Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Χτίζεται με προσοχή η νέα Φλόγα Παλαιομάνινας

Με προσεχτικά βήματα χτίζεται η νέα Φλόγα Παλαιομάνινας καθώς και τη νέα σεζόν στοχεύει ψηλά. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Βαλάντης Ζώης, χτίζει μια ομάδα που έχει ως βασικά στοιχεία , την ενέργεια με παίχτες μικρούς σε ηλικία κατά κύριο λόγο και ποιότητα....

Άμεσος συνεργάτης του Ζώη στη Φλόγα θα είναι ο Παναγιώτης Μπενέκος που είναι γυμναστής και έχει εργαστεί στις Ελπίδες Αγρινίου και στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Περιστερίου.
Στα του ρόστερ , ανανέωσε ο 24χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Καντάνης , ο 22χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Διαμάντης, o 25χρονος μέσος Σπύρος Νούλας και τελευταίος χρονικά που ανανέωσε ήταν ο 27χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Καντάνης.
Η Φλόγα απέκτησε τον 24χρονο δεξιό μπακ Αλέξανδρο Μπούρο από τον Αχελώο Αγγελοκάστρου , τον 24χρονο αμυντικό Παντελή Παναγιωτόπουλο από Απόλλων Δοκιμίου  ενώ προχθές “έσκασε” και επιστροφή του Πάνου Καρύμπα που δώσει εμπειρία και ποιότητα , έπειτα από ενάμιση χρόνο όπου αγωνίστηκε σε Όμηρο, ΑΕ Βάλτου και Θύελλα Παραβόλας.
Επαφές και συμφωνίες υπάρχουν και με άλλους παίχτες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και μερικές μάλιστα  εκπλήξουν ευχάριστα.
allsportsagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο