Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 12ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού




Στον αγώνα πήραν μέρος και διακρίθηκε ο Βονιτσάνος Σταύρος Πάτσης  

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νώντας Νικάκης

      Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε ο 12ος κολυμβητικός διάπλους του Αμβρακικού Κόλπου, την Κυριακή 7.8.2016, ο οποίος έχει συνδεθεί στενά με την προώθηση μηνυμάτων σχετικά με την προστασία του Αμβρακικού Κόλπου,  της χλωρίδας και πανίδας της ευρύτερης περιοχής. 
     Ο αγώνας είχε αφετηρία το λιμάνι της Βόνιτσας, πήραν μέρος 22 αθλητές από όλη την Ελλάδα (και μεταξύ αυτών ο Βονιτσάνος Σταύρος Πάτσης) και ξεκίνησε στις 07.45 π.μ. και τερματισμό το λιμάνι της Κορωνησίας, με άφιξη του πρώτου συμμετέχοντα περίπου στις 11.00 π.μ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΑΙΣΤΡΟΣ 
              Στο λιμάνι της Βόνιτσας ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αρταίων Χάρης Παπάζογλου καλωσόρισε τους αθλητές και το σύνθημα της εκκίνησης δόθηκε στις 7:45. 
       Στον 12ο Κολυμβητικό Διάπλου νικητές ήταν οι Γιώργος Σταυρόπουλος (Άνδρες) και Αικατερίνη Σιδηροπούλου (Γυναίκες) από τη Θεσσαλονίκη, που κάλυψαν την διαδρομή από τη Βόνιτσα στην Κορωνησία, μήκους 11 χιλιομέτρων, σε 3 ώρες και 9 λεπτά. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν για τους άνδρες οι Χρήστος Ηλιάδης και Κωνσταντίνος Ζαμπέτογλου και για τις γυναίκες οι Ελίνα Μάνθα και Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.......




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο