Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

14 συλλήψεις σήμερα στην Ακαρνανία- πιάστηκε στο Αγρίνιο 14χρονος που δραπέτευσε από αναμορφωτήριο του Βόλου

Στη σύλληψη 14 ατόμων προχώρησαν σήμερα Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, σε διάφορες περιοχές της αρμοδιότητάς τους. Οι 12 συλλήψεις μάλιστα, έγιναν στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που ενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την Αστυνομία......

-Από την Ασφάλεια Αγρινίου, συνελήφθη το πρωί στο Αγρίνιο 14χρονος, που είχε φύγει χωρίς άδεια από το ίδρυμα αγωγής ανηλίκων αρρένων Βόλου. Ο ανήλικος θα μεταφερθεί πίσω στο ίδρυμα αγωγής ανηλίκων όπου εκτίει την ποινή του.
-Επίσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθη54χρονος, που σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 15 μηνών φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ΙΚΑ.
-Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Συγκεκριμένα συνελήφθη 48χρονος στο Αγρίνιο, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν 3,3 γρμ χασίς.
34χρονος επίσης συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών, αφού στην αυλή του σπιτιού του στο Αγρίνιο, βρέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 0,50 εκ.
-Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν από το Α.Τ. Αμφιλοχίας, για λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια. Από το Α.Τ. Βόνιτσας συνελήφθηκαν δύο υπήκοοι  Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, ενώ από το Α.Τ. Αγρινίου υπήρξαν δύο ακόμη συλλήψεις, για λειτουργία καταστημάτων χωρίς την απαραίτητη άδεια.
-Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, συνελήφθησαν δύο οδηγοί, ο ένας μοτοποδηλάτου και ο δεύτερος μοτοσυκλέτας, για οδήγηση χωρίς άδεια.
-Μετά το πέρας της επιχείρησης, σημειώθηκαν δύο ακόμη συλλήψεις. Συγκεκριμένα συνελήφθη άνδρας που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης στο Αγρίνιο καθώς και αλλοδαπός που διέμενε στη χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο