Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «χτύπημα» στα ΕΛ.ΤΑ. Παναιτωλίου!

Κινηματογραφική ληστεία με πιστολέρο δράστη
Απείλησε με περίστροφο, πελάτη και προϊστάμενο – Στα 3.500 ευρώ η λεία του
Σκηνές τρόμου και πανικού, βγαλμένες από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες στις 12:30 το μεσημέρι στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο Αγρινίου.....
Κρανοφόρος ληστής, κρατώντας στο χέρι ένα περίστροφο (εξετάζεται αν είναι ψεύτικο) κατεβαίνει από τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε και μπαίνει στο εσωτερικό του καταστήματος. Αρχικά συναντά έναν πελάτη τον οποίο ακινητοποιεί και στη συνέχεια με προτεταμένο το όπλο οδηγεί τον προϊστάμενο σε ένα παραβάν. Στη συνέχεια τα κάνει άνω κάτω ψάχνοντας συρτάρια και φακέλους στην προσπάθειά του να βρει χρήματα και τελικά καταφέρνει να αρπάξει περίπου 3.500 ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, βγαίνοντας από τα ΕΛΤΑ πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό (πιθανότατα αβολίδοτα φυσίγγια) και ακολούθως πέταξε το πιστόλι το οποίο περισυλλέγει από τους αστυνομικούς. Λίγη ώρα αργότερα οι Αρχές εντόπισαν εγκαταλελειμμένη τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο δράστης, σε σημείο επί της επαρχιακής οδού Παναιτωλίου – Αβόρανης. Δεν αποκλείεται ο ληστής να επιβιβάστηκε σε έτερο όχημα για να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται, αυτό να το έπραξε πεζός!
Πάντως η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του, καθώς έχει συλλέξει δαχτυλικά αποτυπώματα που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Νίκος Αγγελόπουλος για εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο