Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Μεσολόγγι: Συνελήφθη επικίνδυνη Αλβανίδα, μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες!

  • Λήστευε στην Αμαλιάδα, έμενε στην Πάτρα, συνελήφθη στο Μεσολόγγι!


     Στη σύλληψη μιας άκρως επικίνδυνης Αλβανίδας κακοποιού, προχώρησαν στις 11:30 χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι, αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ Αιτωλίας. Πρόκειται για 35χρονη, η οποία αναζητούνταν από το 2013, καθώς σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Αμαλιάδας και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστεία, που είχε σημειωθεί πριν από τέσσερα χρόνια στην περιοχή της Ηλείας. Ο εντοπισμός και η σύλληψη της Αλβανίδας, έγινε στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου ρουτίνας, ενώ διέμενε μόνιμα στην περιοχή των Μποζαϊτίκων στην Πάτρα......



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Συνελήφθη, χθες (13-7-2016) αργά το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, μια 35χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία αναζητούνταν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστεία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έρευνα αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός η 35χρονη και από τον έλεγχο των στοιχείων της προέκυψε ότι αναζητούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστεία.
Σημειώνεται ότι, σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, για τα προαναφερόμενα αδικήματα.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου».

Νίκος Αγγελόπουλος
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο