 4 προσφυγές εφήβους;....... 
      Η λύση του μυστηρίου έρχεται ταυτόχρονα με την καταιγίδα που οδηγεί στην καταστροφή του εχθρικού στόλου και τη σωτηρία της Πόλις !!!!!!!! 
  Καλοτάξιδο και αυτό το βιβλίο Βησσαρία !!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο