Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

"Κόλαση" το νοσοκομείο Μεσολογγίου….

Χωρίς κλιματισμό είναι το νοσοκομείο Μεσολογγίου εδώ και 10 ημέρες περίπου καθώς υπέστη βλάβη το κεντρικό σύστημα, το οποίο δεν είχε συντηρηθεί ποτέ μέχρι τώρα.
Έτσι όλο αυτό το διάστημα οι ασθενείς αναγκάζονται να νοσηλεύονται μέσα σε ένα καμίνι και να διαμαρτύρονται έντονα γι΄ αυτή την κατάσταση.....
Πολλοί μεταφέρουν από το σπίτι τους ανεμιστήρες, όμως η ατμόσφαιρα στους θαλάμους είναι αποπνικτική και σε συνδυασμό με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, δυσκολεύονται ιδιαίτερα και επιβαρύνονται περισσότερο. Ο Διοικητής των διασυνδεόμενων Δ. Μιχάλης, επισκέφθηκε το νοσοκομείο και είδε από κοντά την κατάσταση, και έτσι απευθύνθηκε σε τεχνικούς για την αποκατάσταση της βλάβης η οποία όμως θα πάρει αρκετό χρόνο ακόμα.
Έτσι αποφασίστηκε να διακοπεί η λειτουργία του κλιματισμού στη νέα πτέρυγα και να γίνει εκτροπή στο χειρουργείο που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για δροσιά. Γίνεται και μια προσπάθεια για την προμήθεια ανεμιστήρων, όμως κι αυτό είναι δύσκολο, καθώς τα καταστήματα του Μεσολογγίου έχουν ξεμείνει από αυτό το είδος. Τους λίγους ανεμιστήρες που προμηθεύτηκε το νοσοκομείο τους έχει τοποθετήσει στα ΤΕΠ και σε άλλα σημεία όπου υπάρχουν ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi- news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο