Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: Στο Λουτρό Αμφιλοχίας γιατί είχε lexotanil χωρίς ιατρική συνταγή και 17χρονος στο δρόμο Παλαίρου- Πογωνιάς καθώς οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα

-Συνελήφθη στο Λουτρό Αμφιλοχίας γιατί είχε lexotanil χωρίς ιατρική συνταγή
-17χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Βόνιτσας στην επαρχιακή οδό Παλαίρου- Πογωνιάς καθώς οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να διαθέτει δίπλωμα.

       Oι συλλήψεις για διάφορα αδικήματα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.  Χθες στο Λουτρό Αμφιλοχίας συνελήφθη 41χρονος Αλβανός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας γιατί στο όχημα του ο 41χρονος είχε 60 δισκία lexotanil χωρις να διαθέτει την απαραίτητη συνταγή........



Τα ξημερώματα σήμερα στις 2, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη στο Αγρίνιο 47χρονος ημεδαπός γιατί μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως ήταν φυγόποινος καθώς είχε καταδικαστεί σε  πέντε μήνες φυλάκιση. Πρόκειται για κάτοικο Μενιδίου Αττικής.

    17χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Βόνιτσας στην επαρχιακή οδό Παλαίρου- Πογωνιάς καθώς οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να διαθέτει δίπλωμα.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο