Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Εξαφανίστηκαν τα κοινόχρηστα ποδήλατα απο την Πάλαιρο!


        Ένας παραθεριστής στην Πάλαιρο μας έστειλε φωτο και μας γράφει: "Κάνοντας μια βόλτα στη παραλία διαπιστώσαμε ότι τα κοινόχρηστα ποδήλατα στη Πάλαιρο έχουν εξαφανιστεί και έχουν παραμείνει οι μπάρες άδειες. 
    Πολλές συζητήσεις ακούμε για τα δημόσια ποδήλατα των 172.000 ευρώ και άλλοι λένε ότι βρίσκονται στοιβαγμένα – αν όχι πεταμένα  - σε κάποιες αποθήκες, αλλοι λένε ότι ότι λόγω των αλλεπάλληλων βανδαλισμών τα απέσυραν για να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές, άλλοι ότι έκαναν "φτερά", άλλοι ότι τα επισκευάζουν για τον ποδηλατικό γύρο του 2017 και άκρη δεν βρίσκουμε
    Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος τα ποδήλατα πότε θα βγουν πάλι έξω...".......



Να σημειώσουμε ότι το 2013 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» για αυτοματοποιημένο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων με προϋπολογισμό 172.000 ευρώ, και εγκατέστησε 40 ποδήλατα και δημιούργησε 3 σταθμούς (δύο στην Βόνιτσα και ένα στην Πάλαιρο) και έτσι έδωσε την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες τους να μετακινούνται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με ποδήλατο. 
     Όμως σήμερα τρία χρόνια μετά τα ποδήλατα έχουν εξαφανιστεί και απο τη Βόνιτσα και απο την Πάλαιρο.....


ΠΑΛΑΙΡΟΣ 2013: Δείτε τα ποδήλατα όταν υλοποιήθηκε το πρόγραμμα και έδινε την δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν τις ομορφιές της Παλαίρου...


16 σχόλια:

  1. Μην τα ψάχνετε κάτω στο πρατήριο του αντιδημάρχου είναι όπως και τα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 χρόνια που έχουν αναλάβει τον Δήμο ποδήλατο δεν έχουμε δει. Δεν μπορεί να τα φτιάχνουν κάθε χρόνο και ειδικά το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τελευταία φωτογραφία είναι επί Σολδατου έτσι; Έχουν τέτοια εμπάθεια που δεν θέλουν τίποτα καλό από τους προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ ......ΚΑΤ Τ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθε καλοκαιρι παιρναμε το ποδηλατο και ησυχαζαμε εμεις και τα παιδια μας.Τωρα νοικιασαμε απο το τουριστικο για να μην κουβαλαμε απο Αθηνα για δεκαπεντε ημερες.Το ιδιο εκαναν και ολη στην γειτονια στον κολυμπο επιτελους ας τα επαναφερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ποδηλατικός γύρος που έγινε το προηγούμενο μήνα τα παιδάκια πήραν κάποια ποδήλατα. Τώρα τι παιχνίδια παίζει η δημοτική αρχή δεν ξέρω. Ίσως θέλει ο κόσμος να νοικιάζει από τα γραφεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πήραν σε άριστη κατάσταση και τα εξαφάνισαν. Μπορεί να τα έταξαν και αυτά στους ψηφοφόρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχάριστοι. Τα ποδήλατα έγιναν σκουπιδοντενεκέδες και εσείς ασχολείστε με τα γήινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τακουλα θα πεις κάτι για αυτό ή ότι ψέμα θα σου πει ο αντιδήμαρχος θα μας πεις. Φύγε από αυτούς δεν βλέπεις που μπλεκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντύπωση προκαλεί πάντως δυο συνεχόμενα καλοκαίρια χωρίς τα ποδήλατα, και να τα χρησιμοποιούν μόνο για την ποδηλατοδρομία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ποδήλατα είναι δήθεν για επισκευή στο πρατήριο του αντιδημάρχου, αφού έχει γίνει θέμα τώρα θα βγουν και θα πουν ότι ήταν χαλασμένα και τα φτιάξανε, αλλά αυτό που δεν θα μάθεις είναι το τι ποσό θα χρεώσουν και που θα πάνε τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν τα είχε κάνει αυτά ο Σολδατος και η δημοτική του αρχή όλη μέρα τα παπαγαλάκια του Αποστολάκη και του Τσακαλη θα τους σταυρωναν. Πάρτε την ανάπτυξη του Δήμου απο αυτούς πού ψηφίσατε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτοί είναι ικανοί να τα χαλάσουν και να στείλουν φωτογραφίες στον φωτογλυφτη τους και να γράψει ότι ήταν χαλασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΣΚΟΥΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΛΔΑΤΟ ΙΔΩ ΣΤ ΤΖΑΒΕΡΤΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΜΑ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσα ποδήλατα άφησε ο Σολδάτος και σε ποια κατάσταση ;
    Πόσο θα κοστίσει η συντήρηση όσων άφησε ο Σολδάτος ;
    Η τελευταία φωτογραφία είναι από τη πρώτη μέρα των ποδηλάτων, δλδ την ημέρα των φωτό.
    Πόσα είσπραξε ο δήμος από τη χρήση ;
    Πόσο κόστισαν;
    Πολλά τα λεφτά - ερωτηματικά πατριώτ. Ξύπνα σε ταΐζουν κουτόχορτο αυτοί που ποτέ δεν δούλεψαν αλλά τρέφονται από την εξουσία, οι κύριοι του ναι σε όλα , αρκεί να περνάνε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο