Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η μαγευτική Παραλία Βαθυαβάλι στην Πάλαιρο (ΦΩΤΟ: Απόστολος Δήμος)




  Βαθυαβάλι: ένα πραγματικό στολίδι, ένας πίνακας ζωγραφικής του Ιονίου και ολόκληρης της Αιτωλοακαρνανίας.   
  Τις φωτο τράβηξε τώρα ο γιατρός Απόστολος Δήμος....





1 σχόλιο:

  1. Γιατρέ η παραλία Βαθυαβάλι ανήκει στη Πογωνιά. Θεωρώ ότι έπρεπε να αναδείξετε και το γεγονός ότι η περιοχή δεν έχει πόσιμο νερό.

    Θα συμφωνείτε ότι έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά , αναπτυξιακά εννοώ. Η πρώην και η νυν Δημοτική αρχή, αυτό το στολίδι της φύσης το περιφρονούν. Με νερό, με σωστό δρόμο και τις απαραίτητες υποδομές η περιοχή θα είχε απογειωθεί αναπτυξιακά.

    Τιμωρούν με απύθμενη ανθρώπινη αναλγησία και προκλητική ανοησία τους κατοίκους της περιοχής. Γράφουν στα υποδήματα τους, τις 246 υπογραφές των κατοίκων, ομόφωνη απόφαση της λαϊκής συνέλευσης της Πογωνιάς και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Στερούνται οράματος για τη περιοχή , αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη. Μήπως αγνοούν ότι και η περιοχή αυτή ανήκει στην Ελληνική Επικράτεια;

    Ολοι αυτοί οι πολιτικοί της κεντρικής πολιτικής σκηνής και αυτοδιοικητικοί πρώτου και δεύτερου βαθμού , που απόλαυσαν τη παραλία και θα την απολαύσουν και φέτος , ας αναλογιστούν τις τεράστιες πολιτικές τους ευθύνες.

    Αλήθεια με την ευκαιρία , ποιοι θα μας πουν γιατί δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αναπτυξιακός δρόμος Πογωνιά- Πλαγιά; Ποιος ή ποιοι νόμιζαν ότι κοροϊδεύουν τους κατοίκους για το θέμα πάνω από είκοσι χρόνια.

    Καλώ για μια άλλη φορά το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο