Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Μεγάλη πυρκαγιά στις Φυτείες κοντά στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου – Μάχη και από αέρος! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Νεότερη ενημέρωση: Στο σημείο, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Γιάννη Τέγα, έχουν σπεύσει και δυνάμεις από άλλες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπως του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, καθώς επίσης και υδροφόρα της Περιφερειακής Ενότητας. Η φωτιά ευτυχώς ωστόσο δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και καίει έκταση με χαμηλή βλάστηση. Στο μεταξύ περισσότερα από δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 άτομα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δυο καναντέρ αεροπλάνα και δυο πετζετέλ ελικόπτερα επιχειρούν αυτή την ώρα κοντά στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου.

Πρώτη ενημέρωση:

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει κοντά στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου στην περιοχή μεταξύ Μπαμπίνης και Μαχαιρά στις Φυτείες Ξηρομέρου.....
Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη πάνω από 10 οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ έχουν ήδη σηκωθεί και 2 αεροπλάνα τα οποία δίνουν μάχη με τις φλόγες και από αέρος. Ήδη έχει ενημερωθεί και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου αν χρειαστεί να συνδράμουν με μηχανήματα στο έργο της πυρόσβεσης. Το έργο των πυροσβεστών είναι πολύ δύσκολο, καθώς  στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι!





sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο