Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Στοιχεία σοκ για το όργιο κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!

ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ!!:
-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:  14.914,15 ευρώ !!!!!
-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: 38.995,92 €!!
-ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: 30.936,84 €!!
-ΈΞΟΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ: 3.990 €!! 
-ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ... ΚΙ ΟΜΩΣ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ!!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
 ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους (ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ)
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη 
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
-ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

     Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρακολουθώντας την επικαιρότητα και με απλές σκέψεις συνάγετε  το συμπέρασμα ότι βρίσκεται σε κινητικότητα το θέμα  της  ΑΜΕΣΗΣ  μεταφοράς των απορριμμάτων του Δήμου Λευκάδας στον ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας.
      Προτείνω στη συνεδρίαση του ΔΣ του Ιουλίου που θα γίνει στη Πάλαιρο να συζητηθεί το θέμα και να παρθεί απόφαση για ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
      Με τη βροντερή αρνητική ψήφο μας στη μεταφορά θα οπλίσουμε το Δήμαρχο και το ΔΣ  στις πιέσεις που θα δεχθούν , με το πιο ισχυρό όπλο στη Δημοκρατία που δεν είναι άλλο από ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ της ΘΕΛΗΣΗΣ των ΔΗΜΟΤΩΝ.
    Αν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κυρίως της Παλαίρου το πιστεύουν, μπορούν με υπογραφές ως ορίζει ο κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων να το επιβάλλουν ως θέμα συζήτησης. Τα υπόλοιπα είναι επικίνδυνες υπεκφυγές και αοριστολογίες. Σε καινούργιο εντέλλεσθε όποιος ή όποιοι δεν το αντέχουν ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.......




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
   Σήμερα ξεκινάμε με δαπάνες που έγιναν από 1-1-2013 μέχρι 31-8-2014 επί Δημαρχίας του κ Σολδάτου. Είναι διάστημα 20 μηνών και αφορούν τη συντήρηση του αυτοκινήτου του Δήμου με αριθμό κυκλοφορίας   ΚΗΙ 3728.

Για το 2013 έχουμε:


ΣΥΝΟΛΟ 6.678,94

Για το  διάστημα 1-1-2014 μέχρι 31-8-2014  έχουμε: 


ΣΥΝΟΛΟ 8.235,21

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ:  6.678,94 + 8.235,21= 14.914,15 ευρώ !!!!!

      Αν αυτό δεν είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, τότε ομιλούμε και γράφουμε άλλη γλώσσα. 

      Κυρίες και Κύριοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι πληροφορηθείτε ποιο είναι το αυτοκίνητο του Δήμου με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 3728. Τις δαπάνες αυτές τις ψηφίσατε κατά πλειοψηφία στους απολογισμούς του 2013 και του 2014. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ για τη θετική ψήφο σας.

 Με την επισήμανση ότι η διαχείριση αυτή για το συγκεκριμένο θέμα ήταν η χειρότερη για τους Δημότες που πληρώνουν σταματώ  εδώ,  και ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
 Σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα τεθεί ως θέμα ο απολογισμός του 2015 .
Ανάμεσα στις άλλες δαπάνες έχουμε τις παρακάτω,  που αφορούν προμήθεια και συντήρηση κάδων απορριμμάτων:
ΣΥΝΟΛΟ: 38.995,92
    Είναι σεβασμός η διαχείριση αυτή του δημοσίου χρήματος; Είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Ποιος λόγος υπήρχε να μην γίνει αδιάβλητος διαγωνισμός;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
      Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο. Πρόεδρος είναι ο κ Αποστολάκης Παντελής, Αντιπρόεδρος ο κ Τραυλός Σωτήριος και μέλη του ΔΣ η κα Πανταζή Παναγιώτα, ο κ Κουτιβής Ευάγγελος, η κυρία Αντωνίου-Αντωνάκη Ρομπίνη  ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, ο κ Γεροκωστόπουλος Κώστας και η κ Μπουμπούλη Αφροδίτη

Οι δαπάνες για ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του Δήμου  από 1-9-2014 μέχρι  17-7-2016 είναι η παρακάτω:
2014


ΣΥΝΟΛΟ 2.269,85

2015
ΣΥΝΟΛΟ: 21.466



2016


ΣΥΝΟΛΟ 7200,99

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ


ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ:  30.936,84

Αυτά συμβαίνουν στο δικό μας Δήμο. Στο Δήμο Λευκάδας δείτε τι έγινε το 2015:


   Έγινε πρόχειρος διαγωνισμός για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο ποσό των 12.000 ευρώ.
   Το Κέντρο του Δήμου μας έκανε απευθείας αναθέσεις; Το μεγαλύτερο  χρηματικό κομμάτι  πήγε στο κ Κτίστη Παναγιώτη. 
    Και αν νομίζετε ότι ο κύριος εισέπραξε μόνο αυτά τα χρήματα κάνετε λάθος. Ο κ. Κτίστης προσφέρει έναντι αμοιβής Ηχητικές Υπηρεσίες , έτσι λένε τα εντάλματα πληρωμής. 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ... ΚΙ ΟΜΩΣ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ!!!

   Το Κέντρο Μέριμνας ανάρτησε έγγραφο στη διαύγεια με ΑΔΑ   691ΒΟΛΧΖ-5ΡΩ. Εδώ έχουμε δαπάνη για προμήθεια Πασχαλινών Λαμπάδων!!!!!!! αξίας 306,90 ευρώ. Δικαιούχος είναι ο κ Κτίστης Παναγιώτης. Δεν είναι αστείο. Είναι πραγματικότητα. Παρακαλώ δείτε το:





Δεν κάνω σήμερα κανένα σχόλιο. Θα δημοσιεύσουμε και άλλες δαπάνες του Κέντρου και θα πούμε πολλά.

     Παρακαλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να δουν από τη διαύγεια του Κέντρου το έγγραφο με ΑΔΑ :6Χ39ΟΛΧΖ-Ε7Λ ΚΑΙ Θέμα: 2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ οικ έτους 2016. Διαβάστε την αιτιολογία κάθε αύξησης των ποσών. Απίθανα πράγματα που προκαλούν τη κοινή λογική, αν τα συνδυάσει κανείς με τις μέχρι τώρα δαπάνες. Η συνέχεια τη Δευτέρα 18-7-2016.
  • Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά στο Κέντρο Μέριμνας του Δήμου μας; 
  • Η απάντηση –γνώμη μου προσεχώς.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:
  Κλείνουμε για σήμερα με δαπάνες του Κέντρου Μέριμνας με τίτλο :
  Έξοδα Ενημέρωσης και Προβολής Δραστηριοτήτων ΝΠΔΔ:


ΣΥΝΟΛΟ 3.990 !!!!! ΕΥΡΩ.
  • Ποιος λόγος υπάρχει να χρησιμοποιεί το Κέντρο τη τελευταία σελίδα ολόκληρη και έγχρωμη  για διαφήμιση είναι ερώτηση προς απάντηση. Ρώτησα ειδικούς για το κόστος.  Ρωτήστε και εσείς.



ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
    Οι παραπάνω δαπάνες είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.  Είναι πρόκληση σε συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης μεγάλης μερίδας των πολιτών να συμβαίνουν αυτά. Η κυριότερη αιτία που συμβαίνουν, είναι γιατί δεν υπάρχει έλεγχος.
    Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει προ πολλού χάσει τα βήματα της λειτουργίας του και του ρόλου του. Συζήτηση ουσιαστική δεν γίνεται. Η πλειοψηφία έχει αντίληψη ιδιοκτησιακή του Δήμου. Η  μείζονα Αντιπολίτευση είναι παγιδευμένη στα δικά της λάθη και στις δικές της πολιτικές αμαρτίες.
     Υποχρέωση μου και δέσμευση μου  απέναντι στους Δημότες είναι να ενημερώνω για το τι ακριβώς γίνεται. Παράλληλα να διατυπώνω προτάσεις.
                                       
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
Την Δευτέρα 25  Ιουλίου 2016  η συνέχεια με το πέμπτο μέρος της επιστολής....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ:
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ:



32 σχόλια:

  1. Τελικά όλοι αρμέγουν τον Δήμο, όπως μπορει ο καθένας και ο Δήμος όπως μπορεί τους προσφέρει τα "γαλατακι" του, που δεν ειναι άλλο από χρηματα. Δεν είπαμε, να πληρώσεις, δεν γίνεται τιποτε δωρεαν, αλλα χρειάζεται κ λιγη φειδω με το δημόσιο χρήμα, ειδικά στις μέρες μας, όπου ουτε 50λεπτο δεν πρέπει να παει χαμένο κ χωρίς αντίκρυσμα.
    Δεν ειναι πρωτόγνωρα όμως αυτά. Αλλωστε ο Δήμος ειναι μια μικρογραφία της κοινωνίας στην οποια ζούμε...."όποιος πρόλαβε να αρπάξει, άρπαξε...όποιος δεν άρπαξε ας πρόσεχε ο χαζός". Αυτη δυστυχως ειναι η νοοτροπία που επικρατεί. Σε οτι αφορά τις δαπάνες, ας μην ρίχνουμε το φταίξιμο μόνο στον Δήμο, αλλα και σε αυτούς που μπορει να υπερκοστολογουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον Δήμο. Εχουν κ αυτοι μερίδιο ευθύνης για την κατασπατάληση. Ο καθένας πρεπει να παίρνει το μερίδιο ευθύνης Λούβρου αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος είναι άσχετος και επικύνδινος. Ο Κτίστης έχει ένα ΑΦΜ και για την παροχή ήχο - φώς , αλλά και για το εργαστήριο που έχει με λαμπάδες και κεριά Κ.α πιθανώς στο διαύγεια έβγαλε μια από τις δύο δραστηριότητες. Κύριε Τριακωνσταντή προτού γράφεται πρέπει να ρωτάτε . Αλλά εσείς το μόνο που θέλεται μάλλον ειναι διαφήμηση και εξουσία. Τίποτα από τα δύο δεν θα περάσει . Τον μάθαμε τον ρόλο σας . Παρακαλώ να δημοσιευθεί . Μην προστατεύεται άλλο την παραπληροφόρηση
    Εππαγελματίας Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΑΛΑΕΙ 12000 Χ 3 χρόνια = 36000. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΥΚΑΔΟΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΡΕΩΣΗΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ , 28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ , ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΟΥΧΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ .......... ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ..... ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ περίπου 45000 ΜΕ 50000 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΟΣ Χ 3 χρόνια = 135000 ΜΕ 150000.

    ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΑΠΑΝΗθΙΚΑΝ 30000!!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙΧΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ!!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ!!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ!!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε ο Παντελής σας έχει κάνει ρεζίλι. Διώξε όλους τους δικούς σου από το Κέντρο Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΈΞΟΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ: 3.990 €!!

    Ποιός είναι αυτός ο Ακαρνανικά Νέα που τσεπώνει τέσσερες χιλιάδες ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άνθρωπος αυτός ο Σολδάτος ήταν τόσα χρόνια Δήμαρχος και δεν ντρέπεται καθόλου; Με αυτά τα χρήματα θα αγόραζε καινούργιο αυτοκίνητο. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είστε σοβαροί εκεί στον Δήμο; 30000 ευρώ ο Κτιστης; Λαμπάδες που πούλαγε ακριβώς για να ξέρουμε ή είναι σαν το καρναβάλι στην Παλαιρο που τον πληρώσαμε για φωτισμό και ήταν μέρα Θεού; Δεν νομίζω να έχει περάσει χειρότερη δημοτική αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαφήμιση στα ακαρνανικα νέα γελάν οι πέτρες έτσι είναι οι κολλητοί βοηθάει ο ενας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε σοβαροί εκεί στον Δήμο; 30000 ευρώ ο Κτιστης; Λαμπάδες που πούλαγε ακριβώς για να ξέρουμε ή είναι σαν το καρναβάλι στην Παλαιρο που τον πληρώσαμε για φωτισμό και ήταν μέρα Θεού; Δεν νομίζω να έχει περάσει χειρότερη δημοτική αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλα φαγοπότια λέγονται αυτά. Η κατασπατάληση είναι λέξη ευγενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να γράψεις πιο είναι το αυτοκίνητο αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε έχασες τον έλεγχο , συμμετέχεις και σύ ή και τα δύο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγγραφο δ.λευκαδας του 2015 φρεσκο και μονο για μια φορα. Συνεχισε Κωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είχαμε ένα φωτογλύφτη με μπλογκ. Τώρα μας βγήκε και ένας γραφογλ@@@@@ς. Κάθε γράψιμο και ένα χιλιάρικο. Κάθε χρόνο πληρώστε τα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ για να διαβάζετε ότι πληρώνει ο Δήμος.
    Ξαναβγές να πάρεις συνδρομές.........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα κατάλαβα τη φοβερή προσωπική επίθεση που κάνατε τρόφιμοι του Δημαρχείου. Κώστα ξεφρακωσέτε τους. Ποτέ δεν είχαμε τέτοια πληροφόρηση. Πρόσεχε όμως γιατί είναι αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 6:31 ο Κώστας θέλει να γίνονται διαγωνισμοί όπως έγινε στη Λευκάδα. Γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Πόσο απλά να το γράψει ο άνθρωπος. Μήπως είσαι από τους συτιζόμενους του Δημαρχείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στούπια Αντιδήμαρχε Οικονομικών αυτό το πάρτι των απευθείας αναθέσεων θα σταμάταγες; Είπες ψέματα. Το γιατί μένει να δούμε. Μήπως και σύ...... στο μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντιπολίτευση υπάρχει; Αυτοί δεν θα αφήσουν τίποτε ρε, ξυπνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας με καθαρά χέρια γιατί ανέχεστε όλα αυτά και δεν μιλάτε; Η κοινωνία βοά εις βάρος σας και σεις κάθεστε να σας ξευτελίζει ο κάθε Παντελής. Γιατί; Σας ψήφισα και τους δύο Κυριακές. Περιμένω να δω τις πράξεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρε γραφείο τύπου του δημάρχου Σολδατος αε πείραξε; τα αίσχη του Κτιστη και της εφημερίδας δεν σε πείραξε; πες μας πόσα πληρώνεσαι να σου πούμε αν αξίζεις τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και όλα αυτά την στιγμή που ο δήμος μας χρωστάει δύο χρόνια 400 ευρώ σε μαγαζί με εκτυπώσεις στην Πρέβεζα σε ένα μεροκάματιαρη άνθρωπο. Και η απάντηση του Τάκη είναι ότι ο Δήμος δεν έχει λεφτά. Ντροπή σας ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 31.000 ευρώ ήχος και φως! Και 4.000 διαφήμιση σε εφημερίδα! Αυτή και αν είναι φαρσοκωμωδία! Για αυτό πανο και Σπύρο δεν βγάζετε άχνα που δεν γίνονται φέτος πολιτιστικές ενώ με τον Σολδάτο την τελευταία χρονια σκούζατε σαν αρπακτικά. Ποιος έχει μισθό 31.000 φέτος; Βρώμικα και δυσοσμία. Τόσο πουλάτε την υπόληψη σας πανο και Σπύρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανεξάρτητη δημοσιογραφία με μισθό από τον Δήμο. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η διενέργεια Δημοψηφίσματος για τα σκουπίδια από τη Λευκάδα είναι η πρόταση σωτηρίας για τη περιοχή μας. Τι θα κάνουν οι Σύμβουλοι της Παλαίρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν έχει το πολιτικό θάρρος ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος για την κίνηση των οχημάτων του Δήμου να βγει και να πει ποιο είναι το αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 3728; Μην ξεχνά τη περίοδο αυτή ήταν Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Αν δεν το πει , ας το πει Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ή τελικά ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ¨Ξέπεσαν σαν νηστικά αρπαχτικά στο δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ντροπή στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Να ξοδεύει ένα τόσο ιλιγγιώδες πόσο για την αγορά πασχαλινών λαμπάδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Επίσης, θέλω να θίξω ένα μεγάλο ζήτημα. Πριν από κάποια χρόνια ξεκίνησε στον τότε νεοσύστατο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας το γνωστό πρόγραμμα με τα ποδήλατα (Που πήγαινες στον δήμο, πλήρωνες και έπαιρνες ποδήλατο με κωδικό από κεντρικό μέρος της εκάστοτε πόλης) Σήμερα σε αυτά τα ποδήλατα δεν δαπανιούνται τα ανάλογα χρήματα για την συντήρηση τους, ώστε από τα 20 ποδήλατα που υπήρχαν να υπάρχουν 12 ή και ακόμη λιγότερα (χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάλαιρος)


    Γι'αυτό ο Σολδάτος δεν έβαλε υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης και της 25ης Μάη του 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ντροπή στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Να ξοδεύει ένα τόσο ιλιγγιώδες πόσο για την αγορά πασχαλινών λαμπάδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Επίσης, θέλω να θίξω ένα μεγάλο ζήτημα. Πριν από κάποια χρόνια ξεκίνησε στον τότε νεοσύστατο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας το γνωστό πρόγραμμα με τα ποδήλατα (Που πήγαινες στον δήμο, πλήρωνες και έπαιρνες ποδήλατο με κωδικό από κεντρικό μέρος της εκάστοτε πόλης) Σήμερα σε αυτά τα ποδήλατα δεν δαπανιούνται τα ανάλογα χρήματα για την συντήρηση τους, ώστε από τα 20 ποδήλατα που υπήρχαν να υπάρχουν 12 ή και ακόμη λιγότερα (χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάλαιρος)


    Γι'αυτό ο Σολδάτος δεν έβαλε υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης και της 25ης Μάη του 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Σολδάτος δεν έβαλε υποψηφιότητα γιατί ήταν χαμένος από χέρι. Βέβαια υπονόμευσε το Φερεντίνο κυρίως στον πρώην Δήμο Παλαίρου. Αυτός είναι ο λόγος που το δίδυμο Αποστολάκης- Τσακάλης τον προσέχουν σαν τα μάτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο με αριθμό ΚΗΙ 3728;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δήμαρχε διώξε αυτούς που σε ρεζίλεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα ανταλλακτικά για τους κάδους είναι πανάκριβα και η τεχνολογία είναι σπάνια για να τους επιδιορθώσουμε. Βρε δεν ντρέπεστε εκεί στο Δήμο. Υποφέρουμε και σεις σπαταλάτε το χρήμα με αυτό το τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο