Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ο Γιατρός Απόστολος Δήμος σχολιάζει τα Περιστατικά που συνέβησαν σήμερα στο Μύτικα

        Ο Καρδιολόγος Γιατρός Απόστολος Δήμος, που διατηρεί Ιατρείο στη Βόνιτσα, Λευκάδα και Κατούνα βρέθηκε σήμερα με την οικογένεια του στο Μύτικα και με αφορμή 3 (τρία) περιστατικά που συνέβησαν, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας: 

Μύτικας Αιτ/νας:

Σήμερα σε προγραμματισμένο ραντεβού στην Κανδήλα και αφήνωντας την οικογένεια μου στο Μύτικα συνέβησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα 3 περιστατικά:
1.-Παραλίγο πνιγμός παιδιού.
2.-Πνιγμός γυναίκας (θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στον σύζυγο της θανούσας και ασθενή μου).
3.-Γυναίκα με αιμορραγία κάτω άκρου που επεναίβην άμεσα κάνωντας αιμόσταση. Από πτώση στο έδαφος από ολίσθηση (υπό αντιπηκτική αγωγή).

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ....








2 σχόλια:

  1. Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο γιατρό, για την άμεση παρέμβασή του και για τις πρώτες βοήθειες που πρόσφερε σήμερα σε ένα έκτακτο περιστατικό. Ευτυχώς ή δυστυχώς στο χωριό μας μένουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και όχι μόνο, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστούν άμεση ιατρική βοήθεια. Μερικοί από αυτούς δεν έχουν μεταφορικό μέσο και είναι δύσκολο να μεταφερθούν στο νοσοκομείο αν χρειαστεί. Πραγματικά είναι τραγικό να χάνονται ανθρώπινες ζωές.
    Όσες φορές χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο το προσωπικό του νοσοκομείου μας εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω οι ιθύνοντες, οι αρμόδιοι, οι κυβερνώντες, κάποιοι που είναι υπεύθυνοι να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να λειτουργεί το ιατρικό κέντρο όλοι την ημέρα, κάθε μέρα και να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η εφημερία του νοσοκομείου. Ευχαριστώ και πάλι το γιατρό που σήμερα βρέθηκε στο Μύτικα και βοήθησε όσους είχαν ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΝΗΜΟΣ ΑΝ ΓΗΝΗ ΚΕ ΑΛΛΟΣ ΠΝΗΓΜΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΡΟΘΗ ΓΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο