Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Αιτωλικό: Ο παραλίγο βιαστής της 73χρονης εξέτιε ποινή για βιασμό-ήταν έξω με άδεια!

      Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απίστευτης περιπέτειας που έζησε μια 73χρονη γυναίκα χθες στο Αιτωλικό λίγο μετά την άφιξη της εκεί, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
       Μια γυναίκα που ήρθε στην περιοχή για ολιγοήμερες διακοπές σε συγγενικά της πρόσωπα και που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 33χρονου που είναι καταδικασμένος σε δεκαετή φυλάκιση για βιασμό και βρίσκονταν στην περιοχή μετά από εξαήμερη άδεια που έλαβε.
       Όλα ξεκίνησαν στις 12:45 χθες το βράδυ, όταν η γυναίκα που ζει μονιμα στην Αθήνα, αποβιβάστηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ και περίμενε στο πρακτορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Αιτωλικό κάποιον γνωστό, τα στοιχεία του οποίου όμως δεν ήξερε, για να την παραλάβει και την πάει στην περιοχή όπου θα περνούσε τις διακοπές της.
       Εκεί την προσέγγισε ο 33χρονος με μια μηχανή που έφερε πίσω ένα τελάρο και αφού της έπιασε κουβέντα τη έπεισε να επιβιβαστεί στο δίκυκλο......



      Όμως αντί να την πάει στα συγγενικά της πρόσωπο, την οδήγησε στην ερημικη τοποθεσία Πορος, όπου αποπειράθηκε να την βιάσει. Ο 33χρονος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επιχείρησε να γδύσει την 73χρονη, τελικά φάνηκε να το μετάνιωσε και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της! Αμέσως μετά διέφυγε με την μηχανή του, παίρνοντας της το κινητό της τηλέφωνο και 105 ευρώ που είχε πάνω της.
        Η άτυχη γυναίκα, αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ μέσα στην ερημια, άρχισε να περπατά και λίγο αργότερα έφτασε ξανα στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ στις 2 τα ξημερώματα όπου ακόμη την ανέμεναν οι πραγματικοί συγγενείς της!
     Αφού τους διηγήθηκε την ιστορία,  αμέσως καταγγέλθηκε το περιστατικό στην Αστυνομία, που έκανε ευρύτατες αναζητήσεις και δεν άργησε να βρει τον 33χρονο, ο οποίος είναι τρόφιμος φυλακών, καταδικασμένος σε δεκαετή φυλάκιση για βιασμό! Ο  33χρονος είχε λάβει άδεια από τις φυλακές από τις 29 Ιουλίου μεχρι τις 4 Αυγούστου.
     Στο σπίτι του βρέθηκε η μηχανή που χρησιμοποίησε καθώς και το κινητό της 73χρονης ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα του Μεσολογγίου, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο