Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΕΥΚΛΕΑΣ: Με εξαιρετική επιτυχία «έπεσε» η αυλαία του Summer Camp στην όμορφη Παλαιρο



     Το φετινό κλεισιμο του Summer Camp στην όμορφη Πάλαιρο ανέλαβε ο Master Σολδάτος Άγγελος, μετά την τελευταία απογευματινή προπόνηση, ευχαριστόντας προσωπικά έναν- έναν όλους τους εκπαιδευτές, αλλά και όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους στο φετινό Summer Camp, υποσχομενος ακόμα πιο πολλά για του χρόνου.
   Τέλος, τόνισε και ενθάρρυνε τα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο της Αγγλίας 2016, στην πόλη του BRIGHTON, λέγοντας πως τα μετάλλια δεν  έχουν και τόσο αξία όσο η ψυχική, πνευματική ισορροπία και η άρτια παρουσία της ομάδας.....
 
Όλα είναι μια ΝΙΚΗ, ακόμη και μια ανάμνηση, εξάλλου το ταξίδι έχει αξία και όχι ο προορισμός. 
  Ο διοργανωτής από την μεριά του και εκπαιδευτής Βανούσης Δημήτριος, ευχαρίστησε όλους όσοι πήραν μέρος  και υποσχέθηκε πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν..
-Ευχαρίστησε  τον κ. Μίχο Δημήτριο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Hotel Thalassa για την παραχώρηση του χώρου και την άψογη εξυπηρέτηση προς τα μέλη του Taekwon do ITF,  τα οποία φιλοξένησε. 
-Την Δημοτική κοινότητα Παλαίρου για την πολύτιμη βοήθειά της και την τεχνική της υποστήριξη, καθώς και τα τοπικά καταστήματα για τις προσφορές τους.

     Ύστερα από την τελευταία προπόνηση όλοι οι μαθητες αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον και παραβρέθηκαν στο πάρτι που ξεκίνησε στις 11μ.μ και τελείωσε λίγο τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγο πριν ο ήλιος ανέβει στο στερέωμά του. 
   Ένα τρελό ξεφάντωμα και το κέφι στα ύψη με μικρούς και μεγάλους να χορεύουν γύρω από την πισίνα του Ηοtel Thalassa.




ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΜΙΣΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ,1 DAN,2 DAN ΚΑΙ 3 DAN.

      Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15/07/2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Παλαίρου οι εξετάσεις για μισή μαύρη, για μαύρη 1Dan, για 2  Dan και για 3 Dan. Η διαδικασία των εξετάσεων έγινε σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Διεθνής Ομοσπονδίας Taekwon-do I.T.F. 
Οι μαθητές δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους με τις ικανότητες τους και τις γνώσεις τους πάνω στο Taekwon-do. 
    Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν, Ο Master Σολδάτος Άγγελος (VII Dan) και οι εκπαιδευτές Καββαδίας Ευστάθιος (V Dan), Βουλιστιώτης Ιωάννης (V Dan), Κατσαούνου Γρηγορία (V Dan),Λώλης Θεόδωρος (V Dan).

     Το παρόν στις εξετάσεις έδωσαν, Βανούσης Δημήτριος (IV Dan), Ευθυμιάτος Αναστάσιος (IV Dan), Ραπατσουλέας Λεωνίδας (IV Dan), Πλατυπόδης Νικόλαος (IV Dan), Καραγιώργος Ιωάννης (II Dan). 
     Ο Master Σολδάτος Άγγελος επισήμανε στους μαθητές ότι Να θυμάστε το Taekwon-do τώρα ξεκινάμε για εσας》Επίσης συμπλήρωσε ότι 《Κόπο χρονών απέφεραν καρπούς τελικά τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτές ,αλλά και στους ίδιους τους γονείς που με τον δικό τους τρόπο στηρίζουν τα παιδιά καθόλη την πορεία τους στο Taekwon-do》.

Οι επιτυχόντες μισής μαύρης:
1) Περδικάρης Αλέξανδρος 
2)Τάκη Εβελίνα
3)Πλατυπόδη Παναγιώτα 
4)Χατζηνικολάου Στράτος 
5)Κοντοπριάς Αλέξιος
6) Σταματέλος Σπύρος 
7) Γκρέκος Παντελής 
8)Σταματέλος Χρήστος 
9) Τσούκα Άννα
10) Τσούκας Παναγιώτης 
11) Κουρέτση Ευδοξία 
12)Κάλου Παναγιώτα 
13)Κότσης Κωνσταντίνος 

Οι επιτυχόντες για την μαύρη ζώνη I Dan :
1) Καλαντζής Εμμανουέλ
2)Τσέλα Γεώργιος 
3) Τσινχριτζή Αθανασία 
4) Omran Sara
5)Τζώλας Παντελής 
6) Προδρομίτης Νικόλαος 
7)Γεραναστάσης Θεόδωρος 
8)Holmes Δημήτριος 
9) Τσιρόνης Κωνσταντίνος 

Οι επιτυχόντες για την μαύρη ζώνη 2 Dan :
1)Ζήση Μαρία
2)Pire Pelivan
3)Pire Rigest 

Η επιτυχούσα για την μαύρη ζώνη 3 Dan :
1) Τσανάκα Ελευθερία 

  • Ευχαριστούμε την Δημοτική κοινότητα Παλαίρου και τον οικοδεσπότη Βανούση Δημήτριο εκπαιδευτή στις περιοχές Μοναστηράκι και Πάλαιρο.
  • Ευχές και καλή επιτυχία στα παιδιά που φεύγουν σε λίγες μέρες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αγγλία.




ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ
Μια ιδέα που έχει γίνει πλέον θεσμός , επί τρία συνεχόμενα έτη στην όμορφη Πάλαιρο , ο συνδυασμός ομορφιάς στεριάς και θάλασσας διαμορφώνει ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.
Εδώ σ’αυτή τη μαγευτική περιοχή φιλοξενείται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η προετοιμασία πρωταθλητών-τριών του Ευκλέα και άλλων δώδεκα συλόγων.
Η φετινή διοργάνωση του Summer Camp 2016 έχει ως κύριο στόχο την αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών-τριών του Taekwon-do για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Brighton της Αγγλίας.
Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία για κάποιους που δεν έχουν επισκεφθεί το νομό μας να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία. Το Thalassa Spa Hotel ,με τις καλές εγκαταστάσεις του δίνει την  δυνατότητα για κάτι το διαφορετικό.
Η προετοιμασία των αθλητών γίνεται κάτω από ιδανικές συνθήκες, κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης εντος γυμναστηρίου.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει πρωινό τρέξιμο, αθλοπαιδιές, τετράωρη καθημερινή προπόνηση τεχνικών αγώνων.
Ο διοργανωτής του φετινού Summer Camp μας είπε :
-Το Summer Camp , έχει σκοπό να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να διασκεδάσουν αλλά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους μέσα από το αθλημά τους.
Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να ενισχύσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η υπευθυνότητα για να αναπτύξουν τα παιδιά αυτοπεποίθηση να μάθουν ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά καθώς και να αντιληφθούν  τις βασικές αρχές του αθλήματος.
ΔΗΜΟΣ. Σε ποιούς χώρους γίνονται οι δράσεις ;
-Στο γήπεδο ποδοσφαίρου Παλαίρου εντώς του ξενοδοχείου Thalassa Spa Hotel και ύστερα ξεκο΄θραση και διασκέδαση στην πισίνα.
ΔΗΜΟΣ. Που στοχεύει το Summer Camp
- Στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού . Θέλουμε το παιδί να παίξει, να μάθει πράγματα πάνω στο Taekwon-do , να δημιουργήσει!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο