Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Αγρίνιο: Ο κλέφτης «συνελήφθη» από τις κάμερες κι έγινε περίγελος στο Facebook (BINTEO)

      Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη λέει η σοφή παροιμία. Και κάπως έτσι ένας φιλόδοξος κλέφτης... σκαμπό στο Αγρίνιο, θεώρησε ότι το «κατόρθωμά» του ήταν τόσο επιτυχημένο που επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος για να το επαναλάβει.
    Δεν είχε υπολογίσει όμως ότι οι κάμερες του καταστήματος τον κατέγραφαν με απίστευτη ευκρίνεια... Και σαν να μην έφτανε αυτό, το σχετικό βίντεο ανέβηκε και στο Facebook, με αποτέλεσμα να γίνει περίγελος.....



      Η ώρα ήταν γύρω στις 02.20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Ιουλίου. Κι ενώ επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο κέντρο του Αγρινίου και στους δρόμους δεν κυκλοφορούσε σχεδόν κανείς, ένα άτομο είχε το σκοπό του και τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια. Ή τουλάχιστον σχεδόν στην εντέλεια. Γιατί δεν υπολόγισε την κάμερα. Που τον συνέλαβε να κάνει την "κλοπή του αιώνα" όπως σχολίασαν κάποιοι, αστειευόμενοι στα social media. Έθεσε το σχέδιο του σε εφαρμογή. 
    Πλησίασε σιγά σιγά και δήθεν αδιάφορα τον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος σε κεντρικότατο δρόμο. Κοίταξε δεξιά - αριστερά, δεν είδε κανέναν. Άρπαξε ένα σκαμπό και εξαφανίστηκε. «Όλα πήγαν καλά», στην πρώτη επιχείρηση και ήθελε να το επαναλάβει. Η κάμερα του καταστήματος όμως κατέγραψε καρέ- καρέ την κλοπή και τα χαρακτηριστικά του δράστη.
Το χειρότερο όμως γι αυτόν είναι πως το βίντεο αναρτήθηκε και στο facebook και έγινε το έλα να δεις . «Αψογα οργανωμένο σχέδιο. Είναι επαγγελματίας!», σχολιάζει ένας χρήστης του facebook. «Μάλλον θα ανοίξει κάνα μπαράκι το παιδί» εκτιμά άλλος χρήστης.

Πηγή: agrinionews.gr

ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο