Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: «Χάθηκε η μπάλα» στον έλεγχο των Δαπανών! Δήμαρχε κ. Αποστολάκη έχετε τη πλήρη πολιτική ευθύνη! Προκαλείτε τους δημότες με αυτές τις δαπάνες! Μείζονα αντιπολίτευση δυστυχώς δεν υπάρχει!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους.(ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ)

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  • Δήμαρχε κ. Αποστολάκη 
  • Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 


-ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

     Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
    Οι αποφάσεις του ΔΣ είναι υποχρεωτικό πολιτικά, νομικά, δεοντολογικά και κυρίως ΗΘΙΚΑ να υλοποιούνται. Αν δε αυτές είναι και αποτέλεσμα κορυφαίων δημοκρατικών διαδικασιών όπως λαϊκών συνελεύσεων είναι περισσότερο αναγκαίο και επιτακτικό να υλοποιούνται.
      Φυσικά αναφέρομαι στη υδροδότηση Πογωνιάς- Στένου και ευρύτερης περιοχής. Αναμένω την ενημέρωση από το Δήμαρχο, την αρμόδια Αντιδήμαρχο (αν υπάρχει, γιατί μέχρι τώρα η φωνή της για το θέμα είναι άγνωστη) και τη παρέμβαση, του καθενός σας ξεχωριστά,  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Ιουλίου,  που σύμφωνα με απόφαση σας θα γίνει στη Πάλαιρο.
      Εξάντλησα όλα τα περιθώρια δημοκρατικού διαλόγου και παρεμβάσεων  τόσο σε πολιτικό όσο και υπηρεσιακό επίπεδο. Το μόνο που μου μένει είναι να απευθυνθώ παρότι ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ σε άλλη υπηρεσία της συντεταγμένης πολιτείας. Ο εμπαιγμός έχει και τα όρια του. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ, και ο καθένας σας  ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
        Οι αρμόδιοι του Δήμου να ενημερώσουν το ΔΣ και τους Δημότες ποιο είναι το αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 3728 που για τη συντήρηση και επισκευή του οι Δημότες πληρώσαμε τους τελευταίους είκοσι μήνες Δημαρχίας του κ. Σολδάτου το ποσό των 14.914,15 ΕΥΡΩ!!!! Το λόγο έχει ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και ο αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας........




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
  Εδώ έχουμε δαπάνες που αφορούν τη συντήρηση, λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της Βόνιτσας και του αποχετευτικού δικτύου της Βόνιτσας:
ΣΥΝΟΛΟ: 97.147 €

      Στις δαπάνες αυτές οι δύο πρώτες αφορούν τη πληρωμή του κ. Κουφοβασίλη Ευστ. Θεμιστοκλή από τα Παλιάμπελα. Ο εν λόγω κύριος εισέπραξε το έτος 2015 μαζί με το ΦΠΑ το ποσό των 34.600 Ευρώ!!!!!!!. Ερευνήστε αυτή τη δαπάνη. Πέραν του απαράδεκτου της υψηλής αμοιβής τίθενται και θέματα νομιμότητας. Εδώ φυσικά δεν έπρεπε να γίνει απευθείας ανάθεση γιατί ανάμεσα στα άλλα ο Δήμος διαθέτει δυο χημικούς μηχανικούς και ένα μηχανολόγο μηχανικό. 

  • Πρόκειται για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος απαράδεκτης και προκλητικής σε συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης των πολιτών και δεδομένου ότι υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με 27 χρόνια υπηρεσίας αμείβεται με το ποσό των 16.500 ευρώ το έτος. 
  • Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας έχουν το λόγο. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δέχονται και θα ψηφίσουν αυτή την δαπάνη;


  • Εννοείται θα ότι θα πάρει το δρόμο για έλεγχο νομιμότητας.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
Παρακάτω ακολουθούν δαπάνες  που έγιναν με απευθείας αναθέσεις από το Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου. Παρακαλώ το Δήμαρχο και το καθένα από εσάς να πληροφορηθείτε και να ελέγξετε κυρίως, πως παίρνονται οι αποφάσεις του Κέντρου κατά τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:
Οι δαπάνες αυτές αφορούν συντηρήσεις που έχουν να κάνουν με ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ σιδηροκατασκεών και αλουμινοκατασκευών των γηπέδων και των παιδικών σταθμών. Παρακαλώ προσέξτε ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. Οι δαπάνες έγιναν με απευθείας αναθέσεις από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης με Πρόεδρο το κ. Αποστολάκη Παντελή:




ΣΥΝΟΛΟ: 29.178,63 €

Παραθέτουμε παρακάτω το διάγραμμα που αντιστοιχεί στο παραπάνω πίνακα:


  • Το 4 τοις εκατό προέκυψε για λόγους στρογγυλοποίησης.
  • Η ουσία είναι ότι ένας πήρε το 68 τοις εκατό και τη συντριπτική πλειοψηφία τα μαγαζιά της Βόνιτσας.


Τα συμπεράσματα δικά σας. Το δικό μου είναι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ; Και βεβαίως θα γίνει ο σχετικός έλεγχος των δαπανών αυτών.

Πάμε στο 2016  μέχρι τώρα και το 2014 από 1-9-2014 μέχρι τέλος του 2014  για ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ  σιδηροκατασκευών  και αλουμινοκατασκευών των γηπέδων και των παιδικών σταθμών.
ΣΥΝΟΛΟ 13.223,75

ΣΥΝΟΛΟ 8.492,38

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ της ενότητας αυτής:
8.492,38+ 13.223,75+ 29.178,63= 50.894,76 ευρώ !!!!!!!!! 
     Εδώ χάθηκε η μπάλα. Δεν γράφω κάτι παραπάνω. Στο κατάλληλο πολιτικό χρόνο και όχι μόνο ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
    Εσείς κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα τις ψηφίσατε  στους απολογισμούς του Κέντρου αυτές τις δαπάνες; ΟΨΟΜΕΘΑ.  Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5
  Οι δαπάνες αυτές αφορούν κατά κύριο λόγο το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βόνιτσας και έγιναν με απευθείας αναθέσεις από το Κέντρο Μέριμνας:
ΣΥΝΟΛΟ 31.947,25



Παρακάτω είναι ένα διάγραμμα  που αντιστοιχεί στο παραπάνω πίνακα:


        Εδώ δύο τουλάχιστον επιχειρήσεις του Αγρινίου  παίρνουν το 72 τοις εκατό. Την ίδια στιγμή που υπάρχουν πολλά μαγαζιά μέσα στο Δήμο με ανάλογες δραστηριότητες.
    Τα συμπεράσματα δικά σας. Το δικό μου είναι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ; 

Κλείνουμε σήμερα με δαπάνες με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων που έγιναν από το κεντρικό ταμείο του Δήμου και αφορούν τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και αφορούν κυρίως το πρώην Δήμο Ανακτορίου:
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


σύνολο 39.699,85

     Τη ΔΕ Ανακτορίου αφορούν οι δαπάνες μέχρι και αυτή με Α/Α 159 Γκαι οι δαπάνες με Α/Α 263Γ,344Γ,358Γ έγιναν από το Κέντρο Μέριμνας.
Γενικό σύνολο ενότητας 39.699,85 + 31.947,63 =71.647,48 ΕΥΡΩ !!!!!!! Εδώ χάσαμε τη μπάλα, τη κοινή λογική και όχι μόνο..... 

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ;  ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:
  • ΔΗΜΑΡΧΕ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 


1)-ΧΑΣΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ;
2)-ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ;
3)-ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

  • ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Κ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ


 Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΣΙΩΠΑ; 

  • ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


    ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.
  • ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ:
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ:
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ:



29 σχόλια:

  1. Προκλητικά φαγοπότια ημετέρων προς εξαργύρωση και αγορά ψήφων. Έχετε το θράσος και κυκλοφορείτε ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επόμενο επεισόδιο ποτε βγαίνει ; Παρακαλώ όχι Αυγυστο γιατί θα λείπω διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσες χιλιάδες ευρώ για λιπάσματα στα γήπεδα; Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε; Σας έχει κάνει ρεζίλι ο Παντελής σε όλο το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14.900 ευρώ για συντήρηση ενός αυτοκινήτου. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάσου να μην βρίσκαν χρεωμένο τον Δήμο από τους προηγούμενους. Θα μας φεσωσουν 6.000.000 και όταν θα φύγουν θα λένε ότι το χρέος το βρήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό λέγεται ατέλειωτο πάρτι κατασπατάλησης του χρήματος των δημοτών. Εισαγγελέας να παρέμβει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φερεντίνο η σιωπή σου σημαίνει συγκάλυψη των παρανομιών του Αποστολάκη. Μήπως σε κρατάει και δεν μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα καταλαβαίνω γιατί βρίζουν, συκοφαντούν και απειλούν το Κώστα. Μη μασάς Κώστα. Δημοσιεύστε τα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας κορόιδευαν ότι ενισχύουν την τοπική αγορά. Τόσα χρήματα στα μαγαζιά του Αγρινίου πηγαίνουν. Πιστεύω ότι τα πιο πολλά από αυτά είναι εικονικά τιμολόγια . Τα χρήματα καταλήγουν σε τσέπες αιρετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 34.600 ευρώ ετήσια αμοιβή. Πρόκληση και παρανομία μεγίστου βαθμού . Απαιτείται παρέμβαση του εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν χωρίς την έγκριση του ίδιου του Δημάρχου. Διαφορετικά πρέπει να απομακρύνει αμέσως το Παντελή. Αν δεν το κάνει σημαίνει ότι το μέλι είναι γλυκό και μυρωδάτο και για το Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε ποια γήπεδα δούλεψαν όλοι αυτοί. Μας δουλεύετε ρε; Πέσατε σαν αρπαχτικά στο δημόσιο κορβανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ δεν είμαι από τον δήμο αυτόν,λογο όμως που μπαίνω στο bloger για ενημέρωση βλέπω αρκετές φορές τον κ.κωστα να παρεμβαίνει για τα κακός κείμενα του δήμου σας.θα ήθελα να ρωτησω τον κύριο κωστα πάντα έτσι έκανε και με τους προηγούμενους δημάρχους;ήταν υποψήφιος τις προηγούμενες εκλογές;αν όχι πολύ κακός... υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με τον δήμο ενεργά βάζοντας υποψηφιότητα; Γιατί το να κάθεσαι από πίσω και να χτυπάς τους άλλους τόσο συχνά,ε είναι σαν αυτοί οι οποίοι που ασχολούνται με τον δήμο να μην τον ακούν καθόλου,η αυτά που καταγγέλεις μπορεί να μην έχουν υπόσταση αν δεν υπάρξουν εξελίξεις και πιθανώς ακόμα και για το δρόμο της δικαιοσύνης,προφυλακισεις,κ.τ.λ.. Ευχαριστώ.Χ. Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λιάπη και Μωραΐτη τι περιμένετε να περάσετε στην αντεπίθεση καλύπτοντας τους αδύναμους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παράνομοι, αδίστακτοι, ψεύτες και υποκριτές. ΄Επεσαν σαν αρπακτικά όρνια στο δημόσιο χρήμα. Γνωρίζουν ότι είναι η τελευταία τους ευκαιρία και φροντίζουν να αρπάξουν όσα μπορούν και όποιος προφτάσει. Αυτό λέγεται απόλυτη φαυλότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εικονικές προμήθειες και εικονικά έργα τα περισσότερα. Τα λεφτά που καταλήγουν; Αυτοί που κόβουν εικονικά τιμολόγια έχουν τεράστιες ευθύνες. Ευθύνες έχουν και οι αιρετοί εικονικών παραλαβών έργων και προμηθειών. Μεγάλο φαγοπότι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ??????ΤΣΙΡΑΚΙΑ Ε ΤΣΙΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντε να ασχοληθειτε με τιποτε αλλο μας πρηζετε τα εντοσθια καθε ωρα. Ολοι εσεις οι κριτικοι ειστε οι εντιμοι? Κρινετε τον εαυτο σας και μετα τους αλλους. Αντε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν φορολογουμενος πολίτης τον εαυτό μ κρίνω πρώτα. . Και σου λέω ότι τα λεφτά π σπαταλάνε είναι δικά σ και δικά μ. Αν εσένα δε σε νοιάζει και σ πειράζουν τα εντόσθια πρόβλημα σου. Εμένα με κοφτει!

      Διαγραφή
  19. Ασχολούμαι με τη πολιτική ζωή από το 1977 και ελπίζω δια βίου. Η ενασχόληση μου υπήρξε ανιδιοτελής και στηριγμένη σε αρχές και αξίες.

    Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κάνει κριτική με στοιχεία και να προτείνει λύσεις. Τούτο πράττω ερχόμενος σε σύγκρουση με ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Αυτό θα κάνω ολόκληρη τη δημοτική περίοδο που διανύουμε και φυσικά δηλώνω παρών στις εξελίξεις στο δήμο μας.

    Αφού η προσπάθεια πολλών κέντρων , να με διασύρουν προσωπικά , απέτυχε παταγωδώς χρησιμοποίησαν τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις απειλές, ως μέσο φίμωσης μου.

    Αφού απέτυχαν και σε αυτό, προσπάθησαν μέσω συγγενών μου , φίλων μου πολιτικών και μη, να χαμηλώσω τους τόνους. Οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό και ματαιοπονούν.

    Από καρδιάς ευχαριστώ όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα και απέρριψαν τις αθλιότητες από άθλιους που ειπώθηκαν για μένα.

    Ευχαριστώ και όλους αυτούς που το τελευταίο διάστημα με πολλούς τρόπους εκδηλώνουν την συμπαράσταση τους στο πρόσωπο μου.

    Με τη συμπλήρωση της διετίας της δημοτικής αρχής θα βγουν στον αέρα στοιχεία που ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ακόμη περισσότερο.

    Δημοτική αρχή και μείζονα αντιπολίτευση βρίσκονται στο χειρότερο πολιτικό σημείο τους. Οι πάντες πλην των πρώην και νυν τροφίμων του Δημαρχείου συμφωνούν στη διαπίστωση αυτή.

    Σε ότι με αφορά

    ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΩ και ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΟΞΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    Επιτέλους κατανοήστε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΔΕΣΜΕΎΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντιδήμαρχε Πάντα σαν γεωπόνος δέχεσαι ότι δαπανήθηκαν τόσες χιλιάδες ευρώ σε 22 μήνες για λιπάσματα των γηπέδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καθαροί και έντιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δέχεστε αυτή τη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος; Γιατί δεν μιλάτε; Θα ψηφίσατε αυτές τις κονόμες μερικών που σας εκθέτουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λάκια Στούπα ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών κάνεις πάρτι με τις απευθείας αναθέσεις. Είπες ψέματα πριν τις εκλογές ότι θα τις σταματούσες. Το μέλι όμως είναι γλυκό Λάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δήμαρχε σε οδηγούν και οδηγείσαι σε πλήρη κοινωνική και πολιτική καταστροφή. Δέσμιος της απύθμενης φιλοδοξίας σου για εξουσία και χρήμα , αδίστακτοι και αμόρφωτοι άνθρωποι σε πηγαίνουν και πηγαίνεις στο βυθό. Ας πρόσεχες και αυτά που ο γράφει ο Κώστας είναι αλήθεια και ντροπή σας. Δεν σέβεστε το κοσμάκη και με το δημόσιο χρήμα πλουτίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μέσα σε 22 μήνες πήγαν 18.100 ευρώ για λιπάσματα, σπόρους στα γήπεδα. Δεν έχετε φιλότιμο ρε; Δήμαρχε το Παντελή το έχεις ακόμη στη θέση του; Αν έχεις το θάρρος απέλυσε τον. Διαφορετικά και συ ........ το μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποιο είναι το αυτοκίνητο που για τη συντήρηση σου πληρώσαμε περίπου 15.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για ενα οποιοδηποτε Ι.Χ αυτοκινητο
    η συντηρηση το χρονο με 12-15 χιλιαδες χιλιομετρα
    κοστιζει περιπου 500 -700 ευρω /το χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντιπρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής από την Αντιπολίτευση τότε ήταν ο Τσακάλης. Πως να σταματήσει το Σολδάτο από αυτή τη προκλητική δαπάνη, στη καλύτερη περίπτωση , όταν ο ίδιος έπερνε απευθείας ανάθεση τα καύσιμα για την επιχείρηση τη δική του και των παιδιών του; Έτσι λειτουργούσε ο Δήμος και πλήρωνε ο κοσμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μόνο για το γήπεδο το δικό μας στη Κατούνα δεν υπήρχαν χρήματα. Αποστολάκη και Στούπα Λάκια μας είπατε ψέματα. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο