Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Τοποθετήθηκαν Πίλαρς για τα τουριστικά σκάφη στην παραλία Αστακού (ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου)



      Πραγματοποιήθηκε χθες η τοποθέτηση 10 Πίλαρς (κιβώτια τροφοδοσίας ρεύματος και νερού για τα σκάφηκάτι που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στα τουριστικά σκάφη που φτάνουν στην παραλία του Αστακού.
   Στην εγκατάσταση προχώρησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου (10 τεμ. pillars παροχής εξυπηρέτησης σκαφών τύπου “Sourcelec 266” (με 4παροχές νερού, 4 μονοφασικές παροχές ρεύματος -16Α και kit νυκτερινού φωτισμού) και κόστισαν συνολικά 14.760,00 ευρώ.....











2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΛΑΡΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΛΑΡΣ,[ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ].ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΚΑΦΑΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ-ΑΓΓΛΟΥΣ-ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΑΡΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστους να κοιμούνται , γιατί εμείς δεν κοιμόμαστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο