Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Με ένα μεγάλο γλέντι γιορτάστηκε ο Προφήτης Ηλίας στην ΠΛΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ: Πάνος Μπουρδάρας)

      

  
Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην ΠΛΑΓΙΑ, που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 700 μέτρων, με καταπληκτική θέα, τελέστηκε χθες με πολύ κόσμο ο εσπερινός. 
    Αμέσως μετά η οικογένεια Παληογιάννη (Δημήτρης, Γεράσιμος, Κώστας και Σπύρος) διοργάνωσαν το καθιερωμένο πατροπαράδοτο γλέντι (το έχουν τάμα στον Άγιο) με ζωντανή ορχήστρα, με ψητές προβατίνες, με ποτά, πλούσια εδέσματα και έγινε ενα πανέμορφο πανηγύρι.
Βοήθειά μας προφήτη Ηλία και χρόνια πολλά....
















6 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά στην Πλαγιά και στους κατοίκους της. Αυτούς τους δημοτικούς άρχοντες τις του θέλετε; όταν ακούν ψητά τρέχουν να φάνε. Έχουν παρατήσει τα χωριά.Διωξτε τους μόνο κακό κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσακαλης και οι υπόλοιποι θα πήγαν να αντικαταστήσουν την πινακίδα στην περατια φαντάζομα και μετά πέρασαν από κει να ξεδιψάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Σωτήρη Ψυχογιέ πως κατάντησες; Παρέα με το Ντόφαλο να τρώτε πρατίνα. Το Μπαλάφα τον στείλατε να σας φέρει κοψίδια από τη ψησταριά. Κρίμα τόση υποκρισία. Αλλά να λες για το Ντόφαλο και μαζί να τα πίνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσακάλης και οι υπόλοιποι μόνο για τη πάρτη τους ενδιαφέρονται. Φαγοπότι και πάλι φαγοπότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρωί απευθείας αναθέσεις το βράδυ δωρεάν προβατίνα. Φαγοπότια μεγάλα Ντόφαλε. Τσίπα και φιλότιμο δεν υπάρχει ρε; Ο Τσακάλης αυτός ήταν και αυτός είναι. Ο Στούπας δεν ήταν εκεί; Πάντως ο Μπαλάφας εκεί ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο