Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Στη «φάκα» της Ασφάλειας Αγρινίου, Βούλγαροι μέλη της σπείρας των απατεώνων που είχαν αναστατώσει την περιοχή!

Πρώτη ενημέρωση:
Στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου βρίσκονται και ανακρίνονται από το μεσημέρι, δύο αλλοδαποί, ως βασικοί ύποπτοι για συμμετοχή στη σπείρα των απατεώνων που εξαπατούν ηλικιωμένα άτομα μέσω τηλεφωνικών κλήσεων....
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr η Ασφάλεια Αγρινίου έχει «δέσει» την υπόθεση και οι δύο αλλοδαποί φέρονται να έπαιζαν το ρόλο του εισπράκτορα στη συμμορία, που από τις αρχές της εβδομάδας είχε αναστατώσει ολόκληρη την περιοχή με εκατοντάδες απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης, χρησιμοποιώντας την γνωστή πλέον μεθοδολογία των δήθεν θανατηφόρων τροχαίων που έχουν προκαλέσει συγγενικά πρόσωπα των υποψήφιων «θυμάτων» τους. Η προανακριτική διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία. Πρόκειται για σπουδαία επιτυχία των τοπικών Διωκτικών Αρχών, ενώ υπενθυμίζουμε ότι οι δράστες την περασμένη Δευτέρα απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ από μία 76χρονη στην Καμαρούλα.

Νεότερη ενημέρωση: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν πριν από λίγη ώρα, οι προσαγωγές των δύο Βούλγαρων υπηκόων 42 και 48 ετών, που από το μεσημέρι ανακρίνονταν ως βασικοί ύποπτοι για συμμετοχή στη σπείρα των απατεώνων που εξαπατούν ηλικιωμένα άτομα μέσω τηλεφωνικών κλήσεων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε ηλικιωμένους. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το πρωί, ενώ η υπόθεση θα παρουσιαστεί αύριο το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.
Νίκος Αγγελόπουλος 
sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο