Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUMMER CAMP TAEKWONDO του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ, που πραγματοποιήθηκε στον Αστακό






SUMMER CAMP TAEKWONDO ΑΣΤΑΚΟΣ 2016.
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ!!

       Μία ακόμη επιτυχία για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ Αστακού ήταν η διοργάνωση για δεύτερη συνεχή χρονιά του καλοκαιρινού CAMP που διεξήχθη από την 22 Ιουλίου έως και την 26 Ιουλίου 2016 στην πόλη του Αστακού.
     Η διοργάνωση στέφηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά, ποιοτικά αλλά και αριθμητικά αφού σχεδόν άγγιξε τον διπλάσιο αριθμό επισκεπτών και συμμετεχόντων από το αντίστοιχο που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη χρονιά.....



  Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλές προπονήσεις πρωί-απόγευμα στο κλειστό στάδιο του Γυμνασίου και φιλικούς αγώνες στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αστακού. Επίσης ενδιάμεσα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου.
     Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής οι συμμετέχοντες και όχι μόνο παρακολούθησαν ομιλία με θέμα την  ‘‘ΔΙΑΤΡΟΦΗ’’ από την ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ Κ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ομιλία-ενημέρωση σε θέματα ‘‘πρώτων βοηθειών’’ από τον DR. K.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΙΑΤΡΟ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Κ.Υ. ΑΣΤΑΚΟΥ
    Την Δευτέρα το απόγευμα οι συμμετέχοντες μετέβηκαν στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκεύης Αστακού για προσκύνημα και παρακολούθηση του εσπερινού. Βέβαια όλο το χρονικό διάστημα οι φιλοξενούμενες αποστολές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αστακό να απολαύσουν το μπάνιο τους, το φαγητό και τον καφέ τους στα καταστήματα της πόλης.

    Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κ.ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή και τους συναρμόδιους φορείς (Δ/ντη Γυμνασίου αστακού-Σχολική επιτροπή κτλ.) για την παραχώρηση των χώρων που πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις. 
   Επίσης τους δύο ομιλητές κα. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ και κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία των εκδηλώσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές και γονείς για την στήριξη, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φιλοξενούμενους γονείς, μαθητές και Δασκάλους κ. ΜΙΜΙΓΙΑΝΝΗ  ΑΝΔΡΕΑ , κ. ΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΗ και κ. ΜΠΕΚΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟ οι οποίοι με την διδαχή την στάση και το ήθος τους έδωσαν στους μαθητές πολύτιμα αγωνιστικά και πνευματικά εφόδια.

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ:
     Φεύγουμε από τον Αστακό με τις καλύτερες εντυπώσεις. Περάσαμε πέντε ημέρες γεμάτες δράση γνώση και ψυχαγωγία. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ έχει δώσει ξεχωριστή διάσταση στο άθλημα του TAEKWΟΝDO αλλά και στην πόλη. Νιώσαμε μια άψογη φιλοξενία και φιλικότητα από όλους τους ανθρώπους του Αστακού στους χώρους που κινούμασταν (εστιατόρια-καφετέριες-ξενοδοχεία κτλ.)
      Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε χαριτολογώντας ότι ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με αυτή την πρωτοβουλία και την επιτυχία, μας έχει πλέον ‘’υποχρεώσει’’ να επιλέγουμε τον Αστακό για τις διακοπές μας.
Ραντεβού το καλοκαίρι του 2017.
Ευχαριστούμε.





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο