Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: κ. Αποστολάκη και δημοτικοί σύμβουλοι σεβαστείτε το Δημόσιο χρήμα! Ο Κόσμος υποφέρει….

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους.(ΜΕΡΟΣ  ΤΡΙΤΟ)

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

- Είναι απαραίτητο το ΔΣ να συζητήσει :
Για ένα  έργο 
Δύο παιδικές χαρές στη περιοχή Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας,  αξίας 240.000 ευρώ!!!  χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ.
Και μια υπηρεσία
Ανάπτυξη και εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας”. Αξίας που γνωρίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Σώζος. Και αυτή χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ.

-Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εσάς σας καλύπτει η θέση του Δημάρχου κ Αποστολάκη;
       Σταματήσαμε να πηγαίνουμε νερό με βυτίο στη Πογωνιά- Στενό και ευρύτερη περιοχή γιατί φοβούμαστε μην μας καταγγείλουν οι κάτοχοι βυτιοφόρων; Εγώ το θεωρώ εμπαιγμό, προτείνω να κάνει ο Δήμος πρόχειρο διαγωνισμό, περιμένω το επόμενο ΔΣ τις αντιδράσεις σας  και τη θέση σας στη περιφρόνηση 246 υπογραφών, την ομόφωνη απόφαση της Λαϊκής συνέλευσης στη Πογωνιά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Προχώρησα σε ενέργειες ανάδειξης του θέματος. Αρμόδια Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την ύδρευση υπάρχει;  

-Γνωρίζετε κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ότι με απευθείας ανάθεση ο Δήμος μας πληρώνει ένα κύριο που κατάγεται από τα Παλιάμπελα με 2.5οο ευρώ το μήνα χωρίς το ΦΠΑ; Για 8 μήνες έγινε σύμβαση με το ποσό 24.600 ευρώ!!!! (20.000 αμοιβή και 4.600 ΦΠΑ). Αυτό σε συνθήκες φτώχειας και ανεργίας είναι ή  δεν είναι  ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Γιατί δεν μιλάει κανείς σας;

Αγαπητοί Αναγνώστες
   Σήμερα θα συνεχίσουμε την ενημέρωση σας για ποσά που δαπανήθηκαν με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων σε επιχειρήσεις, μαγαζιά, προμηθευτές εντός και εκτός  Δήμου. Σήμερα θα αφήσουμε τους αριθμούς να μιλήσουν......



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
Αφορά δαπάνες από το Δήμο για γραφική ύλη, είδη γραφείου, μελάνια, συντηρήσεις φαξ, μηχανημάτων παραγωγής φωτοτυπιών, αγορές μηχανημάτων για τα έτη 2013,2014,2015.
Έχουμε το παρακάτω πίνακα:


ΣΥΝΟΛΟ: 168.772,58 €

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
Δήμος Ακτίου Βόνιτσας την 1-9-2014 που ανέλαβε η καινούργια Δημοτική Αρχή είχε τους παρακάτω παιδικούς  Σταθμούς: Βόνιτσας, Παλαίρου, Κατούνας, Αγίου Νικολάου, Δρυμού, Μοναστηρακίου, Θυρρείου. Από το σχολικό έτος 2015-2016 οι παιδικοί σταθμοί Αγίου Νικολάου και Θυρρείου καταργήθηκαν.
        Την  λειτουργία των παιδικών σταθμών έχει αναλάβει το Νομικό Πρόσωπο που ονομάζεται Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης . Διοικείται από ΔΣ με Πρόεδρο το Δημοτικό Σύμβουλο κ Παντελή Αποστολάκη. Χρηματοδοτείται το Κέντρο Μέριμνας και από το Δήμο.
      Οι παιδικοί σταθμοί φιλοξενούν παιδιά νηπιακής ηλικίας. Οι δαπάνες για τα παραπάνω που ανάφερα για το Δήμο γραφική ύλη κλπ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα φαίνονται στο παρακάτω πίνακα:

Σύνολο: 60.303,11 €

Αν προσθέσουμε τα δύο ποσά: 
 168.772,58 + 60.303,11= 229.075,69 !!!

    Αν αυτό το ποσό δεν είναι προκλητική δαπάνη, τότε οι λέξεις έχασαν το νόημα τους. Θα μου επιτρέψετε μετά από 27 χρόνια στη Δημόσια Διοίκηση να γνωρίζω το θέμα ποιοτικά και ποσοτικά. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με λεπτομέρειες.
    Τα ποσά που θα εξοικονομούσε ο Δήμος αν οι δαπάνες αυτές γίνονταν με αδιάβλητο διαγωνισμό είναι μεγάλο. Θα μάθετε στο κατάλληλο χρόνο πόσα πήγαν και πού μέσα και έξω από το Δήμο. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
  • Είναι ή δεν πρόκληση ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ να κάνει απευθείας ανάθεση αξίας 15.000 ευρώ για υλικό επίχωσης σε ιδιώτη;
  • Είναι ή δεν είναι πρόκληση ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ να δηλώνει ότι δεν έχουν τηρηθεί οι περιβαλλοντικοί όροι για το έργο του ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας, το έργο δεν έχει παραληφθεί  και την ίδια στιγμή να υπάρχει απόφαση ανάθεσης σε ιδιώτη για ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων; Τι να ανανεωθούν; Αυτά που δεν τηρήθηκαν;
  • Είναι ή δεν είναι πρόκληση ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ να αναθέτει με απευθείας ανάθεση έργο συνολικής δαπάνης 15.000 ευρώ για συντήρηση δικτύου ύδρευσης στο χώρο του ΧΥΤΑ; Συντηρώ σημαίνει αποκαθιστώ βλάβες σε κάτι που υπάρχει; Υπήρχε δίκτυο ύδρευσης τέτοιο, που σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα για συντήρηση χρειάζεται 15.000 ευρώ; Τι ακριβώς έγινε;
  • Είναι ή δεν είναι πρόκληση ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ για δύο διανυκτερεύσεις του σε ξενοδοχείο που πήγε για συνέδριο, να ζητά να πληρώσουν οι Δημότες  420 ευρώ;  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4
Στις 18-3-2016 συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Με παρόντα τα τέσσερα μέλη του και απόντα τα υπόλοιπα αποφασίζει ομόφωνα και αναμορφώνει τον προϋπολογισμό του για πρώτη φορά. 
Ανάμεσα στα άλλα έχουμε: Προμήθεια ειδών παντοπωλείου ΔΕ Ανακτορίου 14.000 ευρώ, Προμήθεια ειδών παντοπωλείου ΔΕ Παλαίρου 6.000 ευρώ, Προμήθεια ειδών παντοπωλείου ΔΕ 13.000 ευρώ. 
ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ: 33.000 ευρώ.

     Ρωτώ, δεν θα ήταν προς το συμφέρον των δημοτών να γίνει αδιάβλητο διαγωνισμός; Και βέβαια θα ήταν. Το ερώτημα είναι γιατί δεν γίνεται;

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
    Στα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια θα κληθείτε να συζητήσετε τους οικονομικούς απολογισμούς του 2015 Δήμου και Κέντρου Μέριμνας. Το τι θα πράξετε δεν γνωρίζω. 
    Από αυτά που έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα και αυτά που θα ακολουθήσουν είμαι σίγουρος οι περισσότεροι θα προβληματιστείτε για τη ψήφο σας στους απολογισμούς του 2013 και 2014.
    Για μερικούς είμαι σίγουρος τι θα πράξουν. Αυτοί δεν με αφορούν, με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα λόγια και τα έργα τους. Τους ξέρω, έχουν δώσει εξετάσεις. 
Από τους υπόλοιπους όμως περιμένω υπεύθυνη στάση. 
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Την επόμενη Δευτέρα  18 Ιουλίου 2016 θα δημοσιεύσουμε το τέταρτο μέρος της επιστολής.
2)-Είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτο να συμμετέχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι σε συνεδριάσεις ΔΣ και να ψηφίζουν απευθείας αναθέσεις στους εαυτούς τους  και  σε στενούς συγγενείς τους .
3)-Είναι αυτονόητο ότι θέματα που χρειάζονται έλεγχο νομιμότητας θα πάρουν το δρόμο τους.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ:

28 σχόλια:

  1. Γερές κονόμες από αιρετούς και ημέτερους των Δημάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα

    Όσο περισσότερο τους βγάζεις στην φόρα (και πολύ καλά κάνεις)τόσο περισσότερο θα κάνουν αναθέσεις σε ημετέρους.

    Στην πραγματικότητα αυτό θέλει ο δήμαρχος..μια δημοσια βεβαίωση ότι τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους "ημέτερους" ...οτι αυτά που έταξε προεκλογικά για γιορουσι στα οικονομικά του δήμου από τους δικούς του ανθρώπους τα τηρεί. Στο ακέραιο.

    Άσχετο,ευτυχώς που φέτος ΔΕΝ έχει πολιτιστικές εκδηλώσεις ο Δήμος και δεν θα σπαταληθούν επιλεον οικονομικοί πόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα δηλαδη σε χαλάνε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έτσι; Μαλλον θα είσαι από αυτούς που θεωρούν πολιτισμό την γιορτή πρατινας. Ξέρεις να γίνεται κάτι χωρίς χρήμα; Δηλαδή εσύ θες πολιτιστικές εκδηλώσεις χωρίς χρήμα. Εσυ δουλεύεις χωρίς να πληρωθεις δηλαδή; Δεν εχουν κόστος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις; τι γίνεται τζαμπα σήμερα; που ζεις ρε φιλε; Στην ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ; Να μιλήσεις για υπερβολικη σπαταλη το καταλαβαίνω αλλα το να λες ευτυχώς δεν θα γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις; τι να πω; και έναν τσομπανη να ρωτήσεις, χωρίς να έχω κατι με το συγκεκριμένο τιμιοτατο επάγγελμα, θα σου πει πως θα του ΑΡΕΣΕ να δει κατι πολιτιστικό, θέατρο, χορό, οτιδήποτε άλλο. Εσενα δεν σου αρέσουν;

      Διαγραφή
  3. Κατσαμπίρη έγινες ρεζίλι. Και το χώμα αγοράζετε ρε; Δεν ντρέπεστε λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γράψεις και ποιοι πήραν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Σολδάτος και οι άλλοι δύο Κομποτιάτης και ο σύμβουλος είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στα λεφτά από το ΕΣΠΑ. Χωράφι στη Κατούνα, ποδήλατα, παιδικές χαρές, ψηφιακή σύγκλιση ίσον 1.000.000 ευρώ. Μεγάλα φαγοπότια . Έχουν το θράσος και κυκλοφορούν. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατσαμπίρη το χώμα το αγόρασες έναντι 15.000 ευρώ από το κουμπάρο του Τσακάλη το Ντουραντώνη. Τόσο λίγος δεν φανταζόμουνα ότι θα είσαι. Σε ψήφισα αλλά αποδείχτηκες λιγούρης. Ακου 420 ευρώ για δύο βράδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Λάκιας ο Στούπας που την 1-9-2014 θα σταματούσε το πάρτι των απευθείας αναθέσεων του Σολδάτου και της παρέας του τι λέει για όλα αυτά; Αυτή τη τύχη έχουν οι πολιτικοί γυρολόγοι και αυτοί που δεν τιμούν το λόγο τους. Γίνονται περίγελως στη κοινωνία. Ο Αποστολάκης Λάκια σου πήρε τους ψήφους , βγήκε Δήμαρχος και σε βάζει να υπογράφεις αντί αυτού. Ξέρεις τι ακριβώς υπογράφεις; Τη πολιτική και όχι μόνο ευθύνη την έχεις εσύ και ο Δήμαρχος και όχι ο υπάλληλος που λένε τα έγγραφα στις πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν τα δώσουν με διαγωνισμό ούτε ψηφοθηρία κάνουν, ούτε κονομάνε. Αυτό τους ενδιαφέρει και όχι το συμφέρον των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμάσε Θύμιο Φερεντίνο ποιος έγραφε για πλαστά τιμολόγια ; Ο κυρ Παντελής έγραφε. Τώρα τι κάνει ο ίδιος; Τα ίδια κάνει. Γιατί Θύμιο δεν τα αναδεικνύεις όλα αυτά; Με λίγο μυαλό φαίνονται από μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 240.000 ευρώ οι δύο παιδικές χαρές; Μεγάλα γλέντια και φαγοπότια Κώστα. Μην σταματάς να γράφεις, δεν ξέραμε τίποτε από όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κανει αλλα μην ενθουσιαζεσαι κ τόσο. Δεν βγάζει τα απόρρητα έγγραφα της CIA και του FBI στην ΦΟΡΑ, δημοσιευμένα στοιχεία στην διαύγεια ειναι. Ψαξου και εσύ λιγο και μην τα περιμένεις ολα από τον Κωστα.

      Διαγραφή
  11. Δήμαρχε ο Παντελής, ο Τσακάλης, ο Στούπας, ο Κατσαμπίρης θα σε στείλουν στη Γαύδο. Η Γαύδος βρίσκεται νότια της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Τσόλιας ο Δηκολάφος στους προηγουμένους μέχρι να τσακωθεί με το Σολδάτο τους πουλούσε νερό. Στους τωρινούς ο κουμπάρος του Ντόφαλου , ο Κουρκοτζές ο Ανδρέας τους πουλάει χώμα. Αντιδήμαρχε Οικονομικών και μέλος του Δσ του ΦΟΣΔΑ κ Στούπα Θεόδωρε το χώμα που παραλάβατε αξίας 15.000 ευρώ ήταν καλής ποιότητας; Μέλι μυρωδάτο και άφθονο ήταν . Σοβαρότητα μηδέν. Θράσος άφθονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι προηγουμενοι τουλαχιστον αγοραζαν νερο να μην διψαμε αυτοι τωρα χωμα να μας χωσουν...ακου χωμα σε εργο που πληρωνουμε προσωπικο και εργολαβο με αναθεση 600000 ευρω.για κοιτατε διαυγεια και τα λεμε κυριοι πρωην και νυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έντιμοι και καθαροί Δημοτικοί Σύμβουλοι πως τα ανέχεστε όλα αυτά; Σε λίγο θα αμφιβάλουμε και για σας. Μήπως μαντέψετε και σεις από το μέλι; Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατσαμπίρη πολύ γρήγορα τα έμαθες τα κόλπα. Αυτά μόνο αρπαχτικά τα κάνουν. Κρίμα και σε ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατσαμπίρη έγινες πιόνι των εργολάβων και της εταιρείας που λειτουργεί το ΧΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κύριος από τα Παλιάμπελα που αμείβεται με 2.500 ευρώ το μήνα από το Δήμο ονομάζεται Κουφοβασίλης Θεμιστοκλής. Ένα ρουσφέτι του Αποστολάκη που πληρώνουμε οι Δημότες. Έτσι κερδίζουν τις εκλογές. Τα άλλα παιδιά που έχουν πτυχία αγναντεύουν και οι ημέτεροι αμείβονται με εξωφρενικό μισθό. Η Αντιπολίτευση τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δήμαρχε γιατί δεν σε υπολογίζουν και τρώνε με χρυσά κουτάλια; Να τους διώξεις διαφορετικά σε κρατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βασίλη Σώζο , ο Κώστας σε προκάλεσε να μιλήσεις. Αν δεν το κάνεις σημαίνει ότι συγκαλείπτεις τη προφανή λαμογιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν γράφουν τόσα εικονικά τιμολόγια για γραφική ύλη , φαντάζομαι τι γίνεται στα έργα και τις προμήθειες. Είναι απαράδεκτη σπατάλη και κάποιοι κονομάνε.
    Πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών από άλλο νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κώστα μέχρι τώρα το Τσακάλη και το Γούδα έχεις γράψει ότι πήραν απευθείας αναθέσεις. Πρέπει να γράψεις και τους άλλους. Διαφορετικά λες ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής δεν βλέπουν κατάφωρη παραβίαση της νομοθεσίας. Γιατί δεν ελέγχουν; Δημοτικοί Σύμβουλοι αντιδράστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δύο παιδικές χαρές 240.000 ευρώ ; Εισαγγελέας δεν υπάρχει να παρέμβει; Εδώ είναι βρωμιά και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συνδημότη 5:56 μμ στο κατάλληλο χρόνο θα γράψω και τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους που πήραν απευθείας ανάθεση , όπως και άλλους που δεν κάνουν τον έλεγχο που οφείλουν να κάνουν.

    Σκέπτομαι το εξής. Ενώ ξέρουν ότι υπάρχει η διαύγεια , τολμούν να πολιτεύονται με αυτό το προκλητικό τρόπο. Φανταστείτε να μην υπήρχε η διαύγεια τι θα γινόντανε.

    Τη Δευτέρα 18-7-2016 θα συνεχίσουμε την ενημέρωση σας. Ματαιοπονούν κάποιοι αν νομίζουν ότι θα τα αφήσω στη μέση. Σας είπα έγκαιρα και δυνατά , αν συνεχίσετε τη πολιτική των απευθείας αναθέσεων θα χάσετε το ύπνο σας. Δυστυχώς δεν το πήρατε το μήνυμα.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δηλαδή ολα αυτα γίνονται μόνο για την ενημέρωσή μας; Γι'αυτό γίνεται λόγος για "ποτάμι ενημέρωσης"; Για ουσιαστικό αποτέλεσμα, δηλαδή ποινικές ευθύνες και ΤΙΜΩΡΙΑ των υπευθύνων, αν υπάρχουν, ουτε λόγος πλεον; Σα να υποβιβάστηκε η αξία του αγώνα, μόνο σε οτι αφορά την ενημερωση. Μια απορία ενός που δεν γνωρίζει καλα τα πραγματα. Οι απευθείας αναθέσεις που λέτε, προβλέπονται από κάποιον νόμο, ΘΕΛΩ να πω, εχει την δυνατότητα ο Δήμος να κανει απευθείας αναθέσεις; αν την εχει, τοτε γιατί κάνουμε φασαρία; αν δεν την εχει γιατί δεν εχει παρέμβει ο Εισαγγελέας και γιατι δεν έχετε πάρει αυτα τα στοιχεία να τα πατε στον Εισαγγελέα για να ασκηθούν ποινικές διώξεις;
    Περιμένω μια απαντηση. Ένας πολίτης που προσπαθεί να βγάλει μια άκρη από αυτα που γράφονται και από αυτα που δεν γράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε συνδημότη οι απευθείας αναθέσεις προβλέπονται σε έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες. Για παράδειγμα σεισμό, πλημύρα, πυρκαγιά και παρόμοιες περιπτώσεις. Πέρυσι το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές λογικό ήταν να έχουμε απευθείας αναθέσεις για λόγους ευνόητους.

    Το ύψος των απευθείας αναθέσεων ετησίως έχει ανά Δημοτική Ενότητα μία οροφή χρηματική . Είναι 20.000 ευρώ ανά έργο και Δημοτική ενότητα ετησίως.

    Στο Δήμο μας διαχρονικά όπως διαβάζετε και παρακαλώ θα διαβάζετε κάθε Δευτέρα στα άρθρα μου και οι δύο παράμετροι παραβιάζονται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

    Σε ότι με αφορά πήγα , πηγαίνω και θα πάω στα αρμόδια όργανα της συντεταγμένης πολιτείας πολλές υποθέσεις που χρειάζονται έλεγχο. Είναι αυτονόητο ότι ούτε εισαγγελέας είμαι, ούτε δικαστής, ούτε ελεγκτική αρχή.

    Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών μου για παράδειγμα είναι η παραπομπή δύο Δημοτικών συμβούλων εν ενεργεία στο πειθαρχικό όργανο των ΟΤΑ για διαπιστωμένη παράβαση της νομοθεσίας. Αποτέλεσμα είναι τα πρόστιμα στο Δήμο γιατί κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

    Θα μου επιτρέψετε όμως τα βήματα μου και τις κινήσεις μου να τις καθορίζω εγώ τόσο χρονικά όσο και παρεμβατικά. Μην ξεχνάτε τα τεράστια πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που έχω απέναντι μου. Δεν φοβάμαι κανέναν παρά μόνο το Θεό.

    Χαίρομαι πολύ για το ενδιαφέρον σας και πιστέψτε με ένας από τους σκοπούς μου είναι να αφήσουμε όλοι το καναπέ της τηλεόρασης και να προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας. Επιπρόσθετα θα χαρώ να συναντηθούμε και να κουβεντιάσουμε. Εκεί θα πούμε και πολλά που προς το παρόν δεν θέλω να γράψω. Θεού θέλοντος θα βγουν στο αέρα με πολλούς τρόπους . Αυτό αποτελεί δέσμευση απέναντι στους αναγνώστες της ιστοσελίδας και τους πολίτες.

    Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 η συνέχεια των άρθρων μου με αποκαλυπτικά στοιχεία κατασπατάλησης του Δημοσίου χρήματος.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο