Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Για... μπανάκι στην Πλάζ Αστακού (ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου)






           Τα ...μπάνια του λαού ξεκίνησαν και οι περισσότεροι Ξηρομερίτες επιλέγουν να επισκέπτονται την Πλάζ Αστακού για να δροσιστούν και να απολαύσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η Τζένη Παπαδημητρίου.....








































2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΗ ΤΖΕΝΗ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟ,ΥΠΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΤΖΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΛΑΓΚΑΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΜΩΡΙΣΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΕΣΥ ΤΖΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΗΣ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ[ΝΕΡΟ-ΚΑΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣΠΑΡΑΝΟΜΕΣ-ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΩΡΑΙΟΣ ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ] ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΗΣ ΦΙΛΗ ΤΖΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητη φιλη Τζενη προσεξε λιγο το φωτογραφικο υλικο που ανεβάζεις να εχει σχεση και με την λεζαντα του κειμενου διοτι γραφει η λεζαντα περι πλαζ ,κολυμπι κλπ και αναμμεσα στις φωτο από την πλαζ εμφανιζοντια και φωτο από λιμανι με πλοια κοτερα κλπ που δεν ζεχουν καμια σχεση με πλαζ και κολυμπι---Κλαυτερα ηταν να το χωριζες το θεμα σου σε δυο μερη ένα που να εχει σχεση με τον τιτλο και ένα δευτερο με την παραλια του αστακου ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο