Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Καταγγελία απο τον Πρόεδρο Στάμο Τζογάνη προς τον Δήμο Ξηρομέρου για απαξίωση και εγκατάλειψη της Σκουρτούς

Σε καταγγελία προχώρησε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης προς τον Δήμο Ξηρομέρου για την απαξίωση και εγκατάλειψη του χωριού....
Αναλυτικά: 

Καταγγελία Προέδρου Τ.Κ Σκουρτούς Δήμου Ξηρομέρου

     Παρά της συνεχής οχλήσεις προφορικές και έγγραφες για τα αυτονόητα. Όπως  καθαρισμός κοιμητηρίου-Περιβάλλον χώρος Δημοτικού σχολείου, πλατείας, Βιβλιοθήκης, παιδικής χαράς, εξωτερικών χώρων δεξαμενών ύδρευσης, καθαρισμός εσωτερικών δρόμων από χόρτα. Συντήρηση αγροτικών δρόμων με καταστροφέα, γκρέιντερ και τζισιμπί όπου απαιτείται. 
   Μέχρι σήμερα καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από την δημοτική αρχή με αποτέλεσμα να υποχρεωθώ από την απραξία του Δήμου με προσωπικά μου έξοδα να καθαρίσω τους παραπάνω κοινόχρηστους  χώρους λόγο επικινδυνότητας  πυρκαγιών και με δυσκολία  έως αδύνατη προσβασιμότητα στους κοινόχρηστους χώρους.......



      Επίσης δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα κανένα έργο από τα προτιμώμενα  τεχνικά προγράμματα του τοπικού συμβουλίου Τ.Κ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ των ετών 2015 και 2016. Η δημοτική αρχή έχει απαξιώσει το τοπικό συμβούλιο, τους δημότες και το πρόεδρο της.

Ο  πρόεδρος Τ.Κ Σκουρτούς
Τζογάνης  Σταμάτης

18 σχόλια:

  1. Καλα να παθετε,δεν μας νοιαζουν ουτε η σκουρτου, ουτε η μαχαλα που ναι υο μισο.χωριο τοσες μερες χωρις νερο ουτε η μπαμπινη.εδω φτιςχνουμε γηπεδο στηβ αιολαρα και σεις ασχολείστε με χαζομαρες...παμε ρε γαλουναρε αφανισε μαζι με τα παλικαρια σου το.ξηρομερο απο υο.χαρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα λιγο ντροπη δεν υπαρχει?ποιοι νομιζεται πως ειστε εκει σαυτα τα χωρια που πιστευετε πως θα σχοληθει η δημοτικη αρχη μαζι σας?καλα δεν ντρεπεστε,εχετε και θρασσος να μιλησετε για αδιαφορια?οι μισοι συμβουλοι μενουν κ διοικουν απο αθηνα ,οι αλλοι μισοι απο αγρινιο και σεις τι θελετε?να τους φερετε στα κατσικοχωρια τα μπαναλ να διοικησουν??το απιστευτο θρασσος σας δεν εχει ορια...πως ζητατε να ασχοληθουν μαζι σας ενω γινεται το γηπεδο στολιδι χαρισμα στο κεφαλαιο του αιολου....ασε που εχει και κατι παρτακια να παει ο δημαρχος να βαρεσει πεντε εξι ζειμπεκιες να τ ανοιξουν σαμπανιες...με σας θα ασχολειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την τρύπα όμως την έφραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΠΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ανικανος δημαρχος με τους επισης ανικανους συμβουλους του οι οποιοι ψηφηζουν οτι τους λεϊ οχι μονο εχουν αφανηση το δημο Ξηρομερου με τα αποφασιζωμε και διατασομε του υποδικου δημαρχου αλλα κυνδηνευει να τον καταργηση η κεντρικη κυβερνηση και να συμβη οπως και με την Ενωση . Ο υποδηκος αυτος δημαρχος διοικη τον δημο σε στυλ δικτατωρα και οτι θελη κανη. προεδρος λυμενικου ταμειου , προεδρος συνεταιτερισμου,προεδρος οικονομηκης επιτροπης οπου οι συμβουλοι ψηφηζουν τις πιστοσεις και οδημαρχος αποφασηζει που θα πανε δηκτατορικα στους κολητους του .Το μονο που τον ενδιαφερει το κληστο γυμναστηριο για να το χρησημοποιη ο Αιολος (ιδιοτηκη ομαδα) και ας καταστραφουν τα παντα, (αγροτικοι δρομοι- παιδικες χαρες -κοιμητηρια-χωρη αναψηχης-υδρευση κλπ) παρ οτι οδημος δηαθετη 3 τσι σι μπι , δυο τρακτερ με καταστροφης ,εναν ερπιστριοφωρο φωρτοτη και ενα φορτηγο.που ολοι οι αγροτικοι δρομοιεπρεπε να ειναι οχι μονο καθαρισμενοι απο τα χορτα και το κλαδια αλα να μην υπαρχη και λακουβα σε αυτους.οσο για τη δικαιολογια δεν εχουμε λευτα για πετρελεα για τρης αναθεσεις που κανεται στους υμετερους που τα βρησκετε; Γι αυτο εξ αλου στελνετε το τρακτερ (καταστροφεα)στο δημο Βονιτσας Εχετε τακτοποιηση τα του οικου σας και προσφερετε βοϊθεια και σε αλους δημους. Μπραβοσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί δώσανε 30000 -40000 όλα μαζί σε ιδιώτες για όλα τα χωριά . Τι γίνεται στα άλλα χωριά. Θα μας στείλουν τώρα με τα παράπονα να τα καθαρίσουν στο τέλος του Καλοκαιριού? Εκτός και αν αφήνουν τα ξερά χορτάρια όνομα και πράμα να λέγεται Ξηρό-μερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...ενω εσείς κ.Τζογάνη , αν σας έδινε μία ή δύο ή τρείς κι όχι 13 απευθείας αναθέσεις που ομολουγομένως τις πέρνατε απ την προηγούμενη δημοτική αρχή , θα λέγατε όχι..., οτι , δεν τις θέλετε τις απυθείας αναθέσεις.... Αφου πέντε - επτά άτομα του ιδίου με εσας επαγγέλματος ( μηχανοκινητα τζι σι μπί , φορτωτές , εκσκαφείς κ.λπ ) παίρνενετε ΟΛΑ τα εργα στο Ξηρόμερο και αναλόγως φυσικά της συμπάθειας που έχετε με τον εκάστοτε δήμαρχο.Χτες εσείς, ήμερα κάποιοι άλλοι, αύριο κάποιοι άλλοι και πάει στο σχοινί κορδόνι. Δεν πέιθετε περί του ηθικού που θέλετε να εκπέμψετε με το " ασαφές" σε πολλά σημεία κείμενό σας. Οσο για τον πρόεδρο της Τοπικης Κοινότητας Σκουρτούς , αν όντως είναι έτσι τα πράγματα - που δεν έχω λόγους να τον αμφισβητήσω - εφόσον , είναι τα πράγματα στη Σκουρτού τόσο τραγικά, ΟΛΟΙ οι τοπικοί σύμβουλοι της Σκουρτούς πρέπει να παρετηθούν σε ενδειξη διαμαρτυρίας και να μην δεχτεί κανείς αναπληρωματικός να τους αντικαταστήσει , ώστε έτσι να δημιουργηθεί πρόβλημα και προς τα πάνω...
    Ν.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aftos o topos den prokite na vgali pote enan sosto anthropo ntropi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω εχω 3 μηνεσ χωρισ δημοτικο φωτισμο μπροστα στο σπιτιμου μπραβω σε ολουσασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ. Ν.ΜΕΜΟ εγω επερνα αναθεσεις με τις αποφασεις της οικονομικης επιτροπης που συμετηχε και οσυμερινος δημαρχος για κατασκευη εργων και με επιβλεψη των υπερεσιων της περιφεριας ( Τ.Υ.Δ.Κ.)και οχι για καθαρισμους παραλιων και κοπες χορτων που της αναθετη τωρα ο δημαρχος σε ασχετους (βοθραντζιδες).Οι δρομοι στο χωριομου ηταν προσβασιμοι γιατι τα τρακτερ με τους καταστροφεις τους καθαριζαν.Βλεπε τωρα το δρομο Μαχαιρα Σκουρτου Γουριωτησα ποσο καθαρος ειναι.Και μη μου πητε ειναι επαρχιακος και δεν εχει λογω η δημοτικη αρχη. Δεν ξερο αν στο χωριοσου ειστε τοσο πολυ ευχαριστημενοι , αν ναι να δωσετε συγχαριτηρια στον υποδηκο δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι αγαπητέ 8.04μ.μ εσύ δεν έχεις φωτισμό . στο Αρχοντοχώρι ξέρεις οτι δεν έχουν νερό να πιούν ή ό,ποιο νερό πίνουν είναι γεμάτο γύψο και ακατάλληλο προς πόσιν ; αστα φίλε μου. η κατάσταση είναι τραγική και την ευθύνη σε ΟΛΑ και πάνω απ΄όλα την έχει ο ίδιος ο λαός που εκλέγει και επιλέγει τις ηγεσίες του σε όλα τα επίπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ. Τζογάνη (9.09π.μ) απ το ίδιο χωριό είμαστε και γνωριζόμαστε και πολύ καλά μάλιστα . κι αν πέρνατε απευθείας αναθέσεις από τη Δημαρχική Επιτροπή τι μαυτό ; χαίρομαι που το επαληθεύετε για τις απευθείας αναθέσεις που είναι σύμφωνα με τον π. Δημοτικό Κοινοτικό Κώδικα(νυν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ , αλλά εσείς με την ανοχή της εκάστοτε Δημαρχιακής Επιτροπής τις αποδεχόσασταν... Για την ταμπακέρα όμως δεν μας λέτε τίποτα !!! Οι 5-6 τοπικοί εργολάβοι που νέμεστε με ΟΛΕΣ τις δημοτικές αρχές ΟΛΑ τα τοπικά μικροέργα , και εδώ είναι το ΗΘΙΚΟΝ κ. Τζογάνη μας το κάνετε γαργάρα... Ενώ αν γινότανε διαγωνισμός για τα έργα στο Ξηρόμερο θα ερχόταν και ο Αρτινός και ο Βονιτσάνος και ο Μεσολογγίτης και ο Λευκαδίτης και ο Ναυπακτιώτης κι , όχι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι και μέσα σαυτούς τους ίδιους κι όλο ίδιους , ήσασταν πάντα - όπως το επιβεβαιώνετε - και εσείς . Τυχαίο ; όχι , δα . Απλά δεν τρώμε κουτόχορτο πατριώτη και δεν δεχόμαστε να νομιμοποιήσουμε το ΗΘΙΚΟΝ της αρχικής παρέμβασης σας , καθότι μέσα στο " σύστημα " της όποιας Δημοτικής αρχής , πάντα είχατε μερίδιο να εισπράττετε - λόγω εργασιών σας - και το υπερτιμολογιμένο "κοκαλάκι" ; ή δεν είναι έτσι , εννοώ ως προς το υπερ τιμολογημένο προιόν που " σερβίρατε" στο δήμο Ξηρομέρου ; Διαγωνισμός σημαίνει διαφάνεια κ. Τζογάνη κι εσείς όπως επιβεβαιώνετε σας άρεσε ο τεθλασμένος δρόμος της απευθείας ανάθεσης από τη δημαρχική που , ναι μεν ήταν ο κ. Γαλούνης μέλος της , αλλά ξεχνάτε να αναφέρετε στο αναγνωστικό κοινό ,ότι η πλειοψηφία της εκάστοτε δημαρχιακής Επιτροπής ( νυν Οικονομικής ) την έχει βάσει νόμου πάντα ο πλειοψηφών συνδυασμός , στον οποίο και , τότε που πέρνατε τα έργα - εσείς το είπατε ότι πέρνατε τα έργα - ανήκατε και ήσασταν φίλα προσκείμενος και καλά κάνατε στον πλειοψηφώντα τότε συνδυασμό που σας έδινε τις απευθείας και ενίοτε φορές παχυλές αναθέσεις μικροέργων και μερικές φορές μεγάλων έργων.
    Ν.ΜΕΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ. Ν. ΜΕΜΟ αφου ειμαστε απο το ιδιο χωριο και γνωριζομαστε και πολυ καλα οπως λετε τοτε γιατι δεν γραφετε το πραγματικο ονοματεπονιμο σας τι φοβαστε;το μονο που ξερετε ειναι να υπερασπιζεστε τον υποδικο δημαρχο γιατι οπως φαινεται γληφετε κοκαλακι.Οσο για τις αναθεσεις της ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ που επερνα και που συμετηχε και ο νυν δημαρχος ηταν ολες ΟΜΟΦΩΝΕΣ και με επιβλεψη της περιφεριας και οχι 4.900,00 με αποφαση δημαρχου που δεν ελενχετε απο πουθενα, οπως η περιφραξη της τριπας του χωριου σου που στην πραγματικοτιτα στηχηζει 500,00ευρω και χρεωθηκε 4.500,00 Οσο για τις δημοπρασιες που αναφερης οταν γινοταν εγω παντα επερνα μερος και με εκπτωσεις εως και 48% οι κολητοι σου εργολαβοι σε πια δημοπρασια πηραν μερος; Εμεις οι 5-6 εργολαβοι που νεμομαστε τα μικροεργα οπως εσυ λες και αν γινοτανε δημοπρασιες θα ερχωνταν Αρτινοι , Μεσολογγιτες, βονιτσανοι,λευκαδητες πρεπη προτα να ενημεροθης αν συμετησχαν στους διαγωνοισμους ΟΙ κολιτοι σου εργολαβοι. που ηταν; το μονο που μπορουν να κατασκευασουν ειναι καθαρισμοι που δεν γινοντε ποτε και δεν ελενχονται.Οσο για τα μεγαλα εργα δεν μου τα εδινε καμια δημοτηκη αρχη ,ο διαγονισμος που γινοταν μου τα εδινε .Γι αυτο προτα ενημερονεσε και μετα προσπαθης ναενημεροσης και τους αλους.Την επομενη φορα να μας γραψης το πραγματικο ονματεπονοιμο σου. Και μην κριβεσε με το ψευδονιμο σου . Και γιατι τοσο χολη εναντιον μου;Αντι να χερεσε που ο χωριανο σου περνη τα εργακια και οχι οι ξενοι.Μηπως εισε απο τους τοπικους χαμενους και εχασες και τα ψιλα; Καληνυχτα και αν αποφασησης να μας πης το ονοματεπονημο σου εδω ειμαι να σου λησω τις αποριες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΕΝΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΟΤΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΙΓΕΤΕ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΡΓΟ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.[ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΡΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕΙΣΘΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΡΕ ΤΗΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ ???? Παρετειθειτε ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ τησ σκουρτουσ αν καταλαβαμε καλα με αυτα που λεσ και γραφεισ η φασαρια γινετε για την ματσακουλα,δεν το ξερεισ οτι τωρα ειναι καιροσ για αλλα αρπαχτικα, ποιο παλια ματσακουλιαζατε εσεισ δεν πρεπει τωρα να φωνασκιτε γιατι ο κοσμακησ αρχηζει να μαθαινει και στισ επομενεσ εκλογεσ φωβαμαι οτι το παλιο κατεστημενο θα καταλαβει τι εστι ΒΕΡΙΚΟΚΟ,τωρα για τα εργα αν τα περνουν σωστα η λαθοσ εσεισ οι εργολαβοι δεν εχεισ παρα να κανεισ ενα γκαλοπ στον κοσμακι και στο καφενειο του χωριου σου και θα ακουσεισ τι λεει ο κοσμοσ για τουσ εργολαβουσ παλιουσ και νεουσ που δουλευουν στο δημαρχειο,[κανουν πωσ δουλευουν]και τοτε θα καταλαβεισ οτι δεν επρεπε να ανοιξησ τον ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ με αυτα που μασ λεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αγαπητέ 12.21π.μ , δεν έχει νόημα να συνεχιστεί ο διάλογος αυτός μαζί σας . Γιατί ; άλλα λέει η θειά μ΄ άλλα ακουν τ΄αυτιά μ ...λέει μια παροιμία στο Ξηρόμερο. Δηλαδή εγω μπαίνω στην ουσία και εσείς περί αλλων σφυρίζετε !!! Απαντείστε , όχι σε μένα , αλλά στον κόσμο που διαβάζει το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΙΟΥS : 1. είναι ή δεν είναι απ΄τον νόμο ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ οι απευθείας αναθέσεις σε εκτέλεση έργων ; 2. Εσείς γιατί αποδεχόσασταν να συμμετείχατε σε τέτοιες παράτυπες διαδικασίες και δή στις προγενέστερες δημοτικές θητείες που ήσασταν φίλα προσκείμενος με αυτές ; 3. Και σε μικρούς διαγωνισμούς μέχρι και 12000 ευρώ ή και περισσότερα χρήματα , αν ο δήμαρχος θέλει να σου δώσει το έργο σου το δίνει . πως ; φέρνεις εσύ ( ο κ. Τζογάνης ) δυο προσφορές από άλλον εργολάβο και την δική σου με κατά κάτι λιγότερο ΄στην τιμή απ΄ τους άλλους δύο και κατοχυρώνεται σε εσάς. Αυτή είναι μια πάγια τακτική που γίνεται σχεδόν πανελλαδικά και , σε αυτές τις καμουφλαρισμένες ότι είναι νόμιμες και με το γράμμα του νόμου είναι , εσείς ήσασταν πρώτος στο τραπέζι της " μοιρασιάς" . 4. Δεν υποστηρίζω κανέναν δήμαρχο , αλλά ΟΜΟΛΟΓΩ , προτιμώ αυτόν που είναι σήμερα παρά κάποιον που δεν είναι Ξηρομερίτης και ως μη Ξηρομερίτης δεν ξέρει που πέφτει το Βαλόστρατο , ο Ντουβράς, η Λάσπη , ο Κούτπας, το Βαλτί , τα Βζανά , η Ντουργουβίτσα, τα Κόροντα, οι Δυριείς , τ΄Αρκουδόρεμα ....κ.λπ κ.λπ 5. Όσο για το Ν.ΜΕΜΟΣ , δεν είναι ανωνυμία φίλτατε , αλλά αν παρακολουθείτε τα μπλοκ της Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΝΤΑ υπογράφω έτσι και φυσικά μου αρκεί το γεγονός ότι το αξιόλογο μπλόκ ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΙΟΥS ξέρει ποιος είμαι όπως το αυτό ξέρουν και τ΄άλλα μπλόκ της Αιτωλοακαρνανίας όταν και όποτε γράφω για κάποιους ξύπνιους που υποτιμούν την νοημοσύνη μας . Δεν είναι απαραίτητο να είσαι κάτοικος της Σκουρτούς ή Αστακού να έχεις αυτό το όνομα. Είσαι δημότης Ξηρομέρου , έχεις αυτό το όνομα και κατοικείς π.χ στον Πειραιά. 6. Τέλος , είστε ΝΑΙ ή ΟΧΙ υπέρ των πραγματικών κι όχι των μαϊμού διαγωνισμών σε έργα στο δημόσιο;
    πατριωτικά.
    Ν.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φηλε ανωνυμε οταν οκαθε προεδρος αναδυκνιοι τα προβληματα του χωριου του και προκειμενου να κατηγορηθη η δημτικη αρχη για την οποια κοπτεσθε προτηνετε στον προεδρο να παρετηθη για να ερθη ο κολητος σας η για να αλαξη κατι στο δημο.Ουτος η αλως η ΣΚΟΥΡΤΟΥ μικρο χωριουδακη ειναι ας ζουνε οι κατοικοι του σαν τους γηφτους ενιοτε ουτε νερο εχουνε να πληθουν τους το στερουν τα μεγαλητερα χωρια. Να ξερης ομως οτι υπαρχπυν και αλοι τροποι εκτος απο την παρετηση για να διεκδηκησης κατι δικαιο για το χωριο σου.ΓΙΑΣΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο