Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Βρέθηκε ο δράστης της ληστείας στη ΣΚΟΥΡΤΟΥ που έγινε πριν ένα χρόνο σε βάρος διανομέα τσιγάρων

        Ταυτοποιήθηκε, μετά από έρευνες της αστυνομίας, ένας 54χρονος άνδρας, που φέρεται να συμμετείχε στην ληστεία σε βάρος διανομέα τσιγάρων, που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο περίπου (8 Ιουλίου 2015) κοντά στην Σκουρτού Ξηρομέρου.
      Σύμφωνα με τα όσα είχαν τότε καταγγελθεί από διανομέα τσιγάρων, το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, ο 50χρονος διανομέας κινούνταν με αυτοκίνητο  κοντά στο Λιγοβίτσι όταν, σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, τον ακινητοποίησαν στη μέση του δρόμου ένα αυτοκίνητο και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα......



     Σύμφωνα πάντα με τα όσα είχε τότε καταγγείλει ο 50χρονος, από το αυτοκίνητο βγήκαν δυο άτομα και όπως  και ο αναβάτης της μηχανής  και με όπλα στα χέρια τον απείλησαν και του ζήτησαν επιτακτικά να βγει από το όχημα.
Δείτε σχετικά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
   
    Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο πιο κάτω από το σημείο της ληστείας και από αυτό έλειπε χρηματικό ποσό περίπου 17 χιλιάδων ευρώ.
      Η έρευνα της αστυνομίας για το συμβάν συνεχίζεται, προκειμένου να βρεθούν και τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, μέχρι την πλήρη εξιχνίασή της.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο